Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustuskortit

Etsiessäni erilaisia teksti tauluja keittiöön, minulle huikattiin Instagramin puolella, että katsopas DecoraFramen valikoima. Tänään sitten sain aikaiseksi käydä kyseisen yrityksen sivuilla ja voi mahdoton mitä kaikkea kivoja erilaisia teksti kortteja heillä olikaan valikoimissa. En ymmärrä, miten minulta on aiemmin mennyt tällainen yritys ihan sivu suun. No, tilanne korjattu :)

Tässä muutamia minun suosikki kortteja, ajattelin että nämä reseptit sopisivat niin kivasti meidän keittiöön lieden ylä puolelle.

Kuvat: DecoraFrame9 kommenttia

 1. Ihania kortteja :) Tilasin tuolta myös mm. juustokakku ohjeen. Jotain näistä löytyy myös Terran ja Prisman valikoimista. T: Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juustokakku kortti on kyllä ihana, jospa tuolla ohjeella onnistuisi täydellinen juustokakku :D Pitääpä tutkailla meidän prisman valikoimaa kun seuraavan kerran käy :)

   Poista
 2. jep, nää on ihania! Leppoisaa viikonlopun jatkoa sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Nää on ihania! Meillä on ollut jo pitkään se juustokakku-ohje keittiössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko tehnyt sillä juustokakku ohjeella , että toimiiko se resepti oikeasti :) ? Se juustokakku on kyllä ihana

   Poista
 4. Kivoja kortteja! Näitä voisi itsellekin harkita.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä tosi kivannäköisiä :)

   Poista
 5. Hei,
  oli niin mukavan näköisiä juttuja tuolla, että tilasin samalta istumalta kasan kortteja. Ja ne tulivat jo tänään postissa. :) Nyt kun vielä valmistuisi se uusi talo, niin saisi ne oikeille paikoille! ;)
  Blogisi on tosi mukava, Olen seurannut sitä jo pitkään. Nyt kun olemme aloittelemassa rakennusprojektia, niin mukava kurkkia kivoja sisustusideoita. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.