Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulumuistaminen

 Jokos te olette miettineet millaisen muistamisen annatte tänä vuonna päiväkodin tädeille / opettajille? 
 Viime vuonna me muistattiin päiväkodin tätejä Iittalan Kastehelmi kynttilälyhdyllä.Olen pyrkinyt näissä lahjavalinnoissa suosimaan sellaisia, jotka säilyvät ja kestävät pitemmän aikaa ja näin ollen se tuottaa pidempään iloa lahjan saajalle. Meidän neidin ryhmässä taitaa olla 4 tai 5 hoitajaa ja joulunaikaan ollaan muistettu niistä kaikkia ja näin olisi tarkoitus tänäkin vuonna. Nyt pitää vaan alkaa miettimään, mitä lahjapaketteihin tänä vuonna käärittäisiin. 

Onko teillä jo selvät sävelet? 
Vai jätättekö tänä vuonna lahjat antamatta?-----------------------------

Arvonnan voittajakin on selvillä. Arpa suosi tällä kertaa seuraavanlaisen kommentin jättäjää: 
 
Onnea Anskuli, voitit itsellesi www.drdecor.fi verkkokauppaan 30 euron lahjakortin. Laitathan minulle sähköpostia mahdollisimman pian tulemaan :)

42 kommenttia

 1. Ensi vuonna meilläkin on tätien lahjominen ajankohtaista, onneksi vielä tänä jouluna ei tarvitse miettiä :) Sinulle olisi haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Vinkkejä tätien lahjomiseen otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jotain vinkkejä tulisi :)

   Poista
 3. Ihana kun muistat hoitotätejä <3 itse aikoinaan lasten tanssiryhmiä ohjatessa sain lapsilta pieniä paketteja ja ne olivat aina niin ihania. Kerran jopa vanhemmat olivat keränneet porukalla rahaa ja ostivat kalevala korun minulle, olin otettu. Tarkoitus olisi tehdä jotain kivaa itse lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo kalevala koru idea oli todella kaunis niiden lasten vanhemmilta, tuollaisista lahjoista jää juurikin sellainen pysyvä muisto <3

   Poista
 4. Muistaminen päiväkotiin on kaunis asia ♡ itsellä lapsuudesta muistot kun oli niin tärkeää viedä tädeille pieni paketti aina :-) se oli aina yksi kohokohta :-)

  Mukavaa alkavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin koen muistamisen tärkeänä, edes kerran vuodessa tulee kiitettyä ja kerrottua kuinka tärkeää tytä he tekevätkään <3

   Poista
  2. Blogissani on haaste sinulle ♡

   Poista
 5. Tottakai muistetaan! Nyt taitaa onneksi niitä muistettavia olla vähän vähemmän, keväällä niitä oli vielä 13... Katsotaan, mitä keksitään tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiii, kolmetoista, siinä on jo melkoinen määrä hoitajia :)

   Poista
 6. Ihan samaa ollaan meilläkin mietitty! Meillä on vaan yksi hoitotäti, joten siihen lahjaan voi panostaa vähän enemmän.. Lahjakortti olis helppo, mutta vähän tylsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on todella onnellinen tilanne kun ei ole kuin yksi hoitaja, siihen lahjaan voi tosiaankin panostaa hieman enemmän :)

   Poista
 7. Lapset vievät pienet lahjat opettajille. Minä olen suosinut kuluvia lahjoja :D kynttilöitä tai karkkia.. kun en tunne opettajien tyyliä tai makua niin ajattelen että ei sitten pyöri nurkissa josseivat tykkää.
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) kuluvat lahjatkin ovat varmasti mieleisiä :)

   Poista
 8. vau, kylläpäs tuli voitto tarpeeseen :) Laitan s.postia, kiitos jo etukäteen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs mitään :) onnea vielä kerran voitosta :)

   Poista
  2. Yritin anskuli vastata sinun sähköpostiin mutta se palautuu minulle aina takaisin ? Onkohan sulla s-posti täynnä tai jotain?

   Poista
  3. varmaan on täynnä, käyn poistelee ni jos sit tulis :)

   Poista
  4. Yritin lähettää uudelleen viestiä , mutta se tulee takaisin ?

   Poista
  5. Anskuli, yritin taas eilen lähettää sinulle spostia, mutta se tulee minulle jälleen takaisin. Olisiko sinulla toista sähköpostiosoitetta johon voisin laittaa postia, saataisiin tämä asia etiäpäin?

