Sisällön tarjoaa Blogger.

Keittiöön hankintoja

Kesäloman viimeinen viikko alkaa. Loman kolme ensimmäistä viikkoa ovat menneet yhdessä hujauksessa, ihan liian nopeaa. Jostain syystä se lomamoodi ei ole vieläkään iskenyt rytinällä tajuntaan. Me reissattiin pari viikkoa ympäri suomea, kivaa ja rentouttavaa jollain tapaa, mutta kieltämättä kotia tulo on se paras osuus.

Reissussa tuli jonkin verran kierrettyä sisustuskauppoja, mutta ikäväkseni huomasin, että liian suuri osa eteemme tulleista liikkeistä edusti maalaisromanttista tyylisuuntaa, kivoja tuotteitahan ne toki on, mutta eivät vaan istu meidän kotiin. Ikeassa kuitenkin silmään pisti kuvassa näkyvä mustavalko-raidallinen kangas ja mukaanhan sitä oli saatava.


Reissussa ollessa tuli kierreltyä aika ahkeraan myös kirppareita ja kivoja löytöjä niistä tehtiinkin. Alla oleva punainen marimekon muija purkki tarttui mukaan 4,50 eurolla.
 

Pannunalunen on hankinta Tigerista, hieman räväkkä, mutta pannunalusena toimii ihan hyvin.




12 kommenttia

 1. Ihanaa mustavalkoista raitaa, täälläkin ollaan kahmittu kaikkea mustavalkoista kotiin. Olen myös huomannut tuon romanttisen tyylin sisustusliikkeissä, kaunista kyllä mutta ei omaan makuuni myöskään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä jännä huomata kuinka lähes kaikki vastaantulevat sisustusliikkeet ovat maalaisromanttisia, tai sitten mää vaan kuljen väärillä kujilla :) itsekin olen hurahtanut aivan täysin mustavalkoisen, olkkariin piti tilata mustavalkoiset sivuverhot :)

   Poista
 2. Tuo verho näyttää erittäin hyvältä :-) sopii teille hyvin :-)

  Mukavaa loman jatkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verho on kyllä yllättävän kivannäköinen :) Kiitos, toivottavasti myös vielä tulisi lämpimiä kelejä :)

   Poista
 3. Kaunis verho! <3 itselläni on samaa kangasta odottamassa myös verhoiksi päätymistä.:)
  On muuten ihan totta, että maalaisromanttisuus on aika hyvin edustettuna sisustusliikkeissä, onneksi muitakin mahtuu joukkoon. :)

  Aurinkoista lomanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin sinä ajattelit laittaa sen verhon ?

   Totta, joukosta löytyy myös niitä muitakin, kun vaan tietää mistä etsiä :)

   Poista
 4. Meiltä tuota kangasta löytyy pojan sängyltä päiväpeiton virkaa ajamassa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tehtä päiväpeitto :)

   Poista
  2. Juu mulle ei kelpaa mitkään valmiit tikkipeitot niin ostan aina kangasta... nyt oon miettiny et ostaisin kangasta ja ompelisin meijänkin sänkyyn kankaasta päiväpeiton... sais omanlaisen ja haluaisin sellasen joka on maasta maahan, tahtoo nuo valmiit olla aina vähän liian justiisa ja jää aina "lepattaa" ilmaan...

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Se on kyllä totta että extra suuria päiväpeittoja on vaikea löytää jotka ylettyisivät joka puolelta maahan asti :)

   Poista
 5. Kauniin verhon olet hankkinut!
  Kirppislöytösi on myös ihana. Itselläni on ollut samanlaiset punainen ja valkoinen purkki, mutta aikojen kuluessä ovat hävinneet jonnekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävinneet? Eikä, nuo purnukathan ovat nyt keräily kamaa, kun tietääkseni valkoista ja punaista ei ainakaan kaupasta enää saa :)

   Poista

Kiitos kommentista.