Sisällön tarjoaa Blogger.

Järjestelyä

Pitkästä aikaa eilen päätin järjestellä sisällä tasoja ja karsia kaappeihin joitain tavaroita. Meillä ei sisustusrintamalla ole tapahtunut oikein yhtään mitään kun ei kertakaikkiaan vain malta olla sisällä. Eilen oli hieman viileämpi päivä, joten päätin, että on aikaa järjestellä ja pohtia sisustamista sisätiloissa. Toisaalta alan olemaan melko tyytyväinen nyt koko kotiin, tuntuu että nyt alkaisi olemaan kaikki kohdillaan kun ylimääräiset tavarat on saatu sijoitettua uusiin koteihin ja täällä meillä on enää sellaiset, jotka saakin jäädä. Tuntuu, että nyt ei ole enää tarvetta tehdä radikaaleja muutoksia, eikä tarvetta pyöritellä huonekaluja, voisi siis äkkiseltään päätellä, että sisustus sisällä alkaa olemaan valmis. Vai voiko se olla valmis koskaan? Aika näyttää.
Aiemmin olohuoneessa olleet Pentikin valaisimet siirsin tänne vierashuoneeseen.Pianon päällä niillä on hyvä paikka. Tuo piano on kyllä sellainen möhkäle, mutta hävittääkkään ei raski :)Tästä päivästä näyttää tulevan pilvinen, joten ehkä on hyvä päivä käydä ostamassa cittarista niillä keräilymerkeillä saatavia Teeman astioita, enää ei puuttuisi kuin ruokalautaset, joten ne täytyy vielä hakea ennen kuin loppuvat. Voisihan sitä piipahtaa piiiitkästä aikaa myös sisustusliikkeissä, katsotaan mihin aika riittää. Oikein kivaa viikonloppua teille.

6 kommenttia

 1. Sitä olen itsekin miettinyt että onko sisustaminen koskaan valmista :-) Aina tuntuu jotain pientä olevan jollakin lailla tekeillä / mielessä :-)

  Me on kanssa keräilymerkeillä kerätty teemaa, vielä pari pitäisi hakea. :-) Ne lasitkin on aivan ihanat :-)

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jotain pientä sitä varmasti on aina laitettavana :) Minä kävin tänään hakemassa puuttuvat teemat ja nyt on astiasto kasassa :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ja teillä on niin kaunista! <3 Tapetti tulee upeasti esiin, kun valo osuu siihen ja muutenkin näyttää rauhalliselta ja harmoniselta.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä kiva juurikin silloin kun siihen valo osuu :) Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 3. Kävit mielessä, kun cittarin mainosta selaillessa huomasin kulman jolla sai niitä astioita ilman merkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Itsekin löysin sen lippusen siitä cittarin lehdestä ja tänään oli se hyödynnettävä heti pois :D

   Poista

Kiitos kommentista.