Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuparia keittiöön

Tänään sain vihdoin vietyä kirpparille tavaraa, mukavasti tuli taas kaappeihin enemmän tilaa. Vielä täytyisi alkaa perkaamaan kaappeja lisää, ihan uskomatonta, mitä kaikkea sitä onkaan tullut säilytettyä ajatuksella, että mitäpäs jos joskus vielä tätä tarvitsen. Nyt siihen tuli stoppi ja kaikki ylimääräinen meille turha tavara saa toivonmukaan kodin jostain ihan muualta.


Moni kirpparille tavaraa myyntiin vienyt on varmasti samaistunut myös siihen, että kyllähän se itsellä täytyy ne muidenkin pöydät koluta läpi ja aina ei pääse tyhjin käsin lähtemään kotiin, vaikka alkuperäisenä ajatuksena oli, että mitään ei kirppikseltä tällä kertaa kotiin lähde.

Minä löysin tällä kertaa ihanan kakkuvuoan, tuollaisen kuparisen pienen ja siron. Täydellinen koristamaan keittiön tyhjyyttä huutavaa seinää.


Kuparinen kukkaruukku sai myös täytettä kauniista valkoisesta kukasta. Kuten kuvista alkaa jo varmaan huomaamaan olen täysin hurahtanut kupariin, mutta väliäkös sillä, ne on vaan ihania :D

14 kommenttia

 1. Minäkin vein keskiviikkona tavaraa kirpparille ja huomenna viedään lisää. Ihanan terapeuttista! Sitten toivotaan vain että menevät kaupaksi ettei tarvitse kotiin enää kantaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on kyllä terapeuttista, mutta iso homma siinä kyllä on :) toivotaan että tavarat menee kaupaksi :)

   Poista
 2. Mullakin ois niin paljon myytävää, kun sais vaan aikaseksi viedä ne kirpparille. Mulla on muuten kaks ihan samanlaista kupariamppelia. Pitääkin kaivaa ne taas esiin ja ostaa niihin jotkut kukat. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on että sinne kirppareille on niin hankala viedä, minäkin vitkuttelin kauan aikaa :) vitsit, vai on sullaki samoja kuparijuttuja, ihanaa ♡

   Poista
 3. Kyllä olis taas täälläkin kirpparille tarvetta, vaikkei siitä kauaa olekaan kun mulla vasta pöytä oli. Rakastan sitä tunnetta kun saa ylimääräistä tavaraa pois kaapeista! Laitoin blogiini kaikille jopa haasteen tähän liittyen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tavaraa vaan kertyy jostain :)
   Minäpäs tulen kurkkimaan sun haasteen ☆

   Poista
 4. Kirpparille myymään lähteminen on aina niin aikaa viepää, joten kokeilin huuto-nettiä. No, se vasta työlästä olikin, meinaan kyttääminen, joko on tilille tullut rahat, jotta voi paketit postittaa. Sitten vasta postittaessa tajusin kuinka kamalan kallista esim. vaatteiden postitus onkaan.
  Kivat kuparikipot olet löytänyt.
  Omassa blogissani on pieni arvonta meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta on se hankalaa netissä myyminenkin, se postittaminen ja kaikki :)

   Poista
 5. Tavaraa kertyy kyllä, pitäisi itsekin tehdä kunnon inventaario ja vielä turhat jutut kirppikselle! Ihania nuo kupariset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymisessä on se hyvä puoli, että sitten voi sijoittaa taas johonkin uuteen :)

   Poista
 6. Kauniita esineitä olet löytänyt. :) Vaikka muutossa karsimme ylimääräisen pois, niin edessä on ihan selkeästi kevätsiivous koskien niin vaatteita kuin muuta sälää. Paljon on toki ostamisen suhteen tullut omaa toimintatapaa järkeistettyä, muutot parin vuoden välein ovat toki auttaneet asiaa, kun muutossa se järki jotenkin kirkastuu sen suhteen minkä myy tai antaa pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin oli aiemmin ongema, että ostin mitkä tuntu kivoilta, nyt mietin tosi tarkasti mitä ostan :)

   Poista
 7. Missä kirpparilla sinulla on pöytä ? :)
  Kaunista :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita löytöjä! Täytyisi itsekkin koluta enemmän kirppareita! Kupari on meilläkin suosiossa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.