Sisällön tarjoaa Blogger.

Kodinhoitohuoneen sisustamista
Kodinhoitohuoneeseenkin sain jokin aika sitten uudet verhot, mitäpäs muutakaan kuin mustavalkoista ja raidallista. Kodinhoitohuoneen ulko-oveen on pitkään ollut mietinnässä sälekaihtimet, aina ne on vaan jääneet tilaamatta ja kun mustavalkoista Ikean kangasta jäi ylimääräistä niin päätettiin hurauttaa kankaasta verho ovessa olevan ikkunan eteen. Verho on melko napakkaa ja peittävää kangasta, joten se toimii hyvin näkösuojana. Kodariin olisi kiva saada jotain piristystä, tällä hetkellä se on melko "aneemisen" näköinen. Olen miettinyt, että laittaisin tilaan keltaista, esim. ikkunavalaisimen, mutta voi olla, että se olisi omaan silmään liian räväkkä :) Jotain kodikkuutta tuo tila kyllä kaipaisi, Onneksi tässä kohta alkaa talvi niin voi hyvällä omalla tunnolla suunnitella sisätiloissa kaikkea kivaa sisustukseen liittyvää :)

12 kommenttia

 1. Tosi kivat! :)

  Meilläkin kodinhoitohuone on tosi aneeminen tila; palvelee lähinnä tarkoitustaan pesutupana :D Meillä vielä saunatiloihin siirrytään sen kautta, niin jotain kivaa voisi sinne suunnitella; miehellä on ideana yhden seinän lattiasta kattoon peittävät liukuovet, joiden taakse kaapit, koneet sun muut jäisivät piiloon, mutta itse en vielä ole ihan vakuuttunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, meilläkin siirrytään kylpyhuoneeseen kodarin kautta. Jos nyt rakentaisin taloa niin tekisin ehdottomasti kodinhoitohuoneesta paljon isomman. Laittaisin kodariin yhden seinän mittaiset kaapistot ja sinne kaikki perheemme käyttövaatteet :) mutta ei auta , kun uutta kodaria ei ole tulossa niin pitää nykyisestä yrittää tehdä kiva :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Erittäin kivalta! Itse voin vain haaveilla kodinhoitohuoneesta :) Viimeksi eilen tuskailin pyykkien kuivattamisesta eteisessämme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maria :) meilläkin tuo kodari on melko kapea, että juuri ja juuri mahtuu poikittain kodarin perälle pyykkiteline, saisi siis olla huomattavasti isompi :)

   Poista
 3. meillä on tosi samanlainen kodari!:) Pakko kysyä noista lattialaatoista, ovatko sellaista karheapintaista laattaa? Meillä nimittäin on tuollaista harmaata pientä laattaa, joka on karheapintaista ja se on älyttömän vaikea pitää puhtaana :( Siihen jumittuu kaikki lika... kylppärissä sama ongelma!! Olisinki kysyny et onko teillä ollu samaa ongelmaa ja miten saat lattiat puhistettua kunnolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatoissa on jonkun verran karheutta. En ole kyllä itse huomannut, että olisi mitenkään hankala pitää puhtaana. Kodari ei nyt juuri koskaan kovin likainen olekaan. Kylpyhuoneessa sotkua jonkin verran tulee kun saippuan kanssa läärätään, mutta olen havainnut aika hyväksi sellaisen ihmesienen, sillä lähtee pinttyneet liat. pesuaineena käytän tavallisia kylppärin pesuaineita. Kokeilehan sinäkin tuota ihmesientä, niitä myydään tavallisissa kaupoissa :)

   Poista
 4. Kiitos verhoideasta! Meillä kodarissa puukaihdin ja se on jo ihan rämä... nyt taidan kopsata sun verhoidean. Onko sulla ihan tavallinen verhotanko tossa välissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan tavallinen verhotanko :) verhon saa kätevästi vedettyä sivuun kun haluaa valoa sisälle ja verho ikkunan eteen kun kaipaa yksityisyyttä, edullinen ratkaisu :)

   Poista
 5. viherkasveja mukavissa koreissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tänään löysinkin sellaisia kivoja paperipusseja joihin saisi nätisti viherkasveja :)

   Poista
 6. Ihanan pirtsakat verhot! Minullakin tuo khh vaatisi vähän stailausta, kissakin hyppinyt oven verhot pilalle, jotain uudet ovat täälläkin hankinnan alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Toivottavasti sinäkin saat uuden verhon rikkinäisen tilalle :)

   Poista

Kiitos kommentista.