Sisällön tarjoaa Blogger.

Kolme sanaa


Sain Onnen omenia blogista haasteen, joka on melko yksinkertaisen kuuloinen, mutta silti melko haastava. Eli, kuvaile kotiasi kolmella sanalla.


VALOISA

Kotimme on valoisa, sisälle tulvii ihan uskomaton määrä valoa olohuoneen suurista ikkunoista. Valo on sellainen asia, jota itse rakastan, ilman luonnonvaloa, tuntuu kuin maailma olisi todella ankea paikka ja tältähän se tuntuukin näin pimeänä vuodenaikana kun ulkoa tuleva valo on hyvin pientä. Keväällä taas elämä voittaa ja valo alkaa valtaamaan kodin.

KODIKAS

Vaikka kotimme onkin hyvin pitkälti ns. väritön, koen silti, että kotimme on lämminhenkinen ja kodikas.  Pyrin siihen, että mm. kiintokalusteet, huonekalut yms. suuret pinnat ovat hyvin vaaleita, joihin on sitten helppo yhdistää vuodenaikojen mukaan vaihtuvia sävyjä tekstiileillä ja pienillä sisustuselementeillä.

KÄYTÄNNÖLLINEN

Kotimme pohjaratkaisu on käytännöllinen ja hyvin yleinen Suomessa käytetty pohja. Kotimme on avoin ja ilmava korotetun katon ansiosta sekä tilaa on sopivasti meidän perheen tarpeisiin.

Haluan antaa haasteen eteenpäin seuraaville parille bloggaajalle: 

9 kommenttia

 1. Tosi osuvat sanat :-) voin nuo niin allekirjoittaa teidän kodista ♡ valoisuus on niin tärkeä asia :-)

  Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seija, olet kyllä ihana kun aina vaan jaksat kommentoida <3 ja minä se jaksan aina vaan tuota samaa asiaa ihmetellä <3

   Poista
 2. Heippa! Kommentoin nyt ihan asian laidasta, mutta kyselisin tiedätkö onko Tornio-Haaparanta alueella sisustusliikkeitä jotka myisi esim. string hyllyjä tai muita design kalusteita? Ja jos siellä päin on jotain kivoja sisustusliikkeitä joita suosittelisit niin otan ilomielin vinkkejä vastaan:) Olen tulossa Ikealle ja olisi kiva poiketa muuallakin jos vain tuntisi paikkaa paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi mennä väärään osoitteeseen tämä kommentti, anteeksi :D

   Poista
  2. Onhan siellä tornion ja haaparannan seudulla jotain sisustusliikkeitä, en kyllä tosin tiedä mitä kun itse suosin siellä vain ikeaa silloin kun käydään :)

   Poista
 3. Teillä on niin kaunis koti! Kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ja kaunis koti <3 Pitkään jo salaa ihaillut ja lukenut blogia.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on siellä salainen lukija :) mukava kuulla että tykkäät blogistani :)

   Poista

Kiitos kommentista.