Sisällön tarjoaa Blogger.

Valloittava Anno sarja
Kodin 1:n upeaakin upeampi Anno mallisto saa minut edelleen syttymään. Vuodenvaihteen tienoilla raahasin kotiini toinen toistaan kauniimpia Anno- sarjan vesihyasinttikoreja ja niitähän meille kotiutui peräti 6 kpl:tta.Korit pääsivät kaikki käyttöön, yksi puukoriksi, yksi vilteille, yksi lehdille, ja muutama kappale keittiöön.  Mutta minkäs teet, ne valloitti, sykähdytti ja saapuivat sydämeeni :) 

Piipahdin jokin aika sitten pitkästä aikaa Kodin 1:ssä katsastamassa Anno- mallistoa ja voi mahoton, mitä ihanuuksia sinne oli jälleen tullut. Hankintalistalle päätykin muutamia tuotteita ja yllä olevissa kuvissa niistä onkin poimintoja. Anno-sarjan mustat ja harmaat sävyt sykähdyttävät ja mietinkin jos kotiuttaisin eteiseemme yhden uuden villamaton. Ja syksyn tullessa valoahan kaivataan lisää, eikö niin :) Kirjainvalaisinta olen suunnittelut takanpäälle, toisi ihan kivaa tunnelmaa. Tuollainen pallovalosarja meiltä jo huvimajasta löytyykin ja se on todella tunnelmallinen, varsinkin nyt kun illat alkaa olemaan pimeitä.

Mukavaa Keskiviikkoa.

Kuvat lainattu kuvapankista, Anno mallisto, Kuvaaja: Jaakko Vuorenmaa.

14 kommenttia

 1. Ihania tosiaan nuo Annon tuotteet, minäkin tykkään niistä kovasti! Matoista olen myös haaveillut, olkkariin tarvittaisiin uusi... Iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, toooodella ihania :) mitä mattoa olit olkkariin ajatellut ?

   Poista
 2. Valokirjaimia kävin netin kautta kanssa katsomassa. Olisin heti kotiuttanut, mutta vasta syyskuun puolessa välissä saatavilla, höh! Onkohan niitä jo myynnissä tavaratalon puolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minäkin olisin kotiuttanut, mutta ei ollut vielä saatavilla edes tavaratalossa täällä Oulun seudulla :) tulis nyt äkkiä myyntiin :)

   Poista
 3. nuo kirjain-valot on niiiiiiin ihania, taidan kotiuttaa KOTI kirjaimet... :)jos ne ei oo vaan ihan valtavan kokoisia :D takan päälle, tottakai! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin tuota koti sanaa ;) on ne kyllä ihan kivan kokoisia, ei liian pieniä, mutta ei liian suuriakaan :)

   Poista
 4. Annolta on tullut kyllä taas ihania juttuja. Tuollainen kirjainvalo olisi kiva, mutten tiedä minne se meillä sopisi.

  Mukavaa keskiviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Annolla on kyllä nyt tosi hyvä valikoima! Varsinki nuo kirjainvalaisimet on tosi ihanat! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, anno on nostattanut päätään todella voimakkaasti viimeaikaisilla uudistuksillaan, todella huippu juttu heiltä uudistaa mallisto lähes täysin :)

   Poista
 6. Tuollainen pallovalosarja täytyy kyllä hankkia meidänkin uuteen grillimajaan :) Jospa siellä tulisi joku kaunis syysilta tunnelmoituakin sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hankkimaan, tuo valosarja on tosi ihana :)

   Poista
 7. Mä olen myös ihan ihmeissäni, että tällainen anno on olemassa. Luin siitä toki jo aiemmin blogeista, mutta en oikein osannut jostain syystä innostua... Ennenkuin nyt kesällä. Eksyin Kodin ykköseen ja anno oli luonnossa oikeasti ihan huippuihana. On tosi kiva saada joku uusi "juttu" sisustusrintamalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kiva saada uus juttu sisustusrintamalle. Anno on yllättänyt tuotevalikoimallaan melkoisesti, huippu veto uudistaa koko anno mallisto, se entinen oli ainakin omasta mielestäni toooosi tylsä :)

   Poista

Kiitos kommentista.