Sisällön tarjoaa Blogger.

Vierashuoneen ehostamista

Tiimarissa oli tovi aikaa sitten melko hyvät alennukset ja kävinkin hamstraamassa siellä erilaisia tarvikkeita mitä ehkä mahdollisesti jossain vaiheessa tarvitsee. Liitutaulutarrarulla oli yksi näistä heräteostoksista ja käyttöön tämä tarra päätyikin. Leikkasin rullasta palan tähän vaatekaapin seinään, en jaksanut laiskuuttani alkaa kirjoittelemaan mitään kivoja tekstejä, mutta päätin kiinnitää näitä aiemmin Decora Frame Shopista saamiani sisustuskortteja.


Tässä yhdessä vieras makkarissa on muutoinkin käynnissä pienimotoista muutosta, yritän ehtiä kuvailemaan kun jostain löytyis vaan extra aikaa, tällä hetkellä minun kaikki aika menee työpaikalla ja perheellekin jää vain todella pieni siivu aikaa, joka on sinänsä todella surullista, mutta tässä kohtaa voi varmaan vain todeta, että nämä on näitä ammatinvalinta kysymyksiä :D

Vieras makkariin toin vähän extraa näillä ruusuilla, ruusut tosin ovat jo parhaat päivänsä nähneet, silti näyttivät kivoilta joten annoin olla.


Mukavaa tiistaita ja alkanutta viikkoa.

11 kommenttia

 1. Niin kaunista ja sievää ♡ ei voi kun tykätä :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis vierahuone! Tuo liitutaulutarra kortteineen tuo mukavan, oman lisänsä huoneen sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo tarra tuo vähän särmää huoneeseen :)

   Poista
 3. Kaunis vierashuone! Hyvin sopii tuo liitutaulutara tuohon ja siihen nuo kortit! Tsemppiä sulle työhommiin, nyt tuntuu olevan tietyillä aloilla tosi kiireet!!! Aika moni tuttu tekee älyttömän pitkiä työpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alkuvuosi tahtoo olla tosi kiirettä ja työpäiville meinaa tulla vähän liian paljonkin mittaa..

   Minustakin tarra sopii tuohon ja tuo vähän eloa. Mukavaa viikkoa

   Poista
 4. Mukavasti antaa tumma liitutaulutarrayksityiskohta ryhtiä. Ja kiva idea käyttää sitä noinkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.