Sisällön tarjoaa Blogger.

Makuuhuoneiden selkeämpi linja

Vihdoin nämä meillä olevat ns. ylimääräiset makuuhuoneet on saatu sellaiseen kuntoon, että itsekin on tyytyväinen. Tavarat on karsittu minimiin, joten tilaakin tuli erilailla.


Tässä makuuhuoneessa kalusteina ovat enää rautasänky, ikean nojatuolin toin tänne niin voi joskus ( ei koskaan :D ) kun aikaa riittää, vaikkapa lueskella kirjoja. Laskutasoksi siirsin tänne Kartellin Stonen ja nyt kokonaisuus tuntuu hillityltä, vaikkakin hyvin värittömältä.


Toinen makkareista, eli ns. vierashuone koki kanssa pienen raikastuksen. Ylimääräiset kalusteet vietiin pois ja vaikka tilaan jäikin tuo ruskea iso piano, ei makkari tunnu siltikään mitenkään pimeältä. Tänne vaihdoin sängyn päiväpeiton, aiemmin oli harmaa ja se tuntui tukkivan ja pimentävän tilaa, nyt valkoisen peitteen tullessa, tila raikastui. Samoten kun verhot vaihdoin luonnonvalkoisista valkoisiin. Matto ja valaisin olisi vielä tarkoitus jossain vaiheessa uusia. Katossa oleva kristallikruunu tuntuu omaan makuun hieman romanttiselta ja haluaisin siihen sellaisen selkeämmän ja yksinkertaisen valaisimen.

Tällaista täällä.
Viikonloppua odotellaan jo kuumeisesti, on nimittäin luvannut todella aurinkoisia ja lämpimiä ilmoja.


8 kommenttia

 1. Niin kaunista, rauhallista ja selkeää!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos irmastiina, itsekin tykkään, että on nyt todella valoisa huone :)

   Poista
 3. hei ! tuli mieleen kun noi sun kuvat on aina niin nättejä niin että minkä kameran mahdat omistaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla mitään super hyvää kameraa ole, ihan perus canonin 1000 D järkkäri, joten en voi kahuskella kamera kalustollani :D

   Poista
 4. miten saat kuvista niin valovoimaisia? minkä objektiivin mahdat omistaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan perus objektiivit, eli Canonin 50mm ja 18-55mm

   Poista

Kiitos kommentista.