Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuparinen ikkunavalaisin
Minulla on menossa yhden huoneen pienimuotoinen muutos projekti ja olen jo jonkin aikaa etsinyt huoneeseen ikkunavalaisinta. Tämän kauniin kuparinsävyisen valaisimen löysin kirpputorilta, hintaa valaisimella oli 20 euroa. Valaisimen kupuosa on paksuhkoa lasia, mielestäni kaunis valaisin, joka huokuu lämpöä ja kodikkuutta kuparin ansiosta.

Kirpputoreista on tullut minulle yksi suosituimpia ostospaikkoja nykyään, harmi vain kun aika ei riitä kiertelemään kirppareita joka viikko, mitä uskomattomia aarteita saattaakaan mennä sivusuun. Tämäkin valaisin oli pieneltä kirpparilta, jossa tulee käytyä todella harvoin. Tänään jos ehtisi piipahtaa yhdellä isolla kirpparilla, ennen illan kokouksen alkamista. Toivottavasti sieltäkin löytyisi jotain todella kivaa edulliseen hintaan tietenkin :)

6 kommenttia

 1. Tuo on tosi hauskan näköinen valaisin :-) Ihana vanhan ajan henki ja tuota kuparin väriä näkyy nyt kovasti tulevan jouluunkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oikein kivannäköinen :) Vähän ehkä sellaista mummolatyyliä tuo lasi, mutta kupari tuo hiukan modernimpaa ilmettä :)

   Poista
 2. Todella kaunis, ois lähtenyt tämänkin kirpparifanin mukaan :D
  http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Kirppareilta tekee aina silloin tällöin kivoja löytöjä :)

   Poista
 3. Hei jos joskus päätät ettet enää jaksa katella tätä niin tuun hakemaan meille! Upia! Jään odottamaan kuvaa kokonaisuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen, että en koskaan raski tästä luopua :) Mutta muistan sinua jos joskus sattuu tilanne, että valaisimelle etsitään uutta kotia :)

   Poista

Kiitos kommentista.