Sisällön tarjoaa Blogger.

Itsekkyyden luopumisesta johtuvia muutoksiaViikonloppu menikin todella vauhdikkaasti, järjesteltiin hieman, joten tämäkin sivupöytä joutui muuttamaan nyt eteisen puolelle ja lopputulemana minulla ei ole enää tällä hetkellä minkäänlaista tietokonepöytää, jossa voisi helposti bloggailla (nytkin näpyttelen tätä postausta olkkarin sohvalla, läppäri jalkojen päällä, todella työergonomiat siis kohdillaan. Tuskin tämä kuitenkaan lopullinen ratkaisu on, jotain täytyy kehitellä. Se miksi moiseen järjestelyyn päädyttiin, niin halusin uuden vuoden alun kunniaksi luopua itsekkyydestä. Olen pantannut kaikkia ylimääräisiä huoneitamme milloin mihinkin tarkoitukseen, työhuoneeksi, vierashuoneeksi.... päätin, että nyt saa riittää ja yhdestä "ylimääräisestä" huoneestamme tulikin neidin leikkihuone, joka osoittautui kyllä heti kivaksi ratkaisuksi (ainakin neidin ja hänen viikonloppuna olleen yövieraan mielestä), siinäpä siis syy tälle tämän hetkiselle sekamelskalle, toivottavasti pian saan jonkun kivan idean, millä ratkaisen tämän tietokonepöytä asian.

Mukavaa viikkoa teille, minulla työviikko vierähtääkin jälleen kerran todella kiireisissä ( että minä inhoan koko Kiire sanaa ) merkeissä, pitkiä päiviä ja matkustelua. Jotenkin salaa haaveilen pienestä lomasta, äkkilähtö talviloman aikoihin voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto kun asiaa tällä hetkellä miettii :)

11 kommenttia

 1. Todella ihana sivupöytä onkin! :-) Enkö ole muka ennen sitä kuvistasi pongannut?! Tosi hieno! :-) Ja kauniiksi olet laittanutkin sen. :-)

  Toivottavasti sopivat ratkaisut löytyy huoneisiin :-)

  Tsemppiä työvikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se joskus kuvissa vilahdellut . Toivotaan, että jokin kiva ratkaisu löydetään työpisteelle :) mukavaa keskiviikkoa <3

   Poista
 2. Pieni loma minullakin salaisissa haaveissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää haaveilla, eikö niin :) me luultavasti lähtään vasta syksyllä , viime vuonna oltiin keväällä ja se oli kyllä kiva paussi ennen kesälomien alkua :)

   Poista
 3. Kaunis sivupöytä, kelpais mullekin ;)! Eikä yhtään huonompi oo toi omalta pakko-saada-listalta löytyvä ihastuttava tuolikaan!!

  VastaaPoista
 4. Oi tuo eamesin tuoli on sitten niin kaunis <3 Haaveissa samaiset tuolit keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haaveilin keittiöön nuita tuoleja, mutta ne näytti niin pikkuisilta, joten toistaiseksi luovuin haaveestani :)

   Poista
 5. Ihana tuo sivupöydän päällä oleva lamppu! :) Tykkään!

  Oikein hyvää keskiviikkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on pentikin rondo, se on kyllä kiva :)

   Poista
 6. Näyttääpä hyvältä tuo pöytä, lamppu, taulu, tuoli... tuossa eteisessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.