Sisällön tarjoaa Blogger.

Makuuhuoneen uudistaminen työlistalla
Makuuhuoneen valaistus on ollut jo jonkin aikaa retuperällä, yöpöydiltä on puuttuneet valaisimet kun mieleisiä en ole vielä raaskinnut hankkia kun uudet yöpöydätkin ovat vielä kaupassa. Olohuoneen lipaston saadessa uudet valaisimet, mieleeni juolahti kerrassaan loistoidea siirtää aiemmin siellä olleet valaisimet makuuhuoneeseen. Onhan nämä hivenen romanttiset makkariinkin, mutta tällä hetkellä saavat olla täällä. Makuuhuoneen osalta on muutoinkin alettava hieman uudistamaan kalustusta. Makkarissa olevat yöpöydät ovat ihan liian romanttiset nykyiseen sisustustyyliin ja hakusessa onkin uudet valkoiset ja modernimmat lipastot, ( siispä vink, vink, jos kaipailet maalaisromanttisia yöpöytiä niin nyt sellaiset olisi tarjolla). Sen jälkeen luultavasti joudun vaihtamaan myös pöydillä olevat lamput haavelistallani oleviin Milk pöytävalaisimiin. Mieli tekisi kyllä kovasti vaihtaa myös taustalla näkyvä tapetti uuteen, jotain mustavalkoista tekisi mieli tilalle laittaa :) Mahoton, miten kovasti tekeekään taas mieli sisustella kun vähänkään tulee pimeämmät illat.  

27 kommenttia

 1. Minä kaipailen maalaisromanttisia yöpöytiä ;) viestiä jo eilen laitoinki ;) -hantta-

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo teidän makuuhuone on :-) mutta toki se että vaihtelu virkistää niin se tunne kun tulee niin ei auta kun alkaa suunnittelee :-) meilläki on makkarin uudistus menossa :-)

  VastaaPoista
 3. Minä voisin ostaa nuo yöpöydät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei muutakuin suostua laittamaan :) yöpöytien hinta on 115 euroa /kpl

   Poista
 4. ostan yöpöydät heti kun ne myynnissä :) Missä nämä sijaitsee? Ja mikä olisi niiden hinta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöpöydät ovat Tyrnävällä . Hinta 115€/ kpl.
   Korkeus 64cm, leveys 44cm ja syvyys 33cm. Näistä on tullut nyt melkoisen paljon kyselyitä ja ensimmäinen hakija ne saa omakseen :)

   Poista
 5. Tykkään makuuhuoneen kattovalaisimesta, kerrotko lähemmin siitä, nimi, hinta. Mukavaa seurata sinun blogiasi, löydän omasta kodistani paljon samanlaisia sisustusjuttuja. Kaunista loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattovalaisin on ikeasta , sellainen kuin Jära, hinta noin 20 euroa

   Poista
 6. Kuules, mun silmääni nuo yöpöydät ja valaisimet näyttää niiiiin kauniilta! Ihanilta! :)
  Jännä juttu, että näin syksyä kohden mentäessä sisustusvimma taas iskee. Samoin käy taas tammikuussa, kun kevättä kohden jolkotellaan.

  Heitin Johanna sulle haasteen, käy nappaamassa mukaan blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan ne kivat :) varsinkin nuo tinen varjostimet :) kiitos haasteesta, käyn nappaamassa :)

   Poista
 7. Aina silloin tällöin muutoksia kaipaa itse kukin vaikka tuo teidän makkari on kyllä aivan ihana nykyiselläänkin! Jos noista Pentikin lampuista olet jossain kohti luopumassa, niin täällä ilmoittautuu yksi ostajaehdokas ;0)
  Aurinkoista elokuun jatkoa!
  Terkuin, Johanna-kaimasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla, että pidät nykyisestäkin makkaroita :) hih, mää en taida roskia luopua pentikin valaisimista :)

   Poista
 8. Oi se milk valaisin on aivan ihana! Ja nyt kun sitä saa vielä mustilla jaloillakin :p Mielenkiinnolla kyllä odotan mitä kaikkea keksitkään teidän makkarille! ;) Mistä olet muuten tuon päiväpeiton ostanu? Itselläni on haavelistalla valkoinen kiiltävä päiväpeitto. Mutta vaihtoehtoja on suht monta enkä ole luonnossa nähnyt niistä montaakaan. Mutta tämä miellytti heti silmääni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milk valaisin on todella kaunis, mustilla jaloilla olevasta se minäkin haaveilen ;) päiväpeitto on lennolin valikoimista ja se on silkkiä, todella kiva ja olen tykännyt :)

   Poista
 9. Tuollaiset yöpöydät olis kyllä mieleen, laita tarkempaa tietoa tunnetta@live.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmat tiedot , hinta 115 € / kpl,
   Korkeus 64cm, leveys 44cm ja syvyys 33cm.

   Poista
 10. No niin, huomaa että ollaan elokuun puolella kun alkaa joka paikassa sisustusrintamallakin tapahtua.. :) Hyvä niin. Blogitkin taitaa heräillä kesähorroksestaan. Meidän makkarissa on hiljaista tällä hetkellä, sillä nukutaan vielä kesä-tyylillä olohuoneessa laverilla. Saas nähdä pitäiskö jotain keksii makkariin ennenku "sinne takaisin muutetaan". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihti :) niinpä, elokuu alkaa kääntymään loppupuolelle niin alkaa sisälläkin sisustaminen kiinnostamaan :) jaa, teillä on tuollainen kesämajoitus, kiva :)

   Poista
 11. Edelleen, jos noita Rondoja myyt,niin täällä ostaja :) -AnuLeena

  VastaaPoista
 12. Ihanan näköistä. Muistatko mistä kukkatapetti on ostettu ja mikä sen merkki ja nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettia myydään k-raudassa ainakin, mallia en kyllä enää muista.

   Poista
 13. Meillä myös makkarin sisutusprojekti ja hakusessa yöpöydät - mielenkiinnolla osotan mihin päädyt. Itse mietin Hay:n neliöpöytyiä, mutta toisaalta olisi kiva, että olisi jotain säilytystilaa, siis laatikko tai kaksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hay olisi kiva , mutta itsekin kaipaan niitä laatikoita , kerropas jos löydät jotkut oikein kivat jossa ois laatikko, mulla ne on edelleen hakusessa :)

   Poista

Kiitos kommentista.