Sisällön tarjoaa Blogger.

Valloittava hortensia

 Sateinen aamu ja voi hyvällä omalla tunnolla lähtä tänään kiertelemään kauppoja. Viime kerrasta onkin sitten jo tovi aikaa kun ei ole millään malttanut aurinkoisina päivinä viettää aikaa ostoskeskuksissa. Mietin, että jos suuntaisi tänään myös lastenmessuille, jos sieltä löytyisi jotain pientä kivaa myös neidille. Tarkoitus olisi ehtiä myös hankkimaan uudet varjostimet rondon jalkoihin, hieman pienemmät, nykyiset varjostimet tuntuvat tällä hetkellä niin suurilta.


Sain valloittavan valkoisen hortensian ja en millään raski viedä sitä ulos. Mietinkin, että säilyyköhän tämä kukka sisällä ? Isompi ruukku täytyy ainakin tänään käydä ostamassa kukalle, niin jospa se säilyisi sitten paremmin sisällä kun saa hieman lisää multaakin ruukkuun.


 Mukavaa lauantaita.

5 kommenttia

 1. Kyllä tuo sisälläkin säilyy. Itselläni on vielä äitienpäivähortensia pöydällä. Pitää vain muistaa kastella, viimeistään silloin, kun lehdet nuupahtelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että säilyy sisällä :) On se vaan niin kaunis kukka.

   Poista
 2. Ihana hortensia menestyy hyvin ulkonakin kunhan et päästä sitä kuivumaan ja toisaalta huolehdit sateensuojastakin. Itselläni oli alkuun liian aurinkoisella paikalla ja kukat pääsivät kuivahtamaan , nyt puolivarjoisella paikalla viihtyy ja pukkaa uusia vihreitä lehtiä. Voi tätä Oulun yllä pysyvää sadetta.. nyt tosiaan voi nauttia sisätiloissa olosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasinkin tämän silloin kun meillä oli ulkona hortensia. Aika nopsasti se kuihtui kun ei tykännyt yhtään aurinkoisesta paikasta. Yritin sen jälkeen elvyttää laittamalla hortensiat varjoon, mutta peli oli jo menetetty :D

   Poista

Kiitos kommentista.