Sisällön tarjoaa Blogger.

AuringonpaistettaKevät taitaa tulla kyllä ihan kohisten. Eilen vietin neidin kanssa puolipäivää kotosalla ja en voinut kuin nauttia siitä näystä, joka ulkona vallitsi. Viimeisetkin lumenrippeet näyttivät saavan kyytiä, aurinko porotti ja jopa linnut olivat aloittaneet sirkuttelun. Ihan mahtavaa ja ihmeellinen näky, nyt kun elellään kuitenkin vasta helmikuun loppua. Ihmismieli on kyllä omituinen, heti kun vähänkään luonto näyttää merkkejä keväästä, sormet syyhyäisi päästä pihalle touhuamaan, täytyy kuitenkin malttaa vielä hyvä tovi ennenkuin pihahommiin ryhtyisi :) 

Aurinkoista viikon jatkoa. 

10 kommenttia

 1. Ihana ihana aurinko :-):-)

  Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
 2. Oi kääk mitä kuvia. Se on kyllä varma kevät. Ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Eilen kotiuduttiin Oulun Edenistä ja paluumatkalla sää oli kyllä mitä mainioin. Aurinko paistoi aivan ihanasti juuri Oulu-Kempele-Ylivieska aksentilla. Tuntui aivan, että eletään huhtikuuta, kun luntakaan ei ollut nimeksikään. Toivotaan,että jatkossakin olisi näitä mahtavia kevätsäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihan huhtikuulta tuntuu :) toivotaan että viimeisetkin lumenrippeet sulaa ja kevät ja kesä tulee ennätysajassa :)

   Poista
 4. Hihii, samaa vimmaa olen havainnut täällä meilläkin. Aika hullulta tuntuu näin helmikuussa :D Ehtisitköhän silti osallistua haasteeseen? :) http://www.rakkaudellatehty.fi/2014/02/minun-top-viisi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin varmasti :) yritän tarttua haasteeseen viikonloppuna :)

   Poista
 5. Ihana aurinko!!! Meille myös, kiitos enemmän paistetta tänne etelään:) Linnut kyllä lauleskelee, mutta aurinko on pilkahtanut vain muutaman kerran. Mukavaa viikonloppua sinulle, ihanainen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.