Sisällön tarjoaa Blogger.

Värien kaipuu


Olohuoneessa ei ole tapahtunut muutoksia oikein mihinkään suuntaan. Toisaalta isoja muutoksia en kaipaa, mutta tekstiilejä olen alkanut ihan tosissaan miettimään. Kovasti olen miettinyt vierashuoneessa olevien mustavalkoisten verhojen siirtämistä olohuoneeseen, verhot toisivat hieman kaivattua kontrastia, sillä tällä hetkellä olkkari on hyvinkin valkoinen ja tuntuu, että ei ole oikein mitään "väriä". En tiedä toisiko se musta kaivattua väriä ja terävyyttä, pitäisi ottaa ja kokeilla :)Värikäs koristetyyny on ikean valikoimaa ja ei, ei se tule olohuoneeseen jäämään, vaan se siirtyy joko neidin huoneeseen tai vierashuoneeseen.


Mukavaa ja helteistä viikkoa. Huoh, täällä aurinko paistaa jälleen ja lämmintä pitelee.

12 kommenttia

 1. Hei Johanna! Mielestäni tuo pinkki tyyny on tuossa ihan loistava! Juuri sopiva väriläiskä kauniissa olkkarissanne :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja harmonista teidän olkkarissa. <3 Kannattahan niitä verhoja testata, mun silmään näyttää kyllä aivan upealta tälläkin hetkellä! :)

  Aurinkoista alkukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Tänään vaihtelin verhot, katsotaan jos ehtisin laittaa kuvat koneelle niin huomenna voisi laittaa postausta :)

   Poista
 3. Tyynyllä saisikin kauniisti väriä valkoiseen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, tyynyillä saisi väriä. pitää katsoa millainen lopputuloksesta tulee kun tänään hiukan huseerasin olohuoneen kimpussa :)

   Poista
 4. Tykkään tuosta "värittömästäkin" kovasti, mutta musta vois olla kiva lisä.:) Mun silmään pinkki tyyny on liian raju.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin silmään on liian raju :D Vaihdoin tänään mustavalkoiset verhot ja ai että kun tuli ryhtiä :D

   Poista
 5. Näitä kuvia katsoessa kyllä tekis mieli sanoa että älä laita mustaa, vaan laita vähän jotain tuommosta pinkkiä :D Ei ehkä verhoksi, vaan pienempää. Musta nuo valkoset verhot on ihanat! Mutta oonkin ehkä vähän puolueellinen, kun oon jo toista vuotta suunnitellu valkoisia valoverhoja meidän pirttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa käyttää värejä, joten joudun passaamaan pinkit sun muut :D Pidättäydyn kotoisassa, mustassa ja valkoisessa :D

   Poista
 6. Ite en värejä laittaisi, mutta tosiaan joku musta olisi just nappi! :) Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 7. mikä tuo seinän värisävy on, kerrassaan upea<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.