Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi kamera testaukseen, Canon EOS 70D


Sain Canonilta testaukseen Canon EOS 70D järjestelmäkameran. Nyt kun tuttu oma kamera on vaihtunut vieraaseen kameraan niin onhan se kuvaaminen vaikeaa, ei millään meinaa löytää niitä omia tuttuja säätöjä ja niksejä, joilla vanhan kameran kanssa on pärjännyt jotenkuten. Katsotaan mitä nämä viikot tuo valokuvauksen suhteen tullessaan, jospa tänä testiaikana oppisi tuntemaan kameran niin hyvin, että voisi pohtia uuden kameran hankkimistakin. Omaan silmään nämä 70D:llä otetut kuvat ovat pehmeämmän näköisiä kuin mitä omalla kamerallani kuvatut, tosin pehmeys voi johtua ihan metsässä olevista säädöistä :D 
Nyt täytyy rientää ottamaan hämäräkuvia, kun sitä kehutaan tämän kameran parhaimpina puolina... Löytyisikö siitä ratkaisu tulevaa talvea ajatellen kun pimeä vuodenaika koittaa, saapas nähdä.

Mukavaa alkanutta viikkoa.

*Kamera saatu testattavaksi Canonilta*

18 kommenttia

 1. Hyvännäköisiä kuvia! Hitsit, tekisi itsekin kovasti mieli vaihtaa kameraa parempaan, vaikka ihan suht' hyvä kamera jo löytyykin (Canon EOS 500D)...nälkä kasvaa syödessä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on hyvä kamera jos vertaa minun räpsyyn :) mutta tuo on varmasti totta, että nälkä kasvaa syödessä :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia nuo ainakin ovat.
  Itse opettelen vasta käyttämään ekaa järkkäriä Canon EOS 600D:tä. Kameran valinta on mielestäni hankala homma. Täytyisi päästä kokeileen monia erilaisissa olosuhteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on hyvä järkkäri :) totta, kameran valinta on vaikeaaa, onneksi itsekin sain canonilta testattavaksi kameran niin ei tarvitae ostaa sikaa säkissä :)

   Poista
 3. Näyttää kuvat kyllä hyviltä :-)

  MUkavia testihetkiä ♡

  VastaaPoista
 4. Oi! kerrohan kokemuksia sitten, voisi itsekin harkita parempaa kameraa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti kerron kokemuksia, tiedän, että niin moni suunnittelee kameran ostoa niin itsestä ainakin olisi mukava kanssa lukea kokemuksista :)

   Poista
 5. Täällä kans ollaan kuulolla, miltä uusi kamera vaikuttaa. Alku ainakin lupaava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään olen tutkinut nyt jonkin verran eri kameroita ja niiden ominaisuuksia, vaikuttaisi siltä, että esim canonin 600D ja esim. 60 D välinen ero on hyvin pieni ja pohdinkin, että jos säästäisin hieman rahaa ja hankkisin tuon 600D, se olisi kukkaroystävällisempi :D Vaikkakin tämä 70 D on varmastikin ihan omaa luokkaansa, en kuitenkaan ole ammattilainen, joten sitä tarpeellisuutta täytyy myös pohtia :)

   Poista
  2. No tähän tulokseen minä tulin silloin kun tutkin kameroiden välisiä eroja. :D Kyllä olen tykännyt kuvailla tolla 600D:llä.

   Poista
  3. Ostitko muuten jonkun paketin, jossa tuli objektiivejäkin? Itse katsoin nyt että netanttilassa olisi ihan ok tarjous tuosta 600 D kamerasta.

   Poista
  4. Joo ostin paketin silloin kun oli sopivassa tarjouksessa sekä tarve oli kummallekin putkelle. Tarkistin ton netanttilan tarjouksen ja runko 18-55 DC rungolla on ihan kivassa tarjouksessa tosiaan. Mikäli olet nyt päätynyt ostamaan ton 600D:n niin katsasta samalla toi pakettitarjous pitkän putken kera (75-300), sillä toi putki maksaa yksistään melkein jo 300e. Toki kannattaa miettiä mitä putkea tarvitsee, että kannattaako ostaa sitten erikseen joku putki vai tosiaan esim toi pakettitarjous. Jonku verranhan tuollakin oli tarjouksia pelkille putkille. :) Olethan nyt ajatellut kaikki tarvittavat asiat ennenkuin teet tilauksen? Esimerkkinä vaikka että onko videokuvaukselle tarvetta (silloin varmaan vaihtoehtona voisi olla kosketusnäytöllinen 700D) jne..

   Poista
  5. Joo, en minä mitään videokuvausta tarvii, olen kyllä aika tarkkaan tutkinut eri kameroiden eroja. Siltikin päädyn mahdollisesti 600 D, en ole ammattilainen ja 60 D ja 600 D :n ero on hyvin pieni. Jos olisin ammattilaiskuvaaja ja tekisin sitä työkseni päätyisin Mark II :D Netanttilan tarjous jossa on 75-300mm putki mukana, olin katsovinani, että se ei olisi kuvanvakaajalla vartustettu putki? Nuita ilman kuvanvakaajaa olevia 75-300 mm putkia saa verkkokaupoista alk. 150 euroa. Tosin oliko sulla tuo 75-300mm ja netanttilasta.. onko siinä sitä kuvanvakaajaa? Tuo kamera, mikä minulla on nyt lainassa canonilta siinä on 75-300mm putki kuvanvakaimella ja se on ihan hyvä :)

   Poista
 6. Mielenkiinnolla odottelen lisää kuvia, ja kuvauskokemuksia :))))
  Alku näyttää oikein lupaavalta.

  Tunnelmallista syyspäivää ja valokuvauksen iloa sinulle, ihana Johanna <3

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia on tullut otettua jo melkoinen läjä ja hyvä kamerahan tuo 70 D on, sitä ei mene kieltämään :)

   Poista

Kiitos kommentista.