Sisällön tarjoaa Blogger.

Peltipurkit ojennukseen


 Olen tykästynyt peltipurkkeihin, keräilyn kohteina on oikeastaan vain marimekon purkkeja ja ajattelin, että niihin tämä keräily saa jäädäkin. Joskus aikoinaan 2000 luvun alussa suosikkini olivat marimekon unikkokuosilla olevat peltipurkit, värinä oli vaaleansininen, joo-o, vaaleansininen oli aika hitti meidän huushollissa.. ei ole enää, siniset purnukat myytiin aikapäiviä sitten ja tilalle on ollut tarvetta hankkia uusia. Ehdoton suosikkini tällä hetkellä on Marimekon muija kuosi, ai että kun se kuosi vaan vie mennessään.

Oulun seudulla oli viikonloppuna suurkirppis, suht paljon myyjiä ja jonkin verran sisustustavaraa. Mentiin kirpparille heti kun se aukes, vaikka jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt mennä hivenen myöhemmin kun kaikki myyjätkään eivät olleet vielä saapuneet myyntikojuillensa kun me oltiin jo tuotteita penkomassa :) Yhden löydön kuitenkin kirpparilta tein, viimeisessä kuvassa näkyvä Marimekon peltipurkki, hintaa oli vain kolme euroa ja kunto erinomainen. Ongelma vain on, että en yhtään tiedä mikä malli purnukassa on kyseessä. Kiva se on silti ja pääsi heti käyttöönkin :)

8 kommenttia

 1. Tosi nättejä nuo purkit! Mitä säilytät niissä? :) Harmi että unohdin kirppistapahtuman kokonaan. Olis ollut kiva kierrellä hyvin löytöjen toivossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä purkissa minulla on sokeria, yhdessä kahvi ja yhdessä kaakaota :) aika paljon siellä oli vaatetta yms. Tekstiiliä. Itse ois mieluusti halunnut enemmän sitä sisustuspuolen tavaraa :)

   Poista

 2. Purkin nimi on Kulkunen.
  Näitä oli myynnissä kevään ysmyssä.

  VastaaPoista
 3. Kivat purkit :)
  Omituisia nimiä niillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin on, todella omituisia nimiä :)

   Poista
 4. Hei! Minulla on tuota samaa kuosia liina. Väri on valko/hopea. Olen aina kuvitellut,että se on joulukangas ja nimi on pienet tiu'ut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) oili tuossa ylempänä tiesi kertoa että se olisi kulkunen :)

   Poista

Kiitos kommentista.