Sisällön tarjoaa Blogger.

Leikkihuoneen sisustamista ja vierassänky pohdintaa

Kun meidän pikkuneiti sai käyttöönsä talostamme toisenkin huoneen niin oli siinä minulla hetken aikaa sulattelemista, nyt kuitenkin kun on jo pikkuhiljaa tottunut ajatukseen niin on aika aloittaa sisustussuunnitelmat tämänkin huoneen osalta. Ajatuksena tällä neidin ylimääräisellä huoneella on se, että siellä olisi ne kaikki lelut ja sinne keskittyisi leikit. Huonejärjestystä pitäisi vielä kovastikin miettiä ja sitä, että luopuisimmeko huoneessa olevasta sohvasängystä, joka valtaa tilasta kohtuuttoman suuren palasen. Mutta entä sitten tilanne kun on useita yövieraita, niin mihin heidät majoittaisi mikäli sohvasänky vietäisiin pois? Millä tavoin te olette ratkaisseet tämän vieraiden yöpymisasian? Onko teillä jotain ns. patjasohvia, vai millaisia ratkaisuja? Tokihan meillä kyllä yhdessä huoneessa on yksi sänky vieraita varten, mutta entä lisäksi....


Ruotsin reissulta löysin neidin huoneeseen kivan valaisimen, joka toimii yövalona, sopii oikein passelisti muutoinkin niin vaaleanpunaiseen maailmaan :D


Sisustustikkaat neiti omi jossain vaiheessa leikkihuoneeseen ja siellä ne vain saavat ollakin. Tyttö laittoi paperipallot roikkumaan tikkaisiin ja mukavasti vaalea huone sai vähän väriä.


Tilkkupeitto on löytö kirppikseltä ( 5,00 euroa)  ja passaa värimaailmaltaan oikein nätisti prinsessan huoneeseen.


Värikästä ja pirtsakkaa tiistaita.

31 kommenttia

 1. Ihanan herkkä leikkihuone!

  Olen itsekin miettinyt tuota sänky ongelmaa. Meillä on tällä hetkellä työhuoneessa 120cm sänky vieraspetinä, eli todella suuri pieneen huoneeseen. Tekisi mieli päästä eroon siitä, mutta onko vieraista kiva nukkua lattialla patjoilla. Hmm. hankalaa. :) Vinkkejä järkevistä vieraspedeistä otetaan täälläkin vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo 120 cm sänky on kohtuullisen pieni, mutta silti niin iso :D Meilläkin on yhdessä huoneessa tuollainen 120 cm vierassänky ja se saa siellä pysyäkin.

   Poista
 2. Ihanaa vaaleanpunaista! Meillä ei ole erikseen vierashuonetta tai edes vierassänkyä. Meillä on pumpattava ilmapatja (sähkökäyttöinen) ja se on todella kätevä. Muuton yhteydessä nukuttiin sillä itsekin pari yötä ja kun siinä oli petari päällä niin en huomannut juurikaan eroa oikeaan sänkyyn. Ei kustanna paljoa ja säilyykin ihan mukavsta aika pienenä vaikka siivouskomerossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistelen, että meillä oli joskus sellainen pumpattava ilmapatja, mutta tulikohan siihen reikä niin luovuttiin siitä :)

   Poista
 3. Söpöjä yksityiskohtia. :) Voi kun oiskin tuollainen ylimääräinen huone leikkihuoneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkihuone on osoittautunut meillä ainakin hyväksi ratkaisuksi :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Paperipallot on kyllä ihania ja nuo Prisman pallot on vieläpä halpoja :=)

   Poista
 5. Ihania yksityiskohtia ja tuo lamppu syötävän suloinen :D Meillä suunnitelmissa muuttaa nykyinen makuuhuone jossain vaiheessa leikki/vierashuoneeksi ja ajatuksena olisi laittaa levitettävä sohvasänky. Niitähän löytyy Ikeasta muutama kiva vaihtoehto ja tällaisen bongasin Askosta http://www.asko.fi/tuotekuvat/lahi/minea_sosa_va.png Itsekin tykännyt jos oltu jossain yökylässä että saa nukkua kunnollisella vuoteella nukkavierun patjan tai jopa pelkän sijauspatjan sijaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvasänky meillä löytyykin, mutta omasta mielestäni se on niin iso / massiivinen, joten itse haluaisin jotain sirompaa :) Pitääpä katsoa nuo ikean vaihtoehdot :)

