Sisällön tarjoaa Blogger.

Lastenvaatteiden järjestys


Touhuttiin eilen meidän neidin huoneissa, järjestellen ja siivoillen paikkoja. Meidän tyttö on ihan mahdotton sotkemaan vaatekaapin sisällöt. Ei hän sitä tahallaan tee, mutta siinä vaiheessa kun pitää valita päivän vaatteet hän sovittelee ja miettii erilaisia vaihtoehtoja, asujen sopivuutta toisiinsa ja yleensä lattialta tai kaapista löytyy sovitusten jäljiltä kasa jos toinenkin vaatemyttyjä. Tähän jatkuvaan sekasotkuun kyllästyneenä päätin kokeilla sijoittaa neidin vaatteet itse kyhäämääni telineeseen. Nyt paidat ja mekot roikkuvat sulassa sovussa vaaterekissä ja neiti voi valita ainakin paidat tai hameet ilman, että lattioille leviää suuria vaatekasoja. Katsotaan kuinka käytännölliseksi tämä viritys sitten osoittautuu, sen näkee kun saadaan hieman käyttökokemusta.

18 kommenttia

 1. Voi, miten ihania prinsessaunelmia! <3 Luulen, että voi olla ihan hyväkin kokeilu tuo rekki. :) Meillä on tällä hetkellä kanssa rekissä neidin vaatteet väliaikaisen asumisen ajan ja on toiminut tosi hyvin! Neidin on helppoa valita mieluista päällepantavaa ja vaatteet eivät mene sekaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tää järjestely vois toimiakin :) toivottavasti toimis meilläkin :)

   Poista
 2. Ihania värejä ja järjestelyä! :-) <3 Oli oikea ilo postaus :-) Tuosta on neidin helppo valita vaatteet :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tänä aamuna vaatteiden valikoiminen onnistui helposti, toivottavasti jatkuu myös näin kivuttomasti :)

   Poista
 3. Ihania nuo pienet neidit ja hyvä idea tuo rekki!! Meidän 4vee pojanviikari taas tykkää roolivaatteista, kuten spiderman etc, joten ne ovat kaikki hujan hajan lattialla, kun eivät päädy takaisin koriin, jossa niitä säilytetään... Mutta pääasia kun sentään leikkivät, eivätkä istu iPadilla kaiken iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenvaatteet on kyllä niin ihania, kiva kun niitä voi pitää esilläkin :)

   Niinpä, parempi kun leikkivät eivätkä aina vaan pelaile :)

   Poista
 4. Kerrohan sitten käyttökokemuksia :). Olisi ihana laittaa tytön mekot tuollaiseen näkyvään rekkiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä kerron kun saadaan testattua muutama viikko :) minäkin ihastuin ajatukseen, että vaatteet ne ihanat mekot on esillä :)

   Poista
 5. Kuullostaa niin tutulta. Tytöt on tyttöjä <3

  VastaaPoista
 6. Ihania prinsessa vaatteita. En malta odottaa miten rekki toimii arjessa :) Voisi olla hyvä idea myös meidän neidin 5.v. huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tähän asti idea on ollut erinomainen ja neiti on valikoinut aamuisin paidat / hameet rekistä ja mikä parasta vaatemytyt on vähentyneet :)

   Poista
 7. Ihania kuvia!!! Meilläkin neidin kaapit on hetkessä sekaisin. Kaikkea ihanaa sieltä pitää aina tonkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenvaatekaapeissa on kyllä aina kaikkia ihania vaatteita ♥ joten en ihmettele yhtään, että lapset haluaa niitä tonkia :D

   Poista

Kiitos kommentista.