Sisällön tarