Sisällön tarjoaa Blogger.

Aurinkoinen kesäloma

Järvenrantoja, ihania kaupunkeja, maalaismaisemia, hiljaisia kesäiltoja, vauhdikkaita päiviä, niistä on meidän kesäpäivät tehty. Alla muutamia kuvapoimintoja matkanvarrelta. 


Loma tunnelmissa ollaan oltu, vietetty ihania aurinkoisia kesäpäiviä ympäri suomea, nautittu, otettu rennosti ja vietetty yhteistä kiireetöntä aikaa. Ollaan hurviteltu lintsillä, käyty katselemassa Korkeasaaressa eläimiä, tehty kaikkea kivaa, yhdessä, ilman aikataulua ja ilman stressiä. Loma on tuntunut äärettömän hyvältä, uupumus ja kevään aikana iskenyt väsymys on hieman helpottanut. Tästä on hyvä jatkaa lomailua eteenpäin, mökkeillen ja nauttien joka hetkestä. 

Kaikki ylläolevat kuvat on napsittu iPhonella ja en saanut niitä suurennettua, toivottavasti niistä saa kuitenkin selvää :)  

pääset seuraamaan minua myös Instagramissa SisustusUnelmia nimellä.. Instagram.com/sisustusunelmia 

8 kommenttia

 1. Tuon pusukopin minäkin tahtoisin pihaani!! :)
  Mistä tuollainen löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tämä pusukoppi löytyy linnanmäeltä :)

   Poista
 2. NIIIN söpö toi pusukoppi! :D ihuna!

  VastaaPoista
 3. Onko blogisi hiljentynyt kokonaan? Päivittelit ennen ahkerasti..uusia postauksia odotellessa ja kivaa viikonloppua perheellesi toivotellen -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomilla ollaan, joten olen pyhittänyt kaiken ajan läheisilleni <3 eiköhän blogi päivity tässä kohta ihan normaalisti :)

   Poista

Kiitos kommentista.