Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen pieni muutos

Eilen päätin kokeilla aiemmin ikeasta ostamiani mustavalkoisia verhoja olohuoneeseen. Itse tykkään, että olohuoneeseen tuli hieman eloa. Samalla vaihdoin olkkarin järjestystä, minimaalisesti, mutta vaihdoinpa kuitenkin. Television paikka vaihtui sinne missä se on oikeastaan iänkaiket ollut, paikka ei paras mahdollinen ole, koska eteisestä tullessa siihen kiinnittää heti katseensa, mutta ei sille oikein muuta luontevaa paikkaa löydy tästä talosta.


Malmin lipaston siirsin tällä seinälle. Pohdin tovin aikaa, että jos olisi hankkinut vielä yhden malmin tuohon muiden jatkeeksi, mutta ajattelin, että nurkassa oleva tila on kiva lattiavalaisimelle. 


Peili näyttää ehkä hivenen hassulta television yläpuolella, mutta uskokaa tai älkää, näin livenä katsellessa peili kiinnittää hyvin huomion ja näin ollen telkkari jää hyväksi kakkoseksi, joten ei pistä heti silmään.

Eilen ajattelin, että taidan vaihtaa nämä pentikin varjostimet tinek:n silkkisiin varjostimiin, vielä pohdin värin kanssa, että ostaisinko valkoiset vai mustat.


Korikin pääsi nurkkaan, korissa säilyy kätevästi talvella tarvittavat viltit.


18 kommenttia

 1. Verhot muuttivat koko huoneen ilmeen. Oikein onnistunut muutos kaikkinensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös muuttaneetkin, tuli paljon enemmän ryhtiä koko huoneeseen :)

   Poista
 2. Tosi kivat nuo verhot! Tulee ihan joku marimekon kuosi mieleen. Tykkään tuollaisista isokuvioisista kankaista!

  Meillä on viikonloppuna tulossa kans vähän työhuoneen remppaa...harmaata ja valkoista, ikean bestå-kalusteet odottaa paketeiss! Jes! Vielä kun saisi lasisen työpöydän hankitua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen viimeaikoina tykästynyt isoihin printteihin. Tsemppiä teille remppaan :)

   Poista
 3. Kauniilta näyttää. Printit sopii kivasti kyllä tuohon teidän olkkariin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos H :) Kyllä muuttui ilme kun vaihtoi kuviollisiin verhoihin, tykkään itsekin paljon :)

   Poista
 4. Kauniit verhot ja tykkään ihan hirveästi muutenkin teidän olohuoneesta, juuri täydellinen, kaikki on kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ihanasta kommentista, itsekin olen tyytyväinen tähän meidän olkkariin, vihdoin ja viimein on sellainen tunne, että kaikki palaset huoneessa on kohdillaan :)

   Poista
 5. Ihanat värit olohuoneessa, tykkään. Nykyinen järjestys on edellistä paremmin, koska nyt huonekalut ovat paikkoihinsa nähden sopivan kokoisia, ne malmit tuossa tv:n nykyisellä paikalla oli liian ahtaasti. Peili näyttää kyllä vähän hassulta tv:n päällä, esim.joku kiva seinähylly vois olla kiva, sinne voisi sitten laittaa kynttilöitä päälle. Vastakkaisella seinällä 3 valaisinta vierekkäin on ehkä liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon näkemyksestäsi. Totta, peili näyttää hitusen hassulta, mutta katsotaan mitä keksin sen tilalle. Jotenkin tuntuu, että hyllyä en kaipaa, mutta voisiko joku taulu olla hyvä? Valaisin näyttää ( jalkavalaisin) ihan ok:lta kun katsoo livenä, ja pöytävalaisimiin on tarkoitus vaihtaa hieman pienemmän varjostimet niin uskon, että sen jälkeen näyttää vielä kivemmalta tuo kolmas. Jotenkin nurkka jää tyhjäksi jos siihen ei mitään laita :D

   Poista
  2. Totta, kuvassa ja livenä asiat voi näyttää erilaiselta, ja momesti juuri niinpäin että livenä näkymä on parempi. Ikuista säätämistähän tämä sisutaminen ja huonekalujen pyörittäminen on, voin sanoa että omassa kodissani näkymä ei ole läheskään yhtä kiva kuin sinulla :)

   Poista
  3. Totta, ainaista säätämistä ja huonekalujen pyörittämistä :) Mutta ihan varmasti sinullakin on ihan super ihana koti <3

   Poista
 6. Hei, uusi järjestys näyttää kauniilta, vaikka pidin myös vanhastakin :) Harmoniaa löytyy molemmista! Voitkin myydä tuon peilin minulle niin pääset peiliongelmasta ;) Hekoheko, mutta tarkoitukseni oli siis kysyä, että mistä peili on hankittu? En muista olenko aiemmin edes kommentoinut, vaikka olen blogiasi lukenut jo puolisen vuotta. Ja yhtä pitkään myös kadehtinut kotiasi ja ihanan rauhallista sisustustasi!
  -Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en taida raskia myydä ennenkuin löydän jonkun uuden tuohon tilalle :D Peili on ostettu muistaakseni Kärkkäiseltä, eikä ollut kovin kalliskaan :) Ja pöh, älä ollenkaan kadehdi, sinulla on varmasti myös kaunis koti <3

   Poista

Kiitos kommentista.