Sisällön tarjoaa Blogger.

Lämpöä ja kodikkuutta talveksi
Kesästä on enää pieni muisto vain jäljellä, ulkona tupruttaa lunta ja maa peittyy valkoisesta peitteestä, pian koittaa se pimein vuodenaika. Jostain kumman syystä talvessa on kuitenkin se hyvä puoli, että sisustus into nostaa päätään, kokoajan tulee katsottua kotia muutoksen hakuisin silmin ja mieli hakee muutos kohteita. Meidän kodissa muutokset kuitenkin tehdään vain todella pienillä asioilla, koriste tyynyt saattavat vaihtua valkoisista beigeihin, joilla saa lämmön tuntua tupaan. Verhot vaihdetaan hivenen paksumpiin ja sävyiltään sellaisiin, jotka luovat kodikkuutta ympärille. Minulla on nyt jokin vietti pellavaan ja se tulee varmastikin näkymään kodissamme talven aikana. Pienin muutoksin siis kohti pimeintä vuoden aikaa. 

Millaisia muutoksia sinulla on tapana tehdä talvisaikaan?
Sisustatko kotiasi lämpimillä sävyillä, tuotko tilaan enemmän valaistusta, vai pysyykö kotisi kenties ihan ennallaan?

16 kommenttia

 1. Jotain taulun sinistä vielä tuohon kaapin päälle. :) Se olisi piste iin päälle minun mielestä. Taulun sininen saisi kaverin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näkemyksestäsi :) pitää vielä miettiä tuota sinisen lisäämistä, se kun ei Oo mun lempparisävyjä :)

   Poista
 2. Kiitos kun kommentoit blogissani niin minäkin löysin sinun blogisi! Blogisi vaikuttaa tosi kivalta, jään minäkin lukijaksi :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun sinäkin tulit käymään täällä minun blogissa :) mukavaa lauantaita :)

   Poista
 3. Kyllä sitä kai eniten innostuu sisustamisesta kun syksy etenee ja joulu alkaa häämöttää kulman takana. Kynttilöitä ja valoja ja jotain tyynyjuttuja minulla on ensiksi mielessä. Muistan lapsuuden kodissa, miten aina syksyllä vaihdettiin matoista ja verhoista lähtien kaikki talvisemmaksi. Nyt en kyllä itse sellaista touhua jaksaisi. Onneksi muu sisustus kestää läpi vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään jaksa vaihtaa kaikkea, ihan vaan verhot pääasiassa olkkariin ja sitten kynttilöiden määrä lisääntyy, kivituikut kaivellaan kaapeista ja kynttilävarastot täydennetään :)

   Poista
 4. Se on niin totta että kyllä tässä syksyn alkaessa ja talvea kohden sisustus into vaan lisääntyy ja lisääntyy. Kotiakin haluaa "lämpimämmän" näköiseksi kun ulkona vihmoo kovaa.

  Tämä aika alkaa oleen juur se ikävin kun vielä ei ole lumi maassa ja on niin pimeää. Tänne eteläänkin siis voisi pian lunta tulla! :-)

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä puhallan lumituiskua sinne teillekin päin :) Täällä kyllä on lunta sadellut, ei tosin mitään suuren suuria nietoksia vielä ole, mutta maa on valkoinen :)

   Poista
 5. Aivan ihana taulu <3
  Meillä ei muuten muutosta talvella tapahdu kuin joulun lähestyessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taulu on kyllä mieleinen :)

   Joulun lähestyessä meillekin tulee vähän punaista :D

   Poista
 6. Syksyllä kynttilät valtaavat melkein joka paikan kodissa. Pienillä jutuilla meilläkin talvea valmistellaan, verhojen ja tyynyjen vaihdolla selvitään. Tällähetkellä näyttää, että harmaa valloittaa meidän kotia ja valkoinen saa väistyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa onkin kaunis väri, minäkin laitoin olkkariin harmaat verhot, mutta nyt jostain kumman syystä mieli tekis pellavaa :D

   Poista
 7. Sininen ei ole sinun lemppariväri, mutta asut kuitenkin sinisessä talossa.Kuvista päätellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tekemistä lempivärillä on talon värin kanssa. Oletko ikinä kuullut, että kaava voi määrittää alueelle talonvärit ?

   Ps. Ja ellet olisi joku joka tuntisi.... mistä tietäisit, ettemme olisi ostaneet taloa ja näin ollen joku muu olisi päättänyt talon värin...

   Poista
  2. Kylläpäs tuo anonyymi tuossa yllä vääntää tikusta asiaa.

   Onpas mielettömän kaunis taulu! Värikkäät taulut ovat kyllä parhaimmillaan "värittömässä" kodissa :) tyylikästä♥ ja nuo ruskeat kivituikut sopii tuohon tauluun täydellisesti!

   Poista
  3. Juu, tikusta nimenomaan :)

   Itsekin tykkään, että seinällä on vähän taulun muodossa väriä kun ympäristö on väritön, tulee kivasti värit esiin taulusta :)

   Poista

Kiitos kommentista.