Sisällön tarjoaa Blogger.

Kalliit päivät

 
 
Sairaslomapäivät tulee loppujen lopuksi melko kalliiksi, tulee maattua sohvalla, läppäri vieressä ja auki on kaikki facebookin osto/myyntiryhmät. Tulee selattua toinen toistaan erilaisempia ryhmiä, ilman mitään sen kummempaa määränpäätä, kaikki vain oikeastaan sen vuoksi kun on niin äärettömän tylsää ja vointi ei anna myöten muulle. Parin päivän sairaslomapäivällä olen tainnut köyhtyä yhtä paljon kuin mitä yleensä kuukauden aikana sijoitan kodin tavaroihin ja lastenvaatteisiin. Toisaalta perustelin ostoksia sillä, että meidän neiti tarvitsi kipeästi sisävaatteita, joten enhän voinut muutakaan. Eikö tällainen perustelu olekin ihan järkeen käypä, täysin realistinen. Toinen millä asiaa perustelin oli se, että kuinka äärettömän paljon aikaa säästän kun teen ostokseni selaillen nettiä kuin, että lähtisin kiertelemään kauppoihin, aikakin kun on sanonnan mukaan rahaa. Ja onhan käytettyjen vaatteiden ostaminen paljon ekologisempaa, jotenkin aiemmin olen vierastanut koko ajatusta, että hyväkuntoisia vaatteitakin voisi löytää käytettynä ja melko edullisesti. Muutaman päivän aikana olen bongannut suht edullisesti meidän neidille neljä me&i tunikaa ja yhdet leggarit ja omasta mielestäni sijoitin näihin suhteellisen vähän n. 65 euroa. Vielä ajattelin bongailla käytettynä meidän neidille kakkoskäyttöön tulevan välikausitakin, saapas nähdä löydänkö. Kotiin olisi tarkoitus bongailla käytettynä jokin kiva valaisin pianon päälle, sellaisia ei ole vielä vastaan facen osto ja myyntipalstoilla tullut vastaan, jospa onni potkaisisi joku päivä.

Ostatteko te kuinka paljon lastenvaatteita käytettynä? 

Ps. Arvonnan voittaja selvinnee illalla kun saan listattua kaikki osallistujat.

19 kommenttia

 1. Olen huomannu ihan saman kun on saikulla, kovasti tulee silloin nettikauppoja ym. Selailtua :-)
  Olet kyllä hyvillä ja oikeilla perusteilla ostoja tehnyt :-)

  Sunnuntain iloa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis laittaa joku nettikielto saikkupäiville :D mutta eipä sitä oikein muutoin arjen kiireissä ehdi edes niitä vaatteita ostella, yleensä vasta viimetipassa ryntää kauppoihin kun on pakko ostaa jotain :)

   Poista
 2. Todella vähän tulee ostettua käytettynä (poika lähentelee 3v), mutta saattaahan tuo muuttua jossakin vaiheessa. :) Sisustustavaraa ostan tosin jonkin verran Facebookin kirppareilta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän ikäisille lapsosille on tosi paljon vaatteita nettikirppareilla myynnissä, ihan kadehdin sitä määrää kuinka paljon alle 5-vuotiaille löytyy merkkivaatteita suht edullisesti. Meidän kokoa 122-128 löytyy melko vähän, en kyllä ymmärrä miksi :) tai sitten mää oon väärillä kirpuilla :)

   Poista
 3. Omia vaatteita tulee kyllä ostettua käytettynä, kun ei tosiaan lapsia ole :) Mutta tulevaisuudessa ostan myös mahdollisia lasten vaatteita kirppikseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin ostelevat kirppareilta vaatteita :) mukavaa sunnuntaita.

   Poista
 4. Olen myös tuollaisten osto-myyntipalstojen suurkuluttaja. 8kk ikäiselle tyttärelle kun olisi niin paljon tarpeellista hankittavaa tulevia aikoja ajatellen, niin aina vaan mukavempaa jos ne hankinnat löytävät hieman edullisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille lapsille niillä palstoilla onkin tosi paljon valinnanvaraa, ehdottomasti kyllä kannattaa bongailla kirpullta :)

   Poista
 5. Hih, tuo on paha kombo. Netti ja ei-mitään-tekemistä :).

  Kyllä, olen saanut todella paljon vanhoja vaatteita ystäviltä ja ilomielin otan ne vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihan liian paha yhdistelmä :) se on kyllä tosi kiva jos on sellaisia ystäviä joilta saa vaatteita, itsekin arvostaisin sellaista :)

   Poista
 6. Minä ostan melkein kaikki lapsen vaatteet kirpparilta; sillä kun on tuo tahti vaatekoko / kuukausi, niin ei ole järkeä käyttää yhtään ylimääräistä vaatteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että vauva vaiheessa ne vaatteet menee hyvin lyhyessä ajassa pieneksi, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää kirpparien tarjontaa :)

   Poista
 7. Netti ja saikku on paha yhdistelmä, todettu on! ;D
  Mutta olet tehnyt tarpeellisia hankintoja ja käytettynä ostettu on pelkkää säästöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toooodella paha yhdistelmä :) mutta nyt on taas vähäksi aikaa käyttövaatteita :)

   Poista
 8. Rakastan facebookin kirppareita ja huutonettiä :-) Ihana selailla ja tehdä löytöjä ;-) Mutta koska minulla on täällä 3,5 vuotias pikkupoika joka käyttää kokoa 110-116 ei niitä oikein kirppareilta löydy-ei ainakaan hyväkuntoisina!! Nuo ton ikäiset pojat vaan kuluttavat vaatteita uskomattomaan vauhtiin:-) :-) Mutta sen sijaan olen ostellut nyt tällä viikolla paljon kivaa alennusmyynneistä-olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon kaikkea kivaa löysin...Jopa itsellenikin :-)
  Kivaa alkavaa viikkoa sinne teille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmasti totta, että poikien vaatteet kuluu niin niitä riittää vähän kirppareilla myytäväksi :) minäkin olen yrittänyt bongailla alennusmyyntejä, mutta vielä ei ole tullut super löytöjä eteen :)

   Poista
 9. Minkä "merkkinen" tuo punainen kynttilän jalka on, tiedätkö? Minulla on tuommoista kuvionitia olevat vihreät sokerikko ja kermakko jotka olen äidiltäni perinyt.

  maaruska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on heikki orvolan suunnittelema miranda sarja. Pidähän hyvää huolta astioistasi niillä on jo arvoa :)

   Poista
  2. Kiitos!!Täytyypä googlettaa ja etsiä mitä niistä kerrotaan.

   Poista

Kiitos kommentista.