Sisällön tarjoaa Blogger.

Vihertävää keittiöön

Kauppareissulla käydessä oli hankittava jotain vihertävää keittiöön. Timjami oli oiva valinta, koska sen maku on sellainen, josta tykkään kovasti. 


En lähtenyt pröystäilemään millään vasituilla yrttien ruukuilla, vaan meillä virkaa saa toimittaa ihan kastehelmen jälkkärikulho. Jotenkin ne vasitut ruukut näyttävät omaan silmääni liian kylmiltä kun haluan keittiöstä huokuvan lämpimää tunnelmaa.


Parsanippukin päätyi ostoskoriin. Tuntuu kivalta ja kodikkaalta kun keittiössä on hivenen vihreää, niinkuin joku lukija taisi minulle aiemmin vinkiksi sanoakin, että kodikkuutta saat lisää vihertävillä yrteillä yms. ja oikeassa hän oli, keittiö huokuu nyt kodikkuutta ja lämpöä, sellaista tunnetta, että keittiössä näyttääkin, että siellä tehdään ruokaa :) Harmi vaan kun nämäkin on tehty syötäviksi, joten parsat sujahtaa kattilaan, mutta onneksi tilalle saa taas uusia.


Jokos te olette hankkineet keittiöön jotain vihreää? 
Vai oletteko kylväneet itse yrttien siemenet ja odottelet satoa vasta saapuvaksi?


8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin, todella kodikasta noiden vihreiden ansiosta :)

   Poista
 2. Ihanaa, olet nyt täällä bloggerin puolella, kommentointi onnistuukin nyt vaivattomasti :)
  Mun yrteille käy aina huonosti, ne ei millään kestä elossa :-/
  Jos viitsit tuikata osoitteesi sähköpostiin korukoppa@gmail.com niin voisin kohta lähettää sulle yhden cittari-leimakupongin. Siis jos vielä keräät niitä. Upeata viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, virallisesti siirryn vasta kuun lopussa, mutta päivittelen tännekin kun olen muokkaillut tätä blogger pohjaa :) Minä suihkuttelen suihkupullolla nuita yrttejä, katsotaan kauanko pysyvät minulla hengissä :D

   Laitan spostia <3

   Poista
 3. Niin kaunista ja freesin näköistä :) Yrttejä en ole kokeillut koskaan viljellä, mutta tuoksuherneet laitoin päivällä veteen likomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä raikkautta keittiöön yrttien myötä :) Minunkin pitäis alkaa idätys puuhiin, nooh, jos ensiviikolla ehtisi :)

   Poista

Kiitos kommentista.