Sisällön tarjoaa Blogger.

SisustusUnelmia Instagramissa

Olen vähän hitaasti lämpeävää sorttia erilaisille uusille palveluille. Monet kerrat olen kuullut puhuttavan instagramista, mutten ole oikein tajunnut mistä on kyse :) tänään ajattelin kuitenkin ottaa hiukan selvää ja tättädädää, nyt myös SisustusUnelmiakin on siellä. Löydät minut www.instagram.com/sisustusunelmia

Saapas nähdä, onko se niin kiva mitä muut puhuvat :)

Joko sinä olet instagramissa?4 kommenttia

 1. Olen näköjään vielä sinuakin hitaammin lämpiävä; en tunne kyseistä juttua vielä ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Käväsehän katsomassa vaikka googlesta :)

   Poista
 2. Minulta se pyytää salasanaa ??

  Sirpa

  VastaaPoista
 3. Mä oon ollu tietonen siitä, mutta vasta nyt ku puhelimen päivitin uudempaan, pääsin käyttämään sitä. 😊 Hauska sovellus se.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.