Sisällön tarjoaa Blogger.

Ostoksista hyvitystä - Ostohyvitys.fi


Sain kivan yhteistyö ehdotuksen koskien OSTOHYVITYS.FI sivustoa. Täytyy itse tähän alkuun myöntää, etten ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta sivustosta, saatikka siitä, mitä sivusto tarjoaa ja miten se toimii, joten suhtauduin hieman epäilevästi kyseiseen juttuun. Kävin itse kuitenkin tutustumassa palveluun jokin aika sitte ja täytyy myöntää, että oli ihan pakko liittyä sivustolle.

Lyhykäisyydessään palvelu toimii siten, että mennään Ostohyvitys.fi sivustolle ja liitytään käyttäjiksi, joka on siis täysin ilmaista. Sen jälkeen voi tehdä ostoksia Ostohyvitys sivuston kautta eri verkkokaupoissa. Mukana on yhteensä n. 450 verkkokauppaa ja palvelua, joten varmastikin joskus eteen tulee verkkokauppa tai palvelu, joka on mukana ostoshyvitys.fi sivustolla ja silloin kannattaa ehdottomasti kyllä tehdä ostokset Ostohyvityksen kautta, jotta pankkitilille kilahtaa euroja takaisin. Esimerkiksi 100 euron ostoksesta, josta saa 5 % ostohyvityksen, sinulle kertyy 5 euroa suoraan pankkitilillesi.
Itselläni on haavelistalla alla olevat tuotteet ja katsoinkin heti, että näitä löytyy Ostohyvityksen kautta Finnish Design Shopista, joten täytyy kokeilla ihan konkreettisesti vielä palvelun toimivuutta ja täytyy kyllä myöntää, että tuntuu ihan kivalta kun jonkun verran kilahtelee rahaa takaisin omalle tilille. 
 


Suosittelen kyllä lämpimästi teille muillekin Ostohyvitys palveluun liittymistä, jos teette ostoksia muutoinkin heidän palvelussaan olevista verkkokaupoista, säästö se on pienikin säästö :D

Vai joko sinä olet kyseisen palvelun käyttäjä? Olisi kiva kuulla kokemuksianne.

Tästä pääset liittymään ilmaiseksi ostohyvitys.fi käyttäjäksi.*postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi -sivuston kanssa*

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.