Sisällön tarjoaa Blogger.

Menneen viikon kuvia Instagramista


Olen täysin vannoutunut nykyisin Instagramin nimeen ja en varmaankaan osaisi enää olla ilman kyseistä sovellusta. Instagramiin tulee otettua lähes kokoajan kuvia, milloin mistäkin, mikä milloinkin sattuu sopivasti eteen ja näyttää mielestäni kauniilta. Jos tahdot nähdä enempi kuvia muustakin kuin sisustuksesta niin hyppää ihmeessä mukaan http://instagram.com/sisustusunelmia# . Toki Instagramissa vilkkuu myös sisustusaiheisia kuvia, mutta siellä ei tule niin ressattua vaikka kuvat eivät noudatakaan vain yhtä tiettyä linjaa, siellä ollaan vapaamminn ja rennommin :D  Lähes kaikki Instagram kuvat tallentaa uskollinen iPhone 4 puhelimeni ( kuten ylläolevat kuvat ovat puhelimella otettuja). Ja jos sinä löydyt sieltä niin vinkkaa, että osaan tulla kurkkimaan myös sinua :)


Vielä muutama tunti on aikaa osallistua Greengate arvontaan, arvontaan pääset tuosta greengate aiheista kuvaa klikkaamalla.

12 kommenttia

 1. Kovasti myös koukussa instaan :-) se on ihan mahtava juttu :-)

  NÄmä ihanat syyskuvat hurmasi todella instassa :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos . Syksyiset värit on kauniita <3

   Poista
 3. Mä en ole vielä tota instagrammia ikäänkuin löytänyt mutta sun kuvista pitää sanoa, että upeita!!! Mä rakastan syksyä ja noi on niiiin syksyä, kaunista sellaista tulvillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Sun pitää ehdottomasti liittyä instagramin ihmeellišeen maailmaan, lupaan, että jäät koukkuun :)

   Poista
 4. Mä on ihan out tuosta Instasta... joten olipa ihanaa, että jaoit näitä kuvia meille tätäkin kautta. Aivan ihania<3

  VastaaPoista
 5. Sun tarttee frida kanssa tulla sinne instagramin puolelle, se koukuttaa :)

  VastaaPoista
 6. Tuolla ekalla kuvalla varmasti voittaisit jonkun kilpailun :) Upeita otoksia ja niin ihanissa raikkaissa syysväreissä. Aattelin, että olet ostanut jonkun hienon kameran, mutta hyvä tietää että iphonellakin saa noin hyviä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tea :) mää oon sitä mieltä että ei se hieno kamerakaan takaa hyviä kuvia, pitää tietää jonkun verran valokuvauksesta jotta hienosta kamerastakin on hyötyä :) eli täällä mennään näillä ihan tavis kameroilla, tosin uusi järkkäri on suunnitteilla :)

   Poista

Kiitos kommentista.