Sisällön tarjoaa Blogger.

Valosarja, lisää tunnelmaa
Pihalla, huvimajassa olleet valot saivat tällä kertaa siirtyä talven ajaksi sisälle, koska viime vuonna ostetut ihanat paperiset joulutähdet ovat hukassa ja tunnelmallista valoa kaivattiin lisää. Ihan lopullista paikkaa valosarjalle en vielä ole päättänyt, mutta kokeilin niitä tuohon Happines taulun rinnalle ja siinä saavat nyt jonkin aikaa olla, katsotaan tottuuko silmä niiden olemassaoloon, vai pitääkö valosarja heivata takaisin ulos. Valosarjassa on hieman kellertävä valo, joten se ainakin omaan silmään tökkää, muutoin näyttävät ihan kivoilta, ainakin omasta mielestäni. 

10 kommenttia

 1. Nuo ovat kivat valot! :-) Tää tykkää kovasti! :-) Ja paikkakin näyttää hyvältä tunnelman tuojalta! :-)

  Mukavaa alkanutta ja toivottavasti aurnkoista viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seija :) ihanaa viikkoa sinulle myös.

   Poista
 2. Mä olen miettinyt, että pitäisikö nuo valot siirtää nyt pihalta sisälle, kun ei täällä tule verhot auki hämärässä kuitenkaan istuttua :) Mua on myös tuo kellertävyys vähän häirinnyt, mutta nyt näyttää niin kivalta sun kuvissa, että pitänee alkaa tuumasta toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) itsekin ajattelin samoin, että mitä ne kauniit valot ulkona tekee kun ei siellä tuu niitä katseltua :) ja ihan kivalta ne näyttää tuossa nyt kun silmä on alkanut jo tottumaan kellertävään valoon :)

   Poista
 3. Mä niin tykkään mustavalkosuudesta, vaikken osaa sitä omaan kotiin paljon laittaakaan, mutta ihana kun sitä saa ihailla täällä blogimaailmassa !
  Iloista viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että silti pidät mustavalkoisuudesta vaikkei sitä omastasi löydykään <3

   Poista
 4. Nuohan näyttää hauskoilta tuossa taulun vieressä... siinä on niin sopiva nurkka. Melkein kuin näille valoille tehty. Minulla on nuo samat, mutta edelleen tuolla pihamökissä... katsotaan mihin mahtavat päätyä tässä joulua odotellessa:)

  Ihanaa alkanuttta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin pitää kokeilla niitä valoja teidän ihanan kodin sisälle, olis kiva nähdä millaisen paikan sinä niille valoille löydät :)

   Poista
 5. tulikohan se mun sähköposti vieläkään sulle? En ole ainakaan saanut sinulta mitään vastausta!?:) Koskien siis sitä arvontavoittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kokeillut sulle laittaa spostia siis vastata siihen sinun sähköpostiisi, se on kyllä tullut, mutta kun yritän vastata sinulle niin sähköposti ei vain sinulle perille tulee, tulee vain viesti, että mail delivery tms.. Oletko kokeillut poistaa niitä viestejä, että onko sulla loota täynnä?

   Poista

Kiitos kommentista.