Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän kodin väripaletti

Sain kivan haasteen jo jokin aika sitten At Maria´s blogin Marialta. Täytyihän se minunkin kokeilla miltä meidän kodin väripaletti näyttää. Haasteen ideana oli ladata Chip It ohjelmaan kuva / kuvia ja ohjelma kokosi kuvasta värit paletiksi. Oikein hauska, vaikkakin meidän kodin värisävyt nyt oli melko arvattavissa, sitä turvallista mustaa, harmaata ja valkoista pääosin. Halusin kokeilumielessä tehdä myös neidin huoneesta väripaletin ja en nyt oikein tiedä pitääkö nuo kaikki sävyt ihan paikkaansa :) Hih, tämä oli hauska ja erilainen, kannattaa kokeilla jos et ole vielä päässyt ohjelmaa testaamaan. 

10 kommenttia

 1. Juu kovin on samat sävyt kuin meilläkin ;) Harmaa valloittaa... mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Itsekin sain haasteen ja pitihän sitä kokeilla. Oli lopen aika koukuttavaa (oli siis helppoa tekemistä sairastellessa). Piti kokeilla kaikenmaailman yksityiskohtia ja itse asiassa laitoin kouluaikaisen näyttökohteen emännällekin kuvia, sisustamistani huoneista ja hän oli hyvin iloinen siitä että näki näin jälkeenpäinkin miltä huoneiden väripaletit näyttää. Että meni ihan hyötykäyttöönkin. :) Teidän kodin väripaletti on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varmasti kiva ajanviete sairastellessa :) ja sehän oli oikein kiva kun siitä oli hyötyäkin, ei mennyt ihan hukkaan päivät sairastellessa :)

   Poista
 3. Tosi ihana tuo uusi banneri, kivan raikas. <3 Ja tuo ohjelma on tosi kiva, ihanat on teidänkin kodin väripaletit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 ohjelma oli kyllä koukuttava, jäin vain pohtimaan, että löytyyköhän nuilla sävyillä Suomesta maalia, että voiko sitä hyödyntää vieläkin enemmän :)

   Poista
  2. Kun menee Sherwin Williamsin - sivuille ja syöttää Search-kenttään tuon värilastun koodin (SW xxxx), saa sävyn väriarvot (RGB) viemällä hiiren lastukuvan päälle ja klikkaamalla Color details.

   Poista
  3. Aa, niin just, tuollainen jäikin testaamatta, täytyy tutustua uudelleen :)

   Poista
 4. Hei mikä toi eteisen seinän väri koodi on maalipurkissa, olen sen väristä seinää mietetinyt meille? Onko erisävyinen kun teidän olohuoneen seinä? haluisin just aavistuksen harmaampaa kuin ruskeempaan sävyisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneessa ja eteisessä on samasävy. Meillä on kuitenkin seinissä tapetti, joten minulla ei ole antaa värikoodia, toivottavasti löydät mieleisen sävyn.

   Poista

Kiitos kommentista.