Sisällön tarjoaa Blogger.

Kynttilöiden loisteessa

 


Minunkin oli ihan pakko jo sytyttää ensimmäiset kynttilät, en millään malttanut odottaa enään pitempään. Ilmassa on ollut jo tovin syksyn tuntua, joten on mukava käpertyä lämpimän viltin alle, sytyttää kynttilät ja nautiskella. Pitkään ponnistelin ajatusta vastaan, että kesä on lopussa, mutta tappio on myönnettävä ja totuttava jälleen ajatukseen, että talvi tulee.. jossain vaiheessa.

Mustavalkoisella teemalla mennään edelleen meillä, jotenkin tämä väriyhdistelmä tuntuu kaikkein omimmalta. Ja ei, ei ole tullut kyllästymistä värittömyyteen, kun sitä joku lukija jo ehti epäilemään. Mustavalkoinen "värittömyys" tuntuu itsestä kaikkein selkeimmältä, hetkeäkään ei ole ollut tunnetta, että kyllästyminen olisi iskenyt tai kolkuttaisi nurkan takana. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun koti tuntuu itselle täysin mieluisalta ja sellaiselta, että ei ole tarvetta pyöritellä kalusteita ja ostella sitä ja ostella tätä vain löytääkseen sen oman mieluisan sisustuksen. Tokihan minullakin haaveita löytyy sisustuspuolella, on valaisimia, jotka mielelläni kotiuttaisin, on kalusteita, jotka jossain vaiheessa sijoitan kotiimme, mutta mitään vanhaa ei tarvitse hävittää uuden tieltä, vain muutamia uusia hankintoja täydentämään kotia, jossain vaiheessa, sitten kun ne upeat yksilöt sattuvat matkanvarrelle :)

Tällaista tällä kertaa, nyt nauttimaan viikonlopusta :)

20 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää!

  Kynttilät palavat meilläkin:)
  Luovat ihanaa tunnelmaa pimenevään iltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tunnelma kertakaikkiaan :) pitää vaan muistaa ostaa lisää kynttilöitä, että on mitä poltella :)

   Poista
 2. Kynttilöitä täälläkin polteltiin jo tänään. Ihana syksy tulee ihan pian!

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen, joka viihtyy "värittömyydessä" :D Vaikka oma sisustustyyli on pehmeämpi, pidän silti selkeydestä enkä kaipaa runsasta tavaramäärää tai paljoa värejä ympärilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tylsiä ihmisiä ollaan vallan kun ei väriäkään kaivata ympärillämme :)

   Poista
 4. Kynttilät ja tuikut ovat niitä syksyn parhaita puolia <3 Jotain hyvää siis pimenevissä illoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kynttilät luovat tunnelmaa :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Minäkin olen poltellut kynttilöitä jo parina edellisenä viikonloppuna ja taas tänään kotiutin kaupasta lisää tuikkuja(värillisiä), joita parhaillaan polttelen. Minä tykkään kyllä kesästäkin paljon, mutta on ihanaa, kun illat hämärtyy ja saa olla tunnelmavalaistuksessa. Odotan kovasti, että tulee se aika, että saa laittaa vielä tulen takkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on ihanaa aikaa, itsekin rakastan sitä ja haluaisikin että kesä olisi aina :) mutta kun kesä väistämättä aina joskus loppuu niin on toooodella ihana poltella kynttilöitä, tulee ihana tunnelma. :)

   Poista
 6. Olipas ihanasti todettu tuo, että koti tuntuu kodilta, eikä tarvitse koko ajan pyöritellä kaikkea ja ostella uutta... vaikka kuinka rakastaisi sisustamista ja kauneutta, ei minunkaan mielestä sitä kotia tarvitse yhtämittaaa uusiksi räjäyttää. Toki jos olisi sikana rahaa, mikäs siinä, mutta toisaalta on ilo kun on löytänyt niitä kestäviä ratkaisuja.
  Kauniita syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kun ois sikana rahaa niin kyllä kai sitä vois jotain ostellakin :) kestävät ratkaisut on onneksi niitä parhaimpia :)

   Poista
 7. Kynttilöitä olen myös jo sytytellyt uusiin Kastehelmi tuikkuihin. Itselläkin on kaipuu koko ajan selkeämpään sisustuksessa, mutta kaipaan kyllä myös väriä. Nyt on menossa vaaleansinertävä kausi kaiken sen vaalean viileän mausteeksi. Mutta tavarasta haluan karsia. Mieluummin vähän ja kaunista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo vaaleansinertävä. Minulla oli keväällä se oranssi, jota tahdoin lisätä pieninä annoksina, mutta kuten arvata saattoi kyllästynyt väriin :)

   Poista
 8. Kynttilät tuovat tunnelman, niin juhlaan kuin arkeenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee , kynttilöillä saa mahtavan tunnelman :)

   Poista
 9. Hei, kaunista tyylikästä mustavalkoista, kovin on arat värit. Pikkulapset ja eläinlemmikit ei ehkä sovi näihin kuvioihin.
  Sitä vaan, että tuikkulyhdyt, esim.lasiset kuumenee järjettömästi. Tuikkukipon alla olisi hyvä pitää jotain pikkuliinaa tai muuta mieluista, vaikka kipon kokoista huopapalaa t.m.s .Näillä konsteilla voi välttyä rumasta jäljestä kauniilla kaapin tai pöydän pinnalla. Kekseliästä ja viihtyisää syyskesän aikaa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei lapset tai lemmikit sopisi tällaiseen kotiin, melko tuulesta heitetty väittämä. Meilläkin kyllä lapsi löytyy .. Ja hyvin sopii näihin kuvioihin. E ymmärrä, että joidenkin ihmisten mielestä lapsia tai lemmikeitä eläisi vain kodissa, jossa on värikästä tai muutoin tumman puhuttelevat sävyt, yhtälailla lapsia voi olla vaaleissa kodeissa. Yhtälailla lapset valkoisissa ja värikkäissä kodeissa varmasti sotkevat, vaaleissa kodeissa se lika näkyy helpommin, siivota se kuitenkin täytyy kaikissa kodeissa olipa sitten valkoista tai ei. .

   Poista
 10. Hei! En nyt millään löydä postausta/saa päähäni, että mistä tuo upea taulu on peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu on http://www.aavahelsinki.com mallistosta, heillä on paljon kauniita tauluja, kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivuilla :)

   Poista

Kiitos kommentista.