Sisällön tarjoaa Blogger.

Haasteiden parissa osa I

Viime aikoina olen saanut todella paljon haasteita, kiitos niistä. Yritän saada ne toteutukseen mahdollisimman pian ja älkää loukkaantuko, jos joku unohtuu tekemättä. Haasteita on aina ihana saada ja niitä on ilo tehdä, mutta itselläni valitettavasti käy toisinaan niin, että ellen tee haastetta heti, se yleensä unohtuu. Mutta nyt tämän ensimmäisen haasteen kimppuun: 

Ihanaakin ihanempi Seija, Stella Vanilja blogista heitti minua mukavalla haasteella. Haasteen säännöt kuuluu seuraavasti: 
* Kerro pari asiaa itsestäsi tai päivän kuulumisista ja liitä myös kuva
* Vastaa haastajan kysymyksiin jos se tuntuu mukavalta
* Voit muuttaa haasteen muotoa mieleiseksi
* Keksi haluamasi määrä kysymyksiä
* Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan haasteeseen
Päivän kuulumiset: 
Päivä on mennyt tälläkin kertaa, kuten viikonloppuisin yleensäkin, ihan hyväntekeväisyyteen. Me taidetaan olla sellainen perhe, että nautitaan vapaapäivinä toistemme seurasta ja rentoudutaan ja kerätään taas voimia arjen päiviin. Itselle viikonloput ovat henkireikiä ja yleensä perjantaisin olen jo täysin poikki viikon työrupeamasta, joten ei tee mieli laatia mitään pitkiä suorituslistoja, mitä viikonloppuisin pitäisi tehdä. Kaikki menee omalla painollaan ja tehdään vain se, mikä halutaan. Arkisin sitten juostaan tukka putkella ja kuljetaan kello kaulassa. 

 Mikä on suosikki esineesi sisustuksessa? 

Viimeaikoina olen ollut ihan lääpälläni Nuutajärven lasin valmistamiin Miranda-sarjan tuotteisiin. Joten lempiesineeni on tällä hetkellä Miranda- sarjan ruskea kynttilänjalka / kääntömalja.

Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?
Sisustustyyli = sekalainen, uutta ja vanhaa, retroa ja modernia, sellainen sekametelisoppa, jossa viihdymme kuitenkin erittäin mukavasti :)

Onko teillä lemmikkejä, jos on niin mitä?
Lemmikkejä meiltä ei löydy allergioiden vuoksi. 
Onko sisustus sinulle pelkkä harrastus vai työskenteletkö alalla? 

Tällä hetkellä sisustus on pelkkä harrastus, aiemmin se oli myös työ. Tiedä sitten, vaikka vielä jonain päivänä sisustus ja sisustaminen olisi enemmänkin kuin harrastus. Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. 
 Oletko joulu ihminen?

No kyllä ehdottomasti olen jouluihminen. Rakastan joulun odotusta ja sen tuomaa jännitystä. Jouluhössötykseni alkaa yleensä ensilumen sataessa.

Suosikki elokuvasi?
Voi, nyt on kuulkaas paha. Tunnustettakoon, että minä en hirvesästi tuota telkkaria ja elokuvia katso, joten ei mulla ole mitään suosikki leffoja. Lukeudun niihin ihmisiin, joka vois luopua telkkarista samantien, mutta valitettavasti tuo mies ei ole samaa mieltä.  
Ihanin blogi, tuore blogi?
Uusia ihania blogeja on paljon ja kaikkia ei valitettavasti voi kerralla mainita, joten mainitsen nyt muutaman: 
Tällä kertaa heitän haasteen edellä mainituille ihanille blogeille Villa Elinalle ja Valkoinen soihtu.  
    

6 kommenttia

 1. Olipas mukava lueskella vastauksiasi haasteessa! Tuntuu, että tällaisten haasteiden myötä oppii ripauksen tuntemaan lisää ihmistä blogin takana:)! Ja suurensuuri kiitos, kun mainitsit blogini yhtenä ihanimpana uutukaisena blogina♥♥♥ Kiitos! Ja kiitos myös haasteesta! Tämä samainen haaste on minulla jo blogissani pyörähtänytkin (juuri näillä kysymyksillä), joten tällä erää en nappaa mukaani. Mutta ihanaa, että haastoit kuitenkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita saa hieman lisää tietoa bloggaajasta, sen olen itsekin huomannut :)

   Poista
 2. Oi kuinka mukava tätä oli lukea :-) kiitos johanna paljon kun toteutit tämän ♡ nämä ovat mukavaa vaihtelua :-) kuviasi tässäkin oli ihana katsoa :-)

  Reipasta tiistaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään, että nämä on mukavaa vaihtelua :)

   Poista
 3. Näitä on aina kiva lukea, koska valottavat hieman sitä persoonaa blogin takana. :) Kivat kysymykset, kauniit kuvat ja ihana koti! ♥ Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.