Sisällön tarjoaa Blogger.

Valoa tupaan

Viikonlopuissa on ihanaa se, että voi olla kotona valosaan aikaan. Vaikka valonmäärä ei mikään järisyttävän suuri ole, silti se tuo erilaista energiaa päiviin. On se kyllä uskomatonta kuinka suuri merkitys valolla on mielialoihin. Ja kyllähän tuo valo saa taas uutta intoa valokuvaamiseenkin, kokoajan tekisi mieli kulkea kamera kaulassa ja kuvailla. 

 

Tämä ihana kuparinen purkki on niitä vanhemmiltani saatuja, vielä en ole keksinyt mitä siihen laittaisin, jokin yrtti voisi olla kiva, mutta ne taitavat nahistua niin nopeasti, ehkä nappaan kauppareissulta jonkun kivan kukan ja laitan sen purkkia somistamaan.


Mukavaa viikonloppua.

21 kommenttia

 1. Huiiiii,mikä kappa.Ottaisit pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kai minä kappaa ota sen takia pois, että sinä et siitä tykkää, jokainen sisustakoon kotiaan miten haluaa ja mistä tykkää :)

   Poista
  2. Uskomattomia ihmisiä täällä netin ihmeellisessä maailmassa..

   Poista
  3. Ja siis aiiivan ihana kappa!

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia! Tuo Annon purnukka on haaveissani! Ja onpa muuten nättimys tuo kupariruukku!

  Mukavaa viikonloppua:)!

  VastaaPoista
 3. Ihanan valoisaa siellä teillä! Mä niin odotin aurinkoa tälle päivää, ei sitä vaan näy ja täällä Helsingissä on taas jotenkin niin hämärää. Murr! No mutta ehkäpä se tästä vielä valkenee, ihanaa viikonloppua sinne myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sinne Helsinkiin satanut lunta? Täällä on ollu kyllä kivan aurinkoinen päivä :)

   Poista
  2. Ihan pikkuisen tuli, sellainen kuuraa vastaava määrä eli ei vielä riitä valaisemaan. Kovasti kyllä odotin enemmän, kun niin lupasivat ennustuksissa, mutta täytyy nyt pärjätä näin. :)

   Poista
 4. Osa kuvista näkyy minulla omituisina vaaleanpunaisina. Tässä postauksessa ensimmäinen ja kolmas. Onko ne jotenkin erilailla tai eri formaatilla kuvattu? Vai missähän vika. Näkyykö muilla kuvat hassusti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla näkyy ihan normaalisti, jospa vika olis ohimenevää

   Poista
  2. piti vielä palata tähän, että näkyykö sulla vain tämän postauksen kaksi kuvaa punaisena vai myös muita?? Jossain kuvissa huomasin, että oli kuvattu Raw+ normaali kuvana, joten yritän hieman kartoittaa oliko sillä vaikutusta asiaan... ? Tosin tämän postauksen kaikki kuvat on kuvattu Raw+L kuvina

   Poista
 5. Ihanan valoisia ja raikkaita kuvia onkin :-) viihtyisältä näyttää :-)

  Annon purkki ♡

  Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä :) kappa sopii minusta tosi hyvin.

  VastaaPoista
 7. Onko teillä aina paikat näin kunnossa vai kuvaukseen ko laitat kuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä lähestulkoon aina on melko siistiä, en tykkää elellä sotkuisessa kodissa :)

   Poista
 8. Hei ! Minullakin osa kuvista on näkynyt vaaleanpunaisina jonkin aikaa.Ajattelin et tarkoituksella laitettu. Kaunis koti sinulla! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli se saattaa johtua sitten siitä, että jokunen viikko sitten tosiaan kokeilin kuvata raw kuvia, tosin niiden olisi pitänyt tallentua myös normi tiedostoina.. Kiitos teille , poistinkin nyt sen Raw asetuksen ja yritän laittaa kohta uutta postausta, että onko vielä punaisia kuvia :)

   Ei oo siis ollut tarkoitus elää vaaleanpunaisessa maailmassa :D

   Poista
 9. Raikas tunnelma ja ihania pieniä juttuja kaikkialla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.