Sisällön tarjoaa Blogger.

Taidetta vierashuoneen seinälle

Tämä yksi vierashuoneistamme on ollut jo pitemmän aikaa muutoksen kourissa. Huoneesta on saatu eteenpäin kiertoon kaikki ylimääräinen tavara ja huoneeseen on saatu nyt enemmän väljyyttä.  Tykkään, että ympärillä on tilaa ja turhia tavaroita ( varsinkaan huonekaluja) ei ole. Huone on valoisa ja valkoinen, mutta melkeinpä voisi sanoa, että väritön, on pyöritelty kalusteita ja vaihdeltu verhoja, etsitty sitä täydellistä lopputulosta, joka miellyttää omaa silmää, mutta sen täydellisen lopputuloksen saavuttaminen on tuntunut olevan hukassa, ainakin kovan työn alla. Hukassa on ollut se juttu, joka kruunaisi huoneen sisustuksen ja olisi kuin piste iin päällä. 

Aava Helsinki niminen taidegalleria mahdollisti kuitenkin tämän huoneen loppusilauksen. Blogiyhteistyön merkeissä sain valita Aava Helsingin valikoimasta tähän huoneeseen taulun, taulun joka mielestämme viimeistelisi huoneen ilmeen mieluisaksi ja toisi sen täydellisen viimeistellyn lopputuloksen.


Valitsimme mieheni kanssa Aavan valikoimista Hiljainen Suo nimisen taulun. Taulun värisävyt ovat kauniit, maanläheiset ja tuovat huoneeseen kaivattua eloa ja hieman väriä. Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tähän tauluun ja valintaamme, vaikkakin tämä poikkeaa muusta kodin tyylistä. Kaiken ei aina kuitenkaan tarvitse kävellä käsi kädessä sisustamisessakaan, on mukava kun kodista löytyy jotain yllätyksellistä. Itse haimme luku- ja vierashuoneeseen rauhallisuutta, paikkaa jossa voi hetken hengähtää ja kerätä ajatuksia, taulu toi viimein huoneeseen sen kaivatun loppusilauksen.


Aava Helsingin sivuilla kuvataan taulua seuraavasti:
   
Levollisten värisävyjen käytön kautta suomaisema
  avautuu katsojalleen utuisen rauhallisena maailmana,
  jonka harmonian pienikin kuiskaus voisi särkeä.


Joko te olette tutustuneet Aava Helsingin taide valikoimaan?

Omasta mielestäni heillä on näyttäviä tauluja edulliseen hintaan. Meiltä löytyy heidän valikoimistaan jo kolme taulua ja jokaisella kerralla kun taulupaketti on kotiin tullut, on taulu yllättänyt positiivisesti. Kannattaa tutustua heidän valikoimiin, jos harkinnassa on hankkia taidetta kotiin. 

 
Minulla on myös ilo kertoa, että Teille blogini lukijoille Aava Helsinki tarjoaa muutenkin edullisten tauluhintojen lisäksi vielä -10% alennuksen. Alennuksen saat käyttöösi kirjoittamalla tilauksen yhteydessä alennuskoodikenttään UNELMIA

Tarjous on voimassa 31.7.2013. (Postaus toteutettu yhteistyössä Aava Helsingin kanssa ja taulu on blogin kautta saatu)

10 kommenttia

 1. Onpa upean näköinen taulu. Sopii täydellisesti huoneen väritykseen. Taulu ei nyt vaan pääsee ihan oikeuksiinsa, kun sen edessä on peittäviä tavaroita.. Rauhallinen ja raikas tunnelma huoneessa:)
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu tuo kivasti väriä kyllä huoneeseen ja silti tunnelma pysyy rauhallisena. Taulun edessä on kaksi kastehelmen tuikkua ja valaisin, ei mielestäni kovin paljoa tavaraa. Toki ovat makuasioita mikä sopii ja mikä ei, mutta itse tykkään juuri kuvan mukaisesta sommitelmasta :) pitäähän se lukuvalo olla :)

   Poista
 2. Kaunis taulu....tuo kauniisti ryhtiä vaaleaan huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taulun sävyt ovat kyllä kauniit, sellaiset rauhalliset, tykkään itse kyllä todella paljon :)

   Poista
 3. Lopultakin olet tajunnut,että kodistasi puuttuu väriä. Taulu on hieman raskaan oloinen. Tuntuu,että se putoaa kohta tuolta seinältä.
  Vaatisi ympärille isommat puitteet. Täydelliseen voi pyrkiä,mutta täydellistä ei ole....paitsi HÄN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en ole tajunnut, että väriä puuttuu ;) Olemme oikein tyytyväisiä kotimme värimaailmaan joka on melko musta valkoinen, onhan nekin värejä, vaikkakin aika vaisuja. Jokainen voi pyrkiä täydellisyyteen, vaikka täydellistä tuskin koskaan saavuttaakaan ( kaikkien mielestä), mutta silti jokaiselle varmastikin riittää se, että itse on tyytyväinen ja kokee sen täydelliseksi :)

   Poista
 4. minusta tuo taulu on ihan nappivalinta tuohon tilaan,tykkään paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että joku muukin tykkää valinnasta :) Itse olen kyllä niin tyytyväinen valintaan.

   Poista
 5. Taulut tosiaan viimeistelevät sisustuksen. Voi kun minulla olisi joku taiteilijatuttava, joka taikoisi meille tuollaisen ihanuuden! Omat taidot eivät aivan riittäisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen itsekin ajatellut siitä alkaen kun olen uskaltanut sen ensimmäisen reiän porata seinään, jotta tauluja voidaan asentaa :) Taulu viimeistelee sisustuksen ja tuo kivaa tunnelmaa :)

   Poista

Kiitos kommentista.