   Poista
 6. Kauniin tyttömäistä!! Tykkään noista paperipalloista tosi paljon ja ne löytyykin meiltäkin tytön huoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperipallot on ihan supersöpöjä :)

   Poista
  2. Meillä on vara sänky Se menee varastoon siinä on 20cm korkeat jalat (jotka saa kasaan) patjakin, tulee mukana😊

   Poista
 7. Nämä värit :-)♡ ihana prinsessan huone :-)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Prisessahuone tosiaan, täynnä vaaleanpunaista :)

   Poista
 8. Laittaisin varmaan just sohvan jonka saa sängyksi vierashuoneeseen.Kiva kun mainitsit tuon tilkkutäkin. Muistin juuri, että äitini on virkannut Nlle ihanan peiton jonka haenkin tänään neidin huoneeseen. Se on meinaan pinkki ;).

  Kivaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, vitsit mää oon kade, itsekin haluaisin neidille sellaisen virkatun päiväpeiton ♥

   Poista
 9. Meillä on vieraspetinä levitettävän sohvan lisäksi ilmapatja! On kätevä!:) ne ei maksa ihan mahottomia,menee pieneen tilaan ja on kuitenkin hyvä nukkua. Eka patja oli lähes sängyn korkuinen sähköpumpulla, nyt on ohuempi ja leveämpi patja lisävuoteen virkaa toimittamassa:) Harvemmin sitä on tarvinnut,mutta on kyllä hyvä olla olemassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmapatjat on tosiaan varmasti käteviä, muistelen, että meilläkin olisi sellainen joskus ollut, mutta vissiin siihen tuli reikä :)

   Poista
 10. Kaunis huone. Meillä on juuri vierashuoneen remppa meneillään. Tai siis tehdään vierashuoneesta sellainen, että sitä tulisi meidän käytettyä muutenkin kun vain vieraita ollessa. Huoneessa on ollut parisänky ja se saa nyt lähteä sillä se vasta tilaa viekin. Tilalle tulee simppeli sohva/sänky, jonka saa levitetty kahden hengen sängyksi. Ainakin tilaa tulee lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä löysitte sellaisen simppelin sohvan / sängyn ? :)

   Poista
 11. Meillä myös pojalla keskikerroksessa leikkihuoneena entinen vierashuone, jossa myös meidän vaatesäilytys ym. Todellinen sekamelska siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) meillä ei onneksi leikkihuoneessa ole mitään ylimääräistä, ainoastaan neidin lelut :)

   Poista
 12. Kaunista! Ja niin huikee kirppislöytö tuo viiden egen tilkkupeitto!! Vähän käy kateeksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kirppislöytö :) harvoin niin edullisesti saa tilkkutäkkejä :)

   Poista
 13. Ihana huone :) ja kauniita kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 14. Meilläkin on tehty lapsille ihan oma leikkihuone yhdestä huoneesta. On kyllä tosi hyvää että heilläkin on yksi tällainen huone vain leluille ja leikkimiseen. Tai, no eihän ne tavarat nyt siellä huoneessa pysy aina mutta yritetään... Vierassänkynä meillä toimii monesti ihan sellainen iso paksu ilmapatja ja sitten on yksi pedattava sohva johon just ja just ehkä kaksi mahtuu nukkumaan :) Olisi kyllä ihan mahtavaa jos olisi oikein kunnon vierashuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vierashuone kiva silloin kun vieraita on, meillä on vieraille sellainen 120 cm sänky, eihän se mitenkään leveä ole, mutta hyvä siinä on nukkua :)

   Poista
 15. Niin ihanalta näyttää tää teidän tytön huone! <3 Meillä on kans tulevassa (pian valmiissa!) tytön huoneessa iso rautasänky, joka tekis mieli vaihtaa pienempään, mut sitten menettäis vierassängyn. Eli siellä se tulee varmasti olemaan jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos heli :) onhan se rautasänky hyvä vierassänky, ei siitä pääse yli :)

   Poista

Kiitos kommentista.