Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneeseen hylly?

Kun hankimme täydennystä tähän ikean lipasto riviin ( edelleen roikkuu ostoslistalla se uusi malm, kun väriero näissä häiritsee totaalisesti silmää), oli ajatuksena heti kasaamisen jälkeen, että taulun viereen vasemmalle puolen on saatava String Pocket hylly, joko mustana tai valkoisena. Seinä ammottaa omaan silmääni vähän liikaakin tyhjyyttä, voisihan se olla, että taulun keskittämisellä saisi mukavan tasaisen ilmeen tuolle seinälle, mutta jostain kumman syystä himoitsen Stringiä. Olisi kiva saada hyllylle jotain pientä somaa esille. Tänään kävin Vepsäläisellä piipahtamassa ja katsomassa miltä String Pocket hylly näyttää ja täytyy myöntää, että ulkonäkö on upea, mutta miksi ihmeessä siitä on tehty niin pieni? Monissa blogeissa on string hyllyä ihastellut ja kuvista on saanut käsityksen, että hylly olisi edes hivenen suurempi. Pohdinkin nyt, että joutuisinko ostamaan kaksi hyllyä ja kiinnittämään ne päällekäin. 

Mitäs mieltä te olette, laittaisitteko tuohon seinälle String Pocket hyllyn ( vai pari ) ja olisiko valkoinen vai musta parempi? Vai olisiko teillä ehdottaa jokin vielä meille sopivampi avohylly ratkaisu, joka olisi isompi? Vai kannattaako hyllyä pohtia ollenkaan tuolle seinälle, tuleekohan siitä liian sillisalaattia ?

Jopas siinä oli kysymys poikineen, jospa edes joku jakaisi mielipiteitä kanssani :D

37 kommenttia

 1. Makuasioita, mutta mulla tulee mieleen noista joku eteiseen kuuluva hattuhyllykkö, ei siis olohuoneeseen sopiva :D Mutta jos itse pidät niin mikäs siinä. Minusta teillä on jo nyt niin kaunis olkkari, ettei se mitään ylimääräistä enää kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) vai hattuhyllykkö, ihana :) tuo hylly olis kiva kyllä tuulikaapissakin, kiva vinkki :)

   Poista
 2. Laittaisin taulun keskemmälle, ei muuta. Ihmettelen myös tuon avohylly mallin suosiota samoin kuin bestå sarjaa. Eikö sisustajat voi tehdä muita kuin toistensa asuntojen kopioita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulun sijoittaminen keskelle olisi hyvä idea :) heh, avohyllylle on kiva kerätä kaikkea krääsää :) ei välttämättä kopioita, vaan monilla taitaa olla samanlainen maku, bestå sarja on hinta laatusuhteeltaan hyvä, siksi itse aikoinaan ostin muutaman bestå kaapin :)

   Poista
 3. En laittaisi tuolle seinälle.mun mielestä tuo taulu on niin hallitseva ja kaunis ettei kaipaa muuta.menee tukkoon,jos lisää vielä hyllyn.tosiaan voi laittaa keskemmälle,jos häiritsee noin.osta keittiöön se hylly ja siihen niitä Marimekon astioita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit mielipiteen :) itseasiassa keittiöön voisi olla loistava idea, täytyy mennä mittailevan mahtuisiko se yhteen pieneen väliin, johon kivasti sopisi myös Marimekon esille :D

   Poista
 4. String Pocket hylly on kyllä todella kaunis ja sopisi teidän kotiin, mutta jos isompana etsit niin esimerkiksi ikean ekby järpen/ekby gällö hylly voisi olla yksi vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, menen heti ikean sivuille katsomaan mikä tuo mainitsemasi hylly on :)

   Poista
 5. Mun mielestä seinä on aivan liian täysi, mikäli siihen laittaa stringin. Itse kannattaisinkin mieluummin taulun keskitystä ja stringin sijoittamista kenties jonnekin muualle, mikäli sen välttämättä haluat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näkökulmastasi, täytyy alkaa sovittamaan taulua keskelle ja katsoa sitten uudelleen :)

   Poista
 6. Minä laittasin kaksi tauluhyllyä päällekkäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis ihan taulu, taulu hyllyjä vai tuollaista string hyllyjä :)?

   Poista
 7. Heips!Taitas mennä liian ahtaan ja levottoman näköseksi tuo seinä ku teillä muuten on avaraa ja seesteistä! Tai sitte pienempi taulu sen hyllykön kaa. Eli mun mielestä kannattaa keskittää se taulu,koska se sopii sille seinälle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tässä mittailin juuri ja voisi siitä tulla aika täyteen ahdetun näköinen. Taidan etsiä hyllylle jotain muuta paikkaa jos sellainen löytyisi :) jos ei löydy niin sitten se jää kauppaan :)

   Poista
 8. Ihan hyvältä näyttää noinkin ;)

  VastaaPoista
 9. Taulu keskelle olisi mielestäni sopivin ja kevein vaihtoehto. Onko nuo malmit tosiaan noin kellastuvaa sorttia? Kauanko nuo vanhemma ovat teillä olleet?
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean mukaan kellastuminen on luonnollista , sellaisen vastauksen sain kun heiltänasiaa kysyin. Ostin malmit käytettynä, mutta ne taisi olla pari vuotta vanhoja. Nuissa malmeissa on hivenen myös korkeuseroa, joten jotain heidän tuotannossa on tapahtunut jossain vaiheessa. Toivottavasti pian pääsisi ikean ostamaan uudet :)

   Poista
 10. Valkoinen string sopisi teille kyllä hyvin, mutta suosittelen sitä myös keittiöön, keittiöstä löytyy kivempia kippoja ja kuppoja sille laitettavaksi.. Onkohan se string soft vai mikä, niin on isompi kuin pocket hylly, en ole perehtynyt sen tarkemmin, mutta isompanakin minusta löytyy. :)

  VastaaPoista
 11. Joo, minunkin piti ihan googlettaa aiemmin, että eikö niitämtosiaan ole isompia, kun ihan varmasti ne mitä blogeissa olen nähnyt on isompia :) ja on olemassa juurikin tuo soft, joka on isompi :) mutta ei tosiaan ollut vepsäläisellä kuin sitä pienempää, mutta se ois oikein täydellinen koko tuohon keittiöön, sais niitä kivoja kupposia esille :)

  VastaaPoista
 12. String-hyllyjä saa tilattua osina myös isommassa koossa ihan vaikka hyllylevy kerrallaan. Meiltä löytyy pocket-koossa lastenhuoneista, mutta isompi koko olisi huomattavasti paljon käytännöllisempi... :)

  Tanna

  VastaaPoista
 13. Olen samaa mieltä kuin edelliset; hylly jonnekin muualle😊

  VastaaPoista
 14. Löysin vasta blogisi. Teillä on tosi kaunis koti. Muistatko minkä värinen maali (maalikoodi) teillä on olohuoneessa?

  VastaaPoista
 15. Aika ikävää, kun lukee joskus tätä blogiasi tulee mieleen, että kaikki on saatava mikä juuri nyt on in.. mikään ei tunnu riittävän. Kaunis olohuone ilman stringiäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmassa on kuule paljon asioita, mitkä ovat in ja enpä niistä ole juuri mitään hankkinut. Minä ostan sellaisia kalusteita ja muita juttuja, mistä pidän, en mene sen mukaan mikä on in ja out, vaan sen mukaan mikä tuntuu itsestä hyvältä. Kun kerrot, että mikään ei tunnu riittävän, voinen sanoa, että en ole hankkinut juuri mitään sisustukseen liittyvää viimeisen puolen vuoden aikana, jotain pientä, jos eteen on sattunut juuri sellainen kiva yksilö. Joten väittämäsi kaikki on saatava, ei pidä täysin paikkaansa. Jokainen ihminen, kuten varmaan myös sinä, ostat kotiisi sellaisia asioita, jotka sinua miellyttää, miksi pitää vetää herne syvälle nenuun, jos henkilö haluaa hankkia hyllyn, josta vain yksinkertaisesti sattuu pitämään.. Olisi kiva kurkata myös sinun kotiin, näin nähtäisiin, uitko sinä valtameren mukana, vai oletko täysin oman tyylisi kulkija :D

   Poista
 16. Mun mielestä kokonaisuudesta tulee ahtaan ja levottoman näköinen jos laittaa hyllyn. Mun ehdotus olisi laittaa taulu keskelle, niin se pääsisi paremmin esille. Upea taulu saisi arvoisensa paikan. Mielenkiinnolla odotan, mihin ratkaisuun päädyt. Ihanaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapas nähdä mihin päädytään, minulla on jo kiva visio, jonka muutamilta lukijoilta sain :) Toteutus on vielä ajatusasteella :D

   Poista
 17. Mie siirtäisin myös tuon olemassa olevan taulun keskelle kaapistoa enkä lisäis siihen enää muuta. Mutta Stringhyllyt on niin ihania että kyllä sie johonkin muualle voit semmoisen laittaa :) Mulla ei vielä ole Stringiä mutta ostan kyllä heti kun vastaan tulee.

  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Niinpä, eiköhän sellainen string johonkin mahdu, pieni ajatus siitä tulevasta paikasta jo onkin :D

   Poista
 18. Hei! Sinulla on aivan mahtava blogi ja sisustusmaku! Onko nuo ikean malm lipastot väriltään samaa valkoista kuin hemnes sarja? Huomasin tuossa blogiasi lukiessa, että teiltä molempia löytyy.. Onko toinen esim. valkoisempi kuin toinen, vai ovatko samaa "luonnonvalkoista" sävyä? Ja puhutaan nyt sitten vaikka tuosta uudesta malmista verrattuna hemnesiin. Meillä on nimittäin toiveissa ostaa jompi kumpi, mutta olohuoneen muut kalusteet ovat aika valkoisia, joten mietin näyttääkö uusi sitten likaisen valkoiselta samassa huoneessa. Kiitos paljon jos vaivaudut vastaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Minun mielestä ikean Malm on valkoinen, ei siis kellertävä / luonnonvalkoinen, kuten meillä nuo vanhemmat lipastot, jotka ovat selkeästi luonnonvalkoisia / hivenen kellertäviä. Hemnesiä en nyt pysty vertaamaan kun sen olen jo aiemmin myynyt, mutta minun mielestä se ei ole yhtä valkoinen kuin Malm. Meillä on tosiaan ikean valikoimista kahta erisävyistä Malmia ja sitten nuo valkoiset sohvat siinä vieressä ja ikean uuden malliston malm sopii erittäin hyvin valkoisten sohvien kanssa, mutta tosiaan ne kaksi aiempaa malmia ovat likaisen näköiset sohvien vierellä.. toivottavasti ei nyt ollut kauhean sekava vastaus :D Suosittelen siis malmia :D

   Poista
 19. Minä en hankkisi Stringiä tuohon, mutten en myös keskittäisi taulua. Tulee liian symmetristä, minusta. Ehkä hankkisin toiseen päähän isomman lampun? Tai sitten pari pienempää taulua pariksi nykyiselle? Mutta kaunista on ihan näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin päädyin että taulua ei kannata keskittää, kokeilin, mutta ei vaikuttanut kivalta :)

   Poista
 20. Lapsuudenkodissani oli iso String-kokonaisuus, ja sellaisen aion vielä hankkia itselleni. Olen ihan puolueellinen, mutta minulle oikea väriyhdistelmä on sen aikuinen valkoiset kannattimet ja puunväriset hyllyt. Sikäli kun sellaisia vielä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen string puunvärisillä hyllyillä on varmastikin kaunis, itsekin tykkäisin :)

   Poista

Kiitos kommentista.