Sisällön tarjoaa Blogger.

Mustavalkoista


Aiemmin kerroinkin, että meillä on ollut operaatio tyhjennys käynnissä. Vihdoin melkein kaikki ylimääräiset kalusteet ja sisustusjutut on saatu luovutettua uusiin koteihin. Nyt alkaa olemaan tilaa ja huoneet alkaa näyttämään melkein sellaisilta kuin haluan. Rautasänkykin sulatutuu melko hyvin nyt huoneeseen, vaikkakin edelleen tahtoisin sen vaihtaa hieman keveämpi linjaiseen tai mahdollisesti johonkin siroon vuodesohvaan. Tähän huoneeseen on tarkoitus hankkia vielä valkoinen kapea pöytä, johon voi läppärin sijoittaa ( ruskea pöytä siirtyy uuden pöydän tieltä sitten tuonne toiseen makkariin) Katsotaan jos huomenna käydää sellainen valkoinen pöytä vielä hakemassa, jos eteen sattuu sopiva yksilö. 

Ei teillä olisi antaa vinkkejä mistä löytäisin sivupöydän, haussa siis sellainen kapea valkoinen / korkeakiiltovalkoinen sivupöytä, johon saisi sijoitettua läppärin ja tietysti kivan pöytävalaisimen.
Ikean Malm apupöytä olisi ollut täydellinen, mutta niitä ei nyt ollut ja tietysti koska hätäinen olen niin sellaisen sivupöytäratkaisun haluaisin heti :)


 
Ikeaan oli tullut myös verho uutuuksia ja mustavalkoiset verhot päätyivät ostoskoriin. Nämä olivat sellaiset johon ihastuin heti.13 kommenttia

 1. Kurkkaapa nämä:
  http://www.vekenkaluste.fi/tyohuone-kalusteet/kirjoitus-ja-tyopoydat/mega-sivupoyta-valkoinen-38457.html
  http://www.vekenkaluste.fi/tyohuone-kalusteet/kirjoitus-ja-tyopoydat/avant-sivupoyta-valkoinen.html
  http://www.laulumaa.fi/tuotteet/tuotetyypit/tyopoydat-ja-tuolit/eelis-sivupoyta-korkeakiiltovalkoinen
  http://www.kimmoseppanen.fi/fi/Paksu/P%C3%B6yd%C3%A4t/7/PAKSU+sivup%C3%B6yt%C3%A4/29

  Tuolla Paksulla on melkoisesti hintaa, mutta nuo ensimmäiset eivät ole niin kovin kalliita. Tietysti Malm on halvin, mutta jos on siitä kiinni, niin ehkä maltat odottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Veken kalusteen kakkoslinkki oli ihan ok, mutta ei ehkä se täydellinen. Ajattelin huomenna kierrellä huonekaluliikkeitä josko löytyis, saa nähdä. :)

   Poista
 2. Kannattaa tutustua Kodin ykkösen ja muistaakseni myös Askon valikoimiin, niissä olen muistaakseni nähnyt tuollaisia läppärikäyttöön soveltuvia pöytiä.

  VastaaPoista
 3. http://www.jysk.fi/120/121/3612325/a/catalog mites toi? se olis korkeakiiltovalkoinen ja se läppäri valaisin vielä mahtuis. Ja on edullinen. Meinasin itsellekin tuollaisen hankkia jossain vaiheessa :) ihanaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinkin tuon kun selasin jyskin sivuja, mutta jotenkin nuo metallijalat ei miellytä itseä, voihan niihin tosin tottua :D

   Poista
 4. Kävin ihastelemassa uusia verhoja, vaikka nyt ei tule heti pöytäehdotusta mieleen. Ja muistin tallentaa uuden osoitteen. ;) Onnea muutosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tallensit uuden osoitteen ja kiitos , täällä on niin kotoisa olla :D

   Poista
 5. Pöytävinkkejä mulla ei ole antaa, mutta verhoja kovasti ihastelin! Nuo voisin nähdä meilläkin, on tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo verhot on ihanat, heti kun näin, niin ne vaan kolahti :) Eivätkä olleet edes pahanhintaiset, n . 26 e / 2kpl.

   Poista
 6. Nuo verhot on niin ihanat, olen monesti ihastellut niitä ikeassa ja pohtinut sopisiko ne meille johonkin...

  Mulla olisi Ektorp-vuodesohva ylimääräisenä, et sattuis tarvimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on kyllä ihanat, itsekin niitä tässä nyt ihaillut :) Ne tuo niin kivasti eloa.

   En minä ektorppia tahdo, etsin sellaista vähän sirompaa :)

   Poista
 7. Yksi pöytäehdotus: http://www.kruunukaluste.fi/poydat/tyopoydat/home-life-kirjoituspoyta-detail

  Toivottavasti sopiva pöytä löytyy! :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.