Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen muutoksen suunnittelua + arvonnan voittaja

Minun tekisi mieli hieman uudistaa eteistämme. Kun siirsin ihanaiset Linne nojatuolit pois eteisestä ja raahasin tilalle nämä Malm lipastot on sen jälkeen takaraivossa kytenyt ajatus muutoksesta. Jostain syystä silmä ei totu ei sitten millään nuihin lipastoihin, vaikka kuinka olen yrittänyt niitä katsella ja hyväksyä. Mietin kokoajan kuinka kivoilta ne harmaat nojatuolit kera pienen sivupöydän näyttivätkään tuossa.

Nyt olenkin vakavasti pohtinut, että jos tilaisin Hobby Hallista tällä kertaa yhden nojatuolin ja tuolin viereen etsisin jostain sellaisen kivan siron pienen lipaston. Emmin tosin vielä tuolin värin kanssa, kovasti tekisi mieli poiketa mukaavuusalueelta ja ostaa tuo beige, näin tulisi hieman jotain erilaista, joka silti sopisi kodin värimaailmaan, toisaalta viisainta olisi ehkä pitäytyä tutussa ja turvallisessa harmaansävyisessä nojatuolissa... Mitä mieltä sinä olet, kumman tuolinsävyistä valitsisit meidän kodin eteiseen? Vai pitäytyisitkö eteisen osalta nykyisellä kokoonpanolla, eli lipastolla?

Kuva: www.hobbyhall.fiSitten arvontaan: Arvontaan osallistui tällä kertaa ihan huikea määrä lukijoita, kiitos valtavasti kommenteistanne. Arpaonni suosi tällä kertaa Anni K nimimerkillä kommentoinutta. Tosin sähköpostiosoitetta ei kommentista löytynyt, joten ottaisitko Anni K yhteyttä johanna.harmainen@gmail.com mahdollisimman pian. Mikäli voittajasta ei kuulu mitään keskiviikkoon mennessä, arvon palkinnon uudelleen kaikkien osallistujien kesken. 

15 kommenttia

 1. Voisihan se beige tuoda mukavaa vaihtelua, mutta onko sitten liian monta tuolia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän eteisessä ole yhtään tuolia, joten ei ole liikaa minun mielestäni. Luotan omaan makuuni ja tuoli menee tilaukseen ;)

   Poista
 2. Ei tuo Malm mitenkään huonolta näytä tuossa eteistilassa, mutta jos itse tykkäät siihen jotain sirompaa niin sekin varmaan on oikein hyvä ratkaisu :-)
  Uskaltaisitko mennä pois mukavuusalueelta ja hankkia beigen tuolin? Itse ehkä tekisin niin, tulisi hieman vaihtelua. Luota omiaan näkemykseesi, sinä näet kuitenkin tilan livenä ja kokonaisuutena paremmin kuin ruudun tältä puolen katsottuna.
  Olen katsellut noita samoja tuoleja HobbyHallista juuri tuota beigen väristä, se niin sopisi meillekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih' joo , jos minä luotan omaan näkemykseen . Laitahan sinäkin tilaukseen, on se vaan niin kaunis <3

   Poista
 3. Minun silmään nuo lipastot näyttää tosi kivalta eteisessä, ja tuo peili kruunaa kaiken kauneuden :-) Yksinkertaiset lipastot ja kaunis peili on tosi hyvä yhdistelmä minun silmääni! :-)

  Onnea voittajalle ja kaunista iltaa sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan ne olla ihan kivat, tai siis ovat ihan ok :) jotenkin omaan silmään ne on alkanu tuntumaan niin massiivisilta kuitenkin, en minä tiiä, joku niissä tökkii :D

   Poista
 4. Kerran kysyt niin sanon,että entinen lipasto on paras kaikista vaihtoehdoista. Siis se lipasto joka oli alkujaan tuossa paikassa.Se näyttää parilta tuon peilin kanssa. Pentikin Rondo siihen päälle. : D
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahdoton teidän kanssa <3 Minusta se Hemnes oli niin iso ja massiivinen tuohon ja ehkä hitusen romanttinenkin :D Mutta joo, sen lipaston olen jo myynyt :)

   Poista
 5. Minä tykkäsin tosi paljon siitä Hemnes (?) - lipastosta tuon peilin parina, joten olen siis siromman lipaston kannalla :) Tuoliksi ottaisin harmaan; ettei se beige vähän "huku" tuohon seinään? Harmaa olisi myös parina hopeiselle peilille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Sitä itsekin pohdin, että hukkuuko se beige tuohon seinään... mulla vaan on nyt joku ihme pakkomieli tuoliin ja sellaiseen kivaan pieneen sivupöytään ;:)

   Poista
 6. Tykkään tuosta harmaasta tuolista, sopisi tuohon tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on minunkin lemppari, mutta niitä meiltä löytyy jo muutama, siksi haluaisin ehkä vaihtelua :) Voi olla , että päädyn ihan toisenlaiseen tuoliin ;)

   Poista
 7. Täällä tykättiin myös siitä entisestä lipastosta. Ylipäätään lipasto saisi olla pienempi kuin tuo nykyinen :)
  Samoin minusta ainakin kaksi tuolia + pöytä vaikuttaa liian paljolta. Väriä vähän hankala täältä käsin sanoa, osaat kyllä
  päättää itse. t. Ella

  VastaaPoista
 8. Harmaan laittaisin, sopii jotenkin tuon peilin kanssa paremmin. Mutta sinun oma silmä sanoo varmasti paremmin

  VastaaPoista
 9. Tuo harmaa tuoli on kyllä tosi kiva! Pitääkin käydä kurkkimassa ja verestämässä muistoja millainen se olikaan ennen. Vaikka tuokin kokonaisuus näyttää minusta ihanalta :) Onnea voittajalle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.