Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen matto pohdintaa
Kodin 1, Pandora
Hobby Hall Jyllanti- yleismatto

Eteinen kaipaisi mattoa, mutta on äärimmäisen hankalaa valita se mieluisin ja käytännöllisin kun vaihtoehtoja on todella paljon. Olen pohtinut puuvillamaton ja kudotun maton välillä, olen pohtinut yksivärisen ja kuviollisen maton välillä, vaikeaa, kun niin moni matto olisi kiva. Kolme mieluisinta vaihtoehtoa tällä hetkellä on Kodin 1:n Anno sarjan Pandora villamatto, tämä matto ei kuitenkaan taida olla se ihan käytännöllisin eteiseen / aulatilaan, vai onko jollain kokemusta, villamatoista eteisessä? Hobby Hallin Jyllanti polypropeeni matto olisi ihan omiaan ainakin omasta mielestäni eteiseen. Matto olisi helposti puhdistettavissa ja näin ollen helppohoitoinen, mutta onko matto liian mitään sanomattoman näköinen ?

Mitäs mieltä te olette, toimiiko villamatto eteisessä vai suositteletteko suosiolla polypropeeni mattoa sen helppohoitoisuuden vuoksi ?   

16 kommenttia

 1. Meillä ollut villamatto eteisessä ja sopi oikein hyvin...villahan hylkii likaa, ei tarvinnut, kuin imuroida ja aina oli kaunis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko teillä villamatto jossa oli valkoista, että pysyykö se valkoinenkin valkoisena :) ? Toinen joka villamatossa mietityttää pysyykö se lattiassa paikoillaan , kun villamattohan on aika liukas, kai ?

   Poista
 2. Oi minä olen ainakin korvia myöten ihastunut tuohon Annon Pandora mattoon :P Mutta tuosta käytännöllisyydestä eteisessä en sitte tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandora matto on kyllä tosi kaunis :)

   Poista
 3. Oi minä olen ainakin korvia myöten ihastunut tuohon Annon Pandora mattoon :P Sen käytännöllisyydestä eteisessä en sitten tiedä. Mutta onhan joillakin nukkamattojakin eteisessä niin luulisi että tämä Pandora matto on helpompi pitää puhtaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ennen nukkamatto eteisessä , väri oli harmaa ja se pysyi suht hyvin puhtaana, ainakin puhtaannäköisenä :) mutta pysyykö se pandora matto lattiassa, että onkohan se villa kovinkin liukas mattona ?

   Poista
 4. Kaunis on tuo pandora matto, mut itse en kyllä laittaisi sitä eteistilaan. Täällä haveilen tuosta matosta olohuoneeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneessaan tuo pandora olisi kyllä omiaan, se on niin kaunis :)

   Poista
 5. Vinkkinä vaan, et 9.9. on kodin1:ssä kaikki matot -30% alessa (vain netissä).

  Villamattohan hylkii likaa, joten se voisi olla hyväkin vaihtoehto, jos sen päällä ei vaan kävellä kurakenkien kanssa.

  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) tänään tuli postissakin jotain etukuponkeja kodin 1:en :)

   Poista
 6. Tuo Pandora sopisi kyllä ulkonäkönsä puolesta parhaiten teidän eteiseen. Kokemusta villamatosta eteisessä ei ole, muualla kylläkin. Enää meillä ei ole yhtään villamattoa, mutta sen muistan, että niistä irtosi lika helposti: ihan miedolla pesuaineella ja kostealla liinalla taputtelemalla lähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan sopiskin :) kovasti kyllä himottais tuo pandora ostaa, pitää melkein käydä hypistelemässä :)

   Poista
 7. Hei! Mulla on Pandora olohuoneessa, oon tykänny tosi paljo. Liukuestematto tosin alla, muuten ei tahdo pysyä paikallaan. Käy ihmeessä hypistelemässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandora on tosi kaunis ja kävinkin sitä hypistelemässä, emmin tosin maton kanssa kun liikkeessä olin, joten en uskaltanut kotiuttaa :)

   Poista
 8. Meillä on tytöllä huoneessaan pandoran matto, keltaisin kuvioin.
  Laminaatilla tosi liukas, ei pysy juurikaan paikoillaan. Liukuestein paremmin, mutta silti liukuu meidän lattialla. Jonkun verran lähtee edelleen villahiukasta, vaikka ollut jo noin puolivuotta lattialla.
  Mustiin vaatteisiin jää helposti näkymään. Ja tuosta lian hylkimisestä, kun puhdistat tahran heti niin lähtee mutta jos ennättää tovin kuivahtamaan niin läikkä jää auttamatta.
  Matto on kyllä ihana, kaikista "virheistään" huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota liukkautta mietin kun hypistelin mattoa ja juurikin sitä villapölyä jäin miettimään, että lähteeköhän sitä aina, vai loppuuko se villan irtoaminen joskus :)

   Poista

Kiitos kommentista.