   Poista
 9. Meillä ei ole vielä ajankohtaista suunnitella muistamisia, mutta itse kyllä opena aina saan jos jonkunlaista pakettia. :) Ihania on sellaiset, joissa näkyy ajatus ja ehkä joku oma inside-juttu oppilaan kanssa. Oppilaiden itse tekemät jutut ovat myös upeita! Isommat oppilaat osaa jo poimia open puheesta opelle tärkeitä asioita ja suosikkeja, ja sen mukaan tuovat muistamisia. Olipa muistaminen millainen juttu vaan, se yllättää ja luo kivan mielen - tavallaan palkitsee lukukauden uurastuksesta myös aikuista, kun muulloin kiitoksia harvemmin kuulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava kuulla openkin ajatuksia miltä tuntuu saada pieniä muistamisia :)

   Poista
 10. Olen aika usein ostanut Pentikiltä jotain. Ei tarvitse olla edes mitään isoa, kun paketit ovat sieltä aina niin kauniita. Tänä vuonna tosin teen itse kynttilöitä kahvikuppeihin ja niitä ajattelin antaa opettajillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pentikillä osataan se paketointi kyllä tehdä tosi kauniisti :)

   Poista
 11. tulikohan mun viesti, minkä tänään laitoin.. laitoin sulle sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullut kommentit ja viesti perille, en vain työaikana, eli päivisin ehdi näitä lueskelemaan niin aina ei vastaus heti tule :) vastailen sähköpostiisi illalla kun saan kotihommat alta pois :)

   Poista
  2. Minä olen pitänyt maksimi summana millä ostan 5eur/hoitaja, kun useampi muistettava. Ollaan lahjottu heijastimin, piparimuotein, pentikin tiskiluutulla ja viime vuonna hain pentikiltä vain jotkut koristeet, kun oli vähän hässäkkää. Nyt olinkin kaukaa viisas ja ostin jo heti joulun jälkeen muistamiset joulualesta ;)

   Poista
  3. Olitpas sinä viisas kun ennakoit asian :) kivoja lahjoja olette antaneet aiempina vuosina :)

   Poista
 12. Nyt vinkkiä tarhantätiltä :)
  Mitään ei tarvitse laittaa, ei aseteta perheitä paremmuusjärjestykseen sen mukaan, saako lahjan vai ei. Toki itse muistin aina omieni hoitajia!
  Ja ne ns. kuluvat lahjat on parhaita; suklaata, kynttilöitä, servettejä, joskus saanut jopa viiniä :)
  Kun niitä kipposia tahtoo löytyä jokaisen kaapeista....toki kastehelmi-lyhdyn ottaisin minäkin mieluusti, rimmaa omaan makuun!!!
  Muumimukitkin olleet iki-ihania lahjoja, joka ei kotiin vie, juo kahvinsa siitä työpaikalla! Mutta ei stressiä, kynttilä ja kortti on aivan oivallinen lahja. Ja Pentikillä tosiaan paketoivat sen yhden kynttilänki kovin kauniisti.
  Ihanaa joulunodotusta sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei tule mieleenkään antaa pientä muistamista sen takia, että nousisimme mitenkään paremmuusjärjestyksessä ylöspäin, ei kävis mielessäkään. Itse pidän siitä, että jollain tavalla muistan ihmisiä, jotka tekevät paljon ja hyvää työtä lapseni / tärkeiden asioiden puolesta, asioiden jotka ovat minulle arvokkaita ja todella tärkeitä. Se on pieni kiitos siitä, koska niitä kiitos sanoja tulee todella harvoin arjen keskellä kerrottua. Olen itsekin työssä, jossa joulunaikaan työpöytä täyttyy lahjoista, erilaisista lounaista ja muista, otan ne vastaan kiitollisina, ajatellen, että olen tehnyt jotain onnistuneesti kun yritys tai asiakas eteeni pienen muistamisen tuo, se on tavallaan kiitos vuoden työstä. En itsekään aseta lahjan perusteella ketään paremmuus järjestykseen, jokainen asiakas on yhtä tärkeä, tulipa lahjaa tai ei :)Itse en odota, että kenellekään pitäisi antaa tai että saisin työyhteisössä lahjoja joulunaikaan, mutta todella sydäntä lämmittävältä niitä tuntuu saada ja erittäin ihana niitä on antaa. Itse pidän tärkeimpänä sitä ajatusta, en niinkään sitä tavaraa, kaikenlaiset muistamiset, oli se sitten kortti tai tuikkukippo on yhtä arvokkaita :) ihanaa joulun odotusta sinne myös

   Poista
 13. Minäkin haluan muistaa lasteni opettajia ja hoitajia jouluna. Yritän yleensä ostaa jotain kuluvaa, sillä kuulin taannoin eräästä lastentarhanopettajasta, joka oli saanut vuosien varrella 140 erilaista tuikkukuppia tai kynttilänjalkaa. Toki Kastehelmet ovat niin kauniita, että ne varmasti miellyttävät useimpia ja jos itsellä ei ole käyttöä, ne voi aina antaa eteenpäin :)

  Pentikin tuotteet ovat minustakin kauniita ja paketointi on heillä todella kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) melkoinen kokoelma kynttilänjalkoja hänellä :) pitääpä katsoa jos tänä vuonna itsekin laittaisi jotain ns. Kuluvaa :)

   Poista
 14. Huomenta!
  Tarhantäti vielä kommentoimassa....en tarkoittanut pahalla tuota, että ei aseteta perheitä jne. Itse olen kanssasi samoilla linjoilla ja lapsistahan on ihana viedä lahja hoitajille ja opettajille. Kaunis ele perheiltä, mutta tiedän paljon ihmisiä, joiden mielestä tuo on jotain "nuoleskelua"! Itse sain rumiakin kommentteja jopa työkavereilta joskus, kun kerroin mitä on opettajille menossa lahjaksi...ikävää.
  Jotkuthan ovat sitä mieltä että työstä maksetaan, ei ne muuta tarvitse :)

  Mutta kyllä se kummasti mieltä lämmittää, jos on jonkun mielestä pienen muiston ansainnut!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää suuttunu enkä loukkaantunut viestistäsi ollenkaan, halusin vain kertoa mitä itse ajattelen :) joo, kyllähän se on niin että meitä on moneen junaan ihmisiä, toisista nämä muistamiset on täyttä potaskaa ja toiset tykkää :)

   Poista
 15. Minäkin suosin kuluvia lahjoja, kun en tiedä lahjan saajan mieltymyksiä. Joulun aikaan olen muistanut päiväkodin ja koulun väkeä kynttilöillä, kivoilla jouluaiheisilla tiskiräteillä ja serveteillä, glögillä ja suklaalla. Näitä kuluvia lahjoja on ollut itsekin mukava saada. Eräänä jouluna hoitolapselta lahjaksi saatu itse leivottu ja koristeltu iso sydämenmuotoinen joulupipari maistui tosi hyvältä :)
  Eikä lahjalla ja sen arvolla tosiaankaan ole mitään merkitystä vaan tärkeintä on itse ajatus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja lahjaideoita, itsekin voisi tällä kertaa miettiä tuollaista kuluvaa lahjaa :)

   Poista
 16. Aikaviiveellä yritän kiriä postauksien lukemisissa. Meillä muistetaan päiväkodin hoitajia mieluusti, ei kaiken tarvitse ylittää törsäilyn rajaa vaan pienikin ele on kaiken sen arvoista että joku huolehtii lapsestasi .
  Meillä on annettu lahjaksi mm. jouluaiheisia keittiöpyyhkeitä, saippua&käsipyyhe- setti, sellofaanipussiin paketoituna erilaisia pähkinöitä ym.herkkuja, lapsen itsetekemä pipari tai muu makea herkku kivasti paketoituna, sinappiakin olen joskus tehnyt... Tänä vuonna ajattelin muistaa glögipullolla, omasta mielestäni se pieni glögitiivistepullo missä on mitta mukana on kovin sievä (Hommanäs). Ehkä siihen leivomme jotain jouluista mukaan.
  Mukavia suunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Joo, itsekin suosin nimenomaan pientä ja edullista lahjaa, en raski törsäillä yhteen lahjaan mahdottomia summia rahaa kun ei välttämättä tiedä pitääkö paketin saaja edes koko sen sisällöstä :)

   Poista
 17. Antakaa lahjaksi pari sille viimevuotiselle Kastehelmelle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.