Sisällön tarjoaa Blogger.

Mustavalkoinen kattovalaisin

 


Yhdessä huoneessamme ei ole ollut kattovalaisinta pitkään aikaan, luovuin aiemmin siellä olleesta "kristallikruunusta" ja sen jälkeen huoneen uusi kattovalaisin on ollut etsinnän alla. Aiemmin ei ole tullut vastaan ensinnäkään mieleistä tai saatikka sopivan hintaista valaisinta. Maanantaina kuitenkin piipahdin tytön kanssa pikaisesti kodin 1:ssä, kävästiin katsomassa myös poistopisteen valikoima ja sieltähän se löytyi, mustavalkoinen valaisin, jollaisesta olen vain osannut haaveilla. Kuvun yläpuoli on valkoinen ja varjostimen alapuoli musta, todella kaunis yhdistelmä, yksinkertainen, mutta silti siinä on jokin juttu. Hintakaan ei ollut mielestäni paha, 20 euroa. 

Nyt kun toinen vierashuoneistamme saatiin viime viikonloppuna kuntoon ja lopputuloksesta sellainen kun olen halunnut, kodikas ja pehmeä, on aika aloittaa tämän huoneen muutos projekti. Haasteita sisustuksen osalta tuo huoneessa oleva piano. Saapas nähdä millainen muutos saadaan aikaiseksi. Huoneesta löytyy tällä hetkellä ainoastaan sänky ja piano. Muita huonekaluja sinne ei oikeastaan haluta, lähinnä muutos tullaan tekemään tekstiileillä. Toimikoon tämä valaisin inspiraationa tulevalle muutokselle :)

14 kommenttia

 1. SIis onpa ihana! Satuitko katsomaan oliko noita siellä enemmän? Pakko saada tuollainen myös :) Tosin aika pitkä matka hakea... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä jäi silloin maanantaina yksi vielä sinne poistopisteeseen :) Tuollainen sopis kyllä todella hyvin myös teille, matka on tosin melkonen :)

   Poista
 2. Ei paha löytö olleskaan. Sopii teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, todella edullinen löytö, hehkunkin sai kaupanpäälle ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö :) halpa ja yksinkertaisen tyylikäs valaisin :)

   Poista
 4. Tosi kiva valaisin! Mullakin koko kodin valaisimet menossa pikkuhiljaa vaihtoon. Onneksi osa on jo vaihdettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sää meinaat vaihtaa kaikki :) hih, voi tulla kalliiksi :)

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen valaisin :)

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 6. Todella kaunis valaisin, sopii varmasti teille! Mieltä aina piristää, kun hyviä löytöjä osataan tehdä niillä pienemmilläkin hintalapuilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, edulliset löydöt piristävät aina mieltä :)

   Poista
 7. Ihana! Voi ei, jos meillä ei olisi jo keittiössä valaisinta, niin tämä se olisi :)

  VastaaPoista
 8. Minkä merkkinen tämä valaisin on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.