Sisällön tarjoaa Blogger.

Siivousintoilua ja blogin muutto

Täällä on viuhunut viikonloppuna melkoinen siivousinto. Kävin lähes kaikki kaapit läpi, sekä lajittelin kaikki ylimääräiset tavarat, jotka joutavat kiertoon seuraavaan kotiin. Melkoinen määrä tavaraa löysikin uudet kodit. Makkaristakin myytiin se hivenen harmaita hiuksia aiheuttanut akaasiapuinen lipasto, sille ei vain yksinkertaisesti löytynyt kivaa paikkaa kodissamme.
 

Ronskilla kädellä myin myös tällä kertaa niitä kaappien kätköissä olleita tavaroita, tavaroita, joista useasti on miettinyt, että mitähän minä tällä tekisin, mutta tavara josta ei kuitenkaan ole aiemmin malttanut päästää irti. Nyt lähes kaikki sellaisetkin on saatu eteenpäin ja mieli on kyllä äärimmäisen tyytyväinen kun kaappeihin tuli tilaa ja pitkään käyttämättömille tavaroille löytyi uusia koteja.

Jokos teitä on puraissut keväinen siivousinto :) ?


 Sitten muihin aiheisiin;
Blogini muuttaa pian takaisin bloggeriin, en millään malta enää odottaa paluuta takaisin tänne :) Virallinen muuttopäivä on 31.5.2013. Jos teillä on omissa lukuluetteloissanne Casan osoite, olisi mukava jos päivittäisitte osoitteen niin pysytte jatkossakin mukana juttujeni parissa, jos näin tahdotte :)

Elikkäs bloggerin osoitteeni on: http://sisustusunelmia-johanna.blogspot.fi/


23 kommenttia

 1. Hei!

  liityin uudeksi lukijaksesi :) Aivan ihana koti !

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että palaat tänne...ei tullut tuonne Casan puolelle niin kommentoituakkaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä kiva palata tänne :) Mukava, että jätit pitkästä aikaa kommenttia

   Poista
 3. Mulla ainakin näyttää, että osoite on jo bloggerin puolella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen minä tänne päivitellyt postaukset tuon Casan rinnalla :) Mukava että pysyt mukana

   Poista
 4. uusi osoite tallennettu :) eihän näin ihanan blogin seuraamista voi lopettaa! :P

  VastaaPoista
 5. Täällä tulee luettua ja kommentoitu en Casaan oikein tykästynyt. Kiva kun tulit takaisin :)

  Terkkuja Monica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että seuraat perässä tänne vanhaan osoitteeseen :)

   Poista
 6. Uusi osoite on tallennettu. Jotenka jatkan seuraamista.♥

  VastaaPoista
 7. Kaiken maailman jynssäystyövälineitä ostettu. Tortaina alkaa kylppärin suursiivous ja samalla saunakin. Kirpparipöytäkin varattu ja nettiin isompia juttuja laitettu myyntiin. Vois ehkä kuulostaa kevätsiivoukselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Kuulostaa niin tutulta :D Tsemppiä siivoiluihin <3

   Poista
 8. Tervetuloa takaisin, ihana on tuo makkarin tapetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ja ihanaa kun jätit kommenttia <3

   Poista
 9. Lukijanasi jatkossakin.
  Kommentoimaan olen aika laiska.

  Sirpa Jokioisilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että jatkossasin seuraat mukana <3

   Poista
 10. Ei niinkään kevään aiheuttama siivousinto, vaan raskaushormonien villitsemä pesänrakennusvietti... Oih ja voih, vielä hetki sitten olin ihan tyytyväinen kotiimme - nyt pitäisi siivota ja järjestää hyllyt ja kaapit ja laatikot ja ullakko ja kellarikomero ja myydä tarpeettomat kirppiksellä ja hankkia uutta ja tarpeellista ja jynssätä melkein kaakeleiden välitkin... Menisiköhän tämä ohi, jos odottaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, raskaushormoonit on kyllä pahoja kun saavat aikaan vaikka minkälaisia villityksiä :D Muistan niin itsekin raskausaikaiset villitykseni . Tiiätkö, se hosuminen menee ohi siinävaiheessa kun se pikkuinen syntyy <3

   Poista
 11. Haa, kiva kuulla, että palaat bloggeriin, oon niin kyllästyny siihen casablogeihin kun kaikiin blogeihin meno on niin hidasta kun kestävät sitä kautta latautua ainakin mun koneella iät ja ajat ja ihan hirmusti onnee tulevan pienokaisen johdosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niiiiin ihana palata takaisin tänne, missä lähes kaikki muutkin blogit on, täällä kommentointi on niin helppoa muillekin kun ei tarvii kirjautua erikseen :D Mutta nyt sinä ihana oot käsittäny jotain väärin :D Ei meillä odotella pikkuista, vaan vastailin tuossa ylempänä Tildan kommenttiin, joka odottelee pienokaista :D Toisaalta kyllä minäkin sen pienen tuhisijan tahtoisin ;)

   Poista
 12. No hah, niinpä vaan juu, tällaista tää sit on kun yösydännä blogistaniassa häärää, meinaa vauvatkin mennä väärään osoitteeseen :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.