Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuvista... ?

Näpsäsin muutaman uuden kuvan kun sain aiempaan postaukseen kommenttia muutamalta lukijalta, että osa kuvista näkyisi vaaleanpunaisina. Tällainen tarkoitus ei tosiaankaan ole ja kiva kun kerroitte, omalla näytölläni kuvat näkyvät ihan normaaleina kuvina. Nyt kävinkin kameran asetuksen läpi ja sitten muistinkin että pari viikkoa sitten muutin asetuksista kuvien tallennustavaksi Raw, tosin olin valinnut myös, että kuvat tallennetaan jpg kuvina ja olen kyllä yrittänyt muistaa muuttaa raw kuvat jpeg kuviksi, mutta näköjään on jostain kuvista unohtunut :D mutta luulen, että tästä johtui kuvien vaaleanpunaisuus. Toivottavasti vika nyt korjaantui, vai miltä alla olevat kuvat näyttävät, ovatko ne vielä vaaleanpunaisia ? 
(Ps. Näkyykö banneri teille vaaleanpunaisena? )

Kiitos teille muutamille, jotka huomasitte asian ♥ Ja olisin kiitollinen jos katsoisitte nämä kuvat ja kertoisitte ovatko ne nyt normaalin näköisiä :)


60 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin onko tämän postauksen kuvatkin vielä vaaleanpunaisia?

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Huh :D Ajattelin, että sekin pitää alkaa nyt vaihtamaan :D

   Poista
 4. Banneri on ihan ok, mutta kuvat ovat vaaleanpunaisia. Mä jo luulin,että vika on mun koneessa, kun muutamassa aiemmassa postauksessa myös oli pinkkejä kuvia. Tässä välillä kuvat olivat ihan normaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkin postauksen kuvat ovat siis pinkkejä? Muutin nyt vielä yhtä asetusta kamerassa ja lisäilen kohta vielä yhden kuvan, katsotaan miltä se näyttää.

   Poista
 5. Banneri näkyy täälläkin normaalina, kuvat ei. Jostain syystä olen huomannut viime päivinä, että koko blogisi latautuu paljon hitaammin kuin aikaisemmin ja muut blogit. Oman blogini tuossa Indiedaysin bannerissa kuvasi näkyy ihan normi värisi, mutta tänne tullessa ei enää. Olisiko siis ongelma kuitenkin tässä bloggerissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö, mitähän tässä nyt pitäisi tehdä ?

   Poista
  2. Hyvä että vika löytyi. Tabletilla kun nyt kurkin, nin loistavasti näkyy kuvat ja latautuu. Tuolla macilla sitten näemmä värit ei toimi.

   Poista
  3. Katsoitko macilla tuota uusinta postausta, että näkyykö siinä värit oikein?

   Poista
 6. Ei nämä kyllä minusta ole vaaleanpunaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?? Vitsit, miksi joillakin näkyy vaaleanpunaisena ? Epätoivo iskee :)

   Poista
 7. Ei nämä kyllä minusta ole vaaleanpunaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIkö``? onpas todella outoa kun joillakin näykyy kuulemma vaaleanpunaisena..

   Poista
 8. Kaikki kuvat + banneri näyttää ihan normaaleilta...tosi outoa, jos joillakin näkyy vaaleanpunaisena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit, on kyllä tosi outoa? ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, vai tekeekö nyt yhtään mitään... Voisikohan tietokoneen iällä olla mitään merkitystä sen kanssa miltä kuvat näyttää? Olen kuvannut adobe RGB väriavaruudella ja ilmeisesti se toistaa värit paremmin uusissa koneissa? en tiiä, todella mystistä.

   Poista
 9. Ihan normaaleilta näyttää, sekä kuvat että banneri...outoa.

  VastaaPoista
 10. Kuvat ja banneri eivät minun koneelta katsellen näytä vaaleanpunaisilta :)

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Dämit, onko sulla uus / uudehko tietokone?

   Poista
 12. Minulle ainakin nämäkin on aivan normaalin värisiä :-)

  VastaaPoista
 13. Minun koneella kuvat ovat ihan vaaleanpunaisia...:)

  VastaaPoista
 14. Ihan normaalilta näyttää tännekin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keksin vasta syyn tälle, eli joidenkin tietokoneet eivät osaa lukea Adobe RGB väriavaruuskuvia, joten siitä syystä joillakin näkyy kuvat vaaleanpunaisina ... Vaidhoin nyt kameran asetukset ja jatkossa pitäisi kaikilla näkyä ihan normaalikuvat :)

   Poista
 15. Hei ! Laitoin edelliseen postaukseesi anonyyminä viestiä ,että kuvat ovat olleet jonkin aikaa vaaleanpunaisia( ei aina kaikki ) Tässä postauksessa kaikki kuvat näkyvät minulla vaaleanpunaisena. Mutta ei se haittaa! Minulla käytössä 3v. vanha kone. Minua ei kyllä häiritse kuvien vaaleanpunaisuus. Sinulla on ihana blogi, jota seuraan päivittäin! Ja olenpa minä tunnistanut sinut kaupoissa : ) En vain ole rohjennut puhututtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Juuri äsken keksinkin syyn ( pienen googlettelun jälkeen) miksi osalle näkyy nämä vaaleanpunaisina.. Itse en osannut tosiaan ajatella että joillakin saattaa olla tietokoneita, jotka eivät tue kaikkia värejä, joten tästä syystä ne näkyy toisilla vaaleanpunaisena :D Vaihdoin kuitenkin kameran asetuksia, joten jatkossa ei ole tulossa enää vaaleanpunaisia kuvia :D

   Ai oot nähny minut ? Vitsit, oisit ihmeessä tullu jutteleen :) Tuu seuraavalla kerralla, en mää pure :D

   Poista
 16. Moi, nuo kaksi kuvaa ovat ihan vaaleanpunaisia :)
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MErja :D Jatkossa ei ole enää vaaleanpunaisia kuvia, teidän kaikkien ansiosta sain selvyyden asiaan:)

   Poista
 17. läppärillä näkyy kuvat ihan normaalina.. kauniin vaaleina :)

  VastaaPoista
 18. Mulla näkyy ihan normaalin värisinä :)

  VastaaPoista
 19. Todellakin, banneri on normaali ja nuo kuvat vaaleanpunaisia. Ja tämä ongelma on suhteellisen uusi eli onko vaan nyt niin hieno kamera käytössä ettei kaikilla koneilla näy sitten oikein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika itseasiassa löytyi ja johtui ihan siitä, että käytin kamerassa Adobe RGB väriavaruutta, joka ei oikein nettimaailmaan sovi... tulostelin muutamia kuvia, jonka vuoksi olin kokeillut tuota, joten siitä se vaaleanpunaisuus. Adobe RGB tosiaan joillakin koneilla toistaa kuvat vaaleanpunaisena, missä ei ole tarpeeksi värijuttuja, en oikein tiedä sen tarkemmin :) Laittelen jossain vaiheessa uutta postausta niin käyppäs sitten katsomassa uudelleen kuvat, pitäisi olla normaalit :) Kiitos vielä kun vinkkasit

   Poista
 20. Ihan normaaleilta näyttää, tabletilta katson.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä juttu, että näkyy normaaleina :) En halua elää enää vaaleanpunaisessa maailmassa ;)

   Poista
 21. vaaleanpunaisena täälläkin..banneri ihan normaali..minulla pöytäkone, suht uusi..jos se tieto yhtään auttaa vian etsinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava postaus pitäisi tulla normaalina, muutin kameran asetuksia , joten vika pitäisi korjaantua :) Käyhän katsomassa sitten kun saan tehtyä uuden postauksen, että korjaantuko vika :)

   Poista
 22. Ihanan valoista on. <3 Punaisuutta ei minun koneella ole havaittavissa missään postauksissa tai bannerissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että edes joku näkee ne valoisat kuvat, eikä niitä vaaleanpunaisia :D

   Poista
 23. Kauniilta näyttää, ei yhtään vaaleanpunaisilta ;) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih , hyvä. Tuntu jo niin epätoivoiselta kun niin moni näki kuvat vaaleanpunaisena :) Hyvää viikonloppua

   Poista
 24. Kaikki viimeisimmät postaukset olleet minun koneella ja kännykässä normaaleilla kuvilla varustettuja ja aina vielä ihailen kun kuvasi ovat niin kirkkaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mullakin kaikki näkyy normaaleina, mutta tähän löytyi selitys, miksi osalla näkyy kuvat vaaleanpunaisena :D

   Poista
 25. Hei! Minullakin näkyy vaaleanpunaisena noi kuvat, mutta banneri on normaali. Luulin jo, että mun uusi läppäri sekoilee.Sit mietin, et onko nämä vaikka jotain tarkoituksellisia taidekuvia, heh! Menishän ne semmosinakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoitko uusimpaa postausta, näkyyke nekin kuvat vaaleanpunaisena?

   Poista
  2. Juu, ei hätää. Nyt ne näyttää normaaleilta.

   Poista
 26. Ei näy vaaleanpunaisina minulla. Aika moni bloggerin suhteen valitellut. Itsekin huomaan, että kun vien kuvia käsittelyn jälkeen blogiin eivät aina näytä samalta. Vai käyttäjäkö se kämmäilee - siis minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa on ollut kuvien kanssa sitä rakeisuus ongelmaa ja värit häipyy.. En muista kuka siitä kirjoitti, mutta hän oli keksinyt syynkin siihen

   Poista
 27. Ei näytä vaaleanpunaselta. kaunista, Ihana nappulakokoelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se nappula kokoelma alkaa kasvamaan ;)

   Poista
 28. Ei ole vaaleanpunainen banneri ja kuvasi ovat kyllä aina kauniita. En niin ole vaaleanpunaisuutta huomannut. Minulla menee välillä myös kuvat vaaleanpunaiseksi... olsiko sama syy... tosin kamera välillä temppuilee joten joudun käyttämään huonompaa kameraa myös... ehkä saisin joskus sen uuden kameran :) pitääkin laittaa sinulle jossain vaiheessa mailia aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää uskon, että se vaaleanpunaisuus johtuu siitä että kaikki tietokoneet ei toista kaikkia värejä oikein....
   Mulla pitäie olla nyt ongelma korjaantunut, toivottavasti ainakin :)
   Laitahan säpöä :)

   Poista

Kiitos kommentista.