Sisällön tarjoaa Blogger.

Metsolan vaatteet


Taannoin piipahdettiin neidin kanssa vaateostoksilla, kierrettiin pitkä tovi liikkeitä ja päädyttiin viimein Metsolaan. Metsola on ollut itselleni hieman vieras liike, siitä syystä, että olen kuvitellut, että meidän neiti ei välttämättä sellaisista vaatteista pidä, joten olen jättänyt liikkeen ehkä liiankin hepposin perustein aina väliin.Tällä kertaa teimme siis poikkeuksen ja suuntasimme neidin kanssa katsastamaan Metsolan alet, annoin tytölle vapaat kädet ja vaatevalinnoillaan hän yllätti tällä kertaa minut aivan täysin. En ikinä olisi voinut kuvitella tyttäreni ostavan ruskea-keltaista mekkoa. Mekkoa, joka tuo mieleen -70, -80 luvun, vaatteet, jollaisia itsekin muistan lapsuudessani olleen. Hymyssä suin lähdimme molemmat liikkeestä yhtä kokemusta rikkaampana, itse huomasin ja sain iskostettua itselleni, että ei tyttöjen vaatteet tarvitse aina olla pastellisävyjä ja tylliä täynnä, jokainen saa pukeutua sellaisiin vaatteisiin, missä tuntee olonsa kotoisaksi ja mistä itse tykkää, toki äidilläkin on sananvaltaa vaatevalinnoissa, mutta pyrin jättämään oman mielipiteen sanomatta jos vaate muuten näyttää siistiltä ja näen, että lapsi pitää vaatteesta oikeasti. Jollain tapaa pidän itsekin Metsolan vaatteista, vaikka omaan makuuni ne ovat hivenen räväköitä, johtuisiko räväkkyys juurikin siitä kun värit ovat vahvoja, eikä hentoja pastellisävyjä. Mutta tiedän, että tästä lähin täytyy käydä useamminkin katsastamassa heidän vaatevalikoima :) Mitä sinä pidät Metsolan vaatteista, ihastuttaako vai vihastuttaako?

Mukavaa sunnuntaita. Nopsasti taas vierähti viikonloppu

8 kommenttia

 1. Meidän toinen puoli kaapista on räväkkää mm Metsolaa ja toinen puoli sitten hempeetä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa käydä meidänkin neidin kaapille, toinen räväkkää ja erilaista, toinen puoli pastellisävyjä :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti metsolan vaatteista ja täytyy myöntää etten oo osannu kuvitella niitä teille :) vaikken sen kummemmi tunne teitä mut ku tykkäät vaaleista väreistä ja ns. värittömyydestä(musta-valkoisuus jota itse en osaa käyttää) niin olipa ylläri nähdä tuon värinen mekko tytöllä kuvassa :D On ne toki jotkut vaatteet siinäkin putiikissa vähän yliampuvia mut kaikestahan ei tarvihe tykätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka koti on väritön niin eihän se kerro sitä miltä vaatteiden tulee näyttää :) meidän neidillä ei ole koskaan löytynyt mustia tai valkoisia vaatteita, aina on ollut vaatteissa jotain väriä, yleensä se on vaaleanpunaista tai lilaa tai muuta pastellisävyjä , että ei meillä ihan värittömästi pukeuduta :) toki tuo metsolan mekko ostos yllätti minutkin, koska väri on niin voimakas :) oon kanssa samaa mieltä, että osa metsolan tuotteista on melko yliampuvia, mutta kuten sanoit, kaikesta ei tarvitse tykätä :)

   Poista
 3. Meidänkin ostoskorin päätyi juurikin samainen mekko viime Metsola käynnillä. Tosin se oli paljon pienempi. :) hih. Välillä onkin hyvä vähän yllättää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) tosiaankin, välillä on hyvä räväyttää :)

   Poista

Kiitos kommentista.