Sisällön tarjoaa Blogger.

Siro pöytä eteiseen
Eteiseen kotiutui pieni sivupöytä kirpparilta kuuden euron hintaan. Emmin pitkään pöydän maalaamista, mutta alkuperäisessä värityksessä se ei olisi millään istunut kotiimme.Pöytä on mukavan siro ja pieni, joten nyt olemassa olevat nojatuolitkin mahtuu paremmin seinustalle. Vielä olisi hakusessa eteiseen jokin kiva pöytävalaisin kanervapurnukan tilalle. Olen miettinyt, että laittaisinkö Secton valkoisen tai mustan pöytävalaisimen, mutta toisaalta kiehtoisi myös kattovalaisin ratkaisu, jossa katosta tulisi riippuvalaisin pöydän yläpuolelle. Tosin omaa silmää saattaisi häiritä, että peilin edestä menisi riippuvalaisimen johto.

Ihanaa kun oikea syksy tuntuu nyt saapuneen, ilmat on alkaneet selkeästi viilentymään, joten on todella ihana sytytellä kynttilät töiden jälkeen kotiin tultua.

Mukavaa torstaita.

10 kommenttia

 1. Tosi kiva pöytä ja sopii tuohon todella hyvin! Mistä kirpparilta teit noin hyvän löydön? :) Kannatan pöytälamppua, mutta toisaalta noinkin on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Ennen-jälkeen kuva pöydästä olisi ollut kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti aina ei riitä aika kaikkeen ja nyt ei aika riittänyt ottamaan ennen kuvaa :)

   Poista
 3. Oi mikä kirpparilöytö! Ja tuo ihana peili, tänään tuli muutes viestiä että minunkin peili on saapunut varastoon ja noudettavissa, nyt jänskättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun tarvii heti huomenna hakea se peili ja laittaa se paikoilleen, jotta nähdään iiiihania kuvia <3 innolla jään odottamaan sinun postausta

   Poista
 4. Olen ihaillut teidän seinien sävyä jo pitkään. Millä sävyllä olette maalanneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinissä on tapetti, joten maalisävyä minulla ei ole antaa :)

   Poista
 5. Onpa teilä kaunista! Ehdin jo selata aika monta sivua heti ensivisiitillä :)
  Upea peili ja kaunis uusi pöytä sopii loistavasti noiden tuolien rinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jona. Mukavaa että löysit blogiini :)

   Poista

Kiitos kommentista.