Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulupäivä

 

Pitkään odotettu Jouluaatto on taas tältä vuodelta paketissa. Takana on ihana ja rauhallinen aatto kera maistuvien ruokien ja iloisten lapsukaisten, joiden onnen määrää ja riemunkiljahduksia ei voi sanoin kuvailla. Kaikin puolin ihastuttava joulu talvisissa maisemissa. Tänä jouluna paketeistani paljastui toivottuja lahjoja, ihania olivat kaikki Nyt jos vielä jonkun aikaa jatkaisi tätä lomailua ennen kuin arki taas koittaa. Oikein ihanaa joulupäivää kaikille

11 kommenttia

 1. Oikein ihanalta vaikuttaa jouluaattonne ♡ ja tunnelmat ihanat ♡

  Kaunista joulupäivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatto oli kyllä ihana <3 ihanaa joulupäivää sinullekin

   Poista
  2. Voi miten ihanan jouluinen tunnelma kuvissasi!

   Mukavaa joulupäivän iltaa!

   Poista
 2. Nautinnollisia joulupyhiä Johanna sinulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ainosofia :) rentouttavia pyhiä myös sinulle

   Poista
 3. Mukavaa että olette viihtyneet, leppoisaa Joulun jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihana luminen kuva! Kyllä sitä kaipaisi! Meillä on satanut vettä viime yöstä saakka ja todella ankeaa ja pimeää on ilman puolesta. En muista koskaan kokeneeni samanlaista joulua... Mustia jouluja on ollut pari mutta tällaista vesisadetta ja plussa-asteita en muista koskaan jouluna kokeneeni. Tytöt jo sanoivatkin että laitetaan verhot ikkunaan niin tuntuu jouluisammalta... Oikein hyvää joulunjatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vesisade on kyllä inhottava ja vielä jouluna :/ kannattaa tosiaan laittaa ikkunat kiinni ja kuvitella että ulkona on talvi :)

   Poista
 5. Oi miten ihana luminen maisema!!!! Täällä satoi niin paljon vettä, että oltiin lasten kanssa aivan märkiä kun käytiin tänään ulkoilemassa. Ihana joulusää. Onneksi joulutunnelma on sitäkin parempi!!!

  Ihanaa joulua!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joulutunnelma on tärkeämpi ♡☆

   Poista

Kiitos kommentista.