Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen uusi silkkinen valaisin

Mietin jokin aika sitten eteisen valaistusasiaa, vaihtoehtoina oli joko normaali pöytävalaisin pienen lipaston päälle tai sitten hieman erilainen ratkaisu, eli kattovalaisin, joka tulee pöydän yläpuolelle. Päädyin valitsemaan kattovalaisimen koska halusin jotain erilaista, mitä en mahdollisesti olisi aiemmin rohjennut toteuttaa. Kattovalaisinta ei tarvinnut kauaa aikaa miettiä, käydessäni sisustusliike Lifestylenordicissa ja nähdessäni valikoimissa mustia TineK:n silkkisiä kattovalaisimia, tiesin, että valaisin on kuin tehty meille. Varjostimen sävy sopii hyvin yhteen pellavaisten nojatuolien kanssa. Valaisin saa aikaan kyllä kauniin tunnelmavalaistuksen.


( TineK valaisin http://www.lifestylenordic.fi/ )

8 kommenttia

 1. Mistä nuo IHANAT tuolit on? Jos en löydä samanlaisia, joudun muuttamaan teille :) -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on hobby hallista noin vuosi sitten tilattu. Mutta taisi tuolit olla niin suosittuja, ettei niitä ole sen koommin hobbarin valikoimista löytynyt :)

   Poista
 2. Kaunis tila! :) ihan mielenkiinnosta: tuleeko tilaa käytettyä vai onko enemmän silmänilona vaan? Omaa eteistilaa nimittäin mietiskelen, jotain muutoksia on mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eipä tuolla eteisessä tule juuri istuskeltua, joskus kun puhelimessa puhuu niin voi istahtaa, mutta taitaa olla enemmän silmänilo :) itse olen sitä mieltä että eteistilaankiin pitää panostaa, se on kuitenkin lähestulkoon aina tila johon ensimmäisenä tullaan kun taloon astutaan sisälle :)

   Poista
 3. Voi kuinka kaunista! Tässä on silleen mukavan kotoisalla tavalla sellaista luksus hotellin aula-tunnelmaa :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 mä en oo koskaan käynyt luksus hotelleissa niin en tiedä miltä sellaisissa näyttää :) tänään muuten pähkäilim, että olisko tuo peilin edusta kivempi jos siinä olis ne malm lipastot, vai onko tyylikkäämpi näillä tuoleilla :)

   Poista
 4. Kaunis ja ihana paikka tuossa peilin edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna :) itsekin tykkään, että eteinen on nyt ihan kiva :)

   Poista

Kiitos kommentista.