Sisällön tarjoaa Blogger.

Kodin selkeyttäminen joulun jäljiltä

Vaikka joulusta on hädin tuskin selvitykään niin silti mieli on kovasti jo ensi vuodessa. Jouluiset jututkin ajattelin tänään keräillä pois (ne vähät mitä meillä nyt on ollut) ja suunnata katseet jo tulevaan. Kovasti tekee mieli sisustella ja selkiyttää kotia joulun jäljiltä. Mites teillä muilla, joko joulu jutut alkaa riittämään? Voihan se olla, että se on tämä lumeton maisema, joka aiheutti tällaisen mielentilan :D


Pitkästä aikaa laittelin eteiseen myös pöytävalaisimet, nyt kun on niin äärettömän pimeää kun lumikaan ei ole sitä valoa tuomassa, joten on pakko yrittää edes jollain tavoin saada sisälle enemmän valoa. Vielä mietin, että siirtäisinkö tuon Tinek:n kattovalaisimen olkkariin vai peräti meidän makkariin, saa nyt nähdä.  


Mukavaa perjantaita!

31 kommenttia

 1. Minä raivasin kaikki jouluhärpäkkeet jo pois. Ei jotenkin jaksa ja olen iloinen että vuosi vaihtuu pian :)
  Aivan ihanat nuo valaisimet tuohon tilaan, ovat niin kevyet ja raikkaan näköiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun joku muukin on jo kerännyt :) sama juttu, odotan kyllä vuoden vaihtumista ja uusia toivottavasti kivoja juttuja tapahtuvaksi ensi vuonna :) nuo valaisimet on kyllä kivat, itsekin tykkään <3

   Poista
 2. Vähän samoilla linjoilla täälläkin ollaan noiden joulukoristeiden kanssa, suurimman
  osan olen minäkin kerännyt pois, ikkunassa on vielä jouluvalot. Suunnittelun asteella
  on kodin uudistamisia jopa tapetteja tulemme vaihtamaan kuitenkin kevään aikana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillähän on sitten isommat muutokset alkamassa <3

   Poista
 3. Täälläkin on joulujutut melkein kaikki pakkailtu odottamaan ensi joulua, kuusi saa olla vielä päivän tai pari sisällä ja punaiset verhot vaihtuvat varmaan viimeistään huomenna takaisin :) jouluähky tuli nopeasti ja mielessä on taas muut sisustusjutut :) mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän nopeasti tuli ähky :) meillä ei kuusta ollutkaan, kun juhlittiin joulua muualla :)

   Poista
 4. Kyllä meillä joulukoristeet saa olla loppiaiseen:) Meillä on vielä kuusi ja joulukukkaset ja kaikki. Joulukarkit astioissa, oksat maljakoissa palloineen päivineen. En vaan raaski kerätä pois. Meillä on aina annettu joulukoristeiden olla paikoillaan kolmisen viikkoa. Toisaalta, en taas kuulu niihin, jotka ryhtyvät laittamaan kotia jouluiseksi jo itsenäisyyspäivän aikoihin, vaan meillä kaikki joulukoristeet ilmestyvät kotiin vasta paria, kolmea päivää ennen aattoa. Tykkään joulufiiliksestä, eikä vielä ole mitään intoa laittaa joulua pois, enkä oikeastaan edes odota sitä, että pääsee eli joutuu keräämään ne koristeet pois. Mulla on joskus ollut kuusi vielä loppiaisen jälkeenkin ;) Koristeita keräilen pois hiljalleen. Ja lopulta aivan kaikki pois sitten loppiaisena eli oisko siihen kymmenen yötä enää, snifff!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmasti totta, että ne jotka laittaa joulun aikaisin myös kyllästyvät nopeammin :) jokainen tekee niinkuin katsoo parhaaksi <3

   Poista
 5. Meilläkin on aika vähän mitään erityisiä joulukoristeita esillä, lähinnä kukkia ja kynttilöitä. Ne saavat kyllä olla paikallaan, samoin kuin joulukuusi. Me ollaan aina oltu kovin laiskoja kuusen pois laittamisessa ja se saakin valaista keittiötä/olohuonetta tammikuun puolelle. Tykkään kyllä muutenkin pitää joulua yllä ainakin vuodenvaihteeseen saakka, vaikka pitemmällekin, mutta tosiaan melko hillitysti sillä kukka/kynttilälinjalla : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin saa kynttilät olla vielä pitkään :) ne on vaan niin ihania <3

   Poista
 6. Täällä on ihan samat fiilarit. Olen vielä pidätellyt itseäni, muun perheen vuoksi... Mua alkoi ärsyttää nuo koristeet jo joulupäivän iltana ja joka vuosi käy samalla tavalla. Joulu on minusta parasta aikaa ennen sitä varsinaista joulua. Mulla alkoi kevään ja puutarhakauden odottelu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä, että joulu on parasta aikaa ennen joulua :)

   Poista
 7. Mä kun olen luullut,että raivaan joulujutut nopeaan pois...Mut ei sentään näin nopeasti!Joulu on yhä.Aattohan oli vasta pari pvää sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D jokainen tavallaan :) me ei oltu joulua kotona joten ei siksi edes panostettu kodin joulukoristukseen :)

   Poista
 8. Vielä en millää raaski joulua ottaa pois :-) vähän aikaa vielä nauttia kun tultii vasta kotiin pitkästä reissusta niin saa vähä fiilistellä kotona :-)

  Tuo eteinen näyttää niin mukavalle teillä, pidän valtavan paljon siitä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana seija <3 minäkin tykkään eteisestä nyt tosi paljon :)

   Poista
 9. Ihana peili! Täällä myös joulu on melkein jo unholassa ja katse suunnattu tiukasti ensi vuoteen, jopa jo kesälomasuunnitelmia tehdään :D Joulukoristeet ovat vielä paikoillaan, mutta eiköhän viikonlopun aikana saa lähtöpassit, ainakin ne kaikkein jouluisimmat. Muutamat valot jäänee vielä vähän tunnelmaa luomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) kesälomasuunnitelmia täälläkin tehty, tai syksyn ulkomaanmatkaa ollaan jo kateltu ;) ihana kun muutkin suuntaa jo katseita ensivuodelle :)

   Poista
 10. Ei ei, en luovu joulusta vielä ainakaan viikkoon :D

  VastaaPoista
 11. Meillä on vielä kaikki paikoillaan, mutta mietin jo kuusenkin heivaamista... Se kun kariseekin mahdottoman paljon. Taidan olla kahden vaiheilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Näin äkkiä kö ne oikeat kuuset alkaa varistaan neulasia? itsellä ei ole kokemusta oikein oikeista kuusista kun meillä on lähes aina ollut allergioiden vuoksi muovikuusi :)

   Poista
 12. Loppiaisen jälkeen...
  joulunaika on niin lyhyt, että NAUTIN suunnattomasti vielä siitä pienestä joulutunnelmasta mikä meillä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa nauttia jos ei vielä kyllästytä <3

   Poista
  2. Minä annan olla uuteen vuoteen asti, sitten punaisuus lähtee ja koristeet, kuusi myös. On ostettuna jo uudet verhot keittiöön ja mieli tekisi vaihtaa ne heti paikalleen...maltan vielä muutaman päivän. Mukavaa loppuviikkoa sinulle! T. Irene :)

   Poista
  3. Oi, ite en kyllä malttais odotella jos mullq oottais kaapissa uudet verhot :) ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 13. Meillä nautitaan myös näistä vähistä koristeista mitä meillä on tänä vuonna laitettu, tuli laitettua sen verran hillitymmin tänä vuonna. Mutta varmaan uuden vuoden jälkeen kaikki lähtee. Valoja pidän kyllä pidempään, koska tämä pimeys ei oo yhtään kivaa. Ymmärrän kyllä hyvin että joulujutuista on kiva päästä jo eroon, varsinkin jos niitä laittaa hirmu ajoissa. Ihanalta näyttää teidän eteinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valoista ei halua luopua kun on niin pimeää muutenkin <3

   Poista
 14. Mä yleensä raivaan joulujutut pois näihin aikoihin, joten en tajua mikä mua vaivaa tänä vuonna kun ei vielä tee mieli noita siivoilla pois! :D No, kyllä ne viimeistään uudenvuoden kieppeillä saa siirtyä varastoon odottamaan seuraavaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) sehän on vaan kiva jos joulujutut ei vielä kyllästytä :)

   Poista
 15. Kuusesta voisin jo luopua, kun se vaan tiputtaa neulasia. Muut koristeet saavat kyytiä uudenvuodenpäivänä. Sitten paneudun talveen ja kohtahan jo kevätkin saa, heh!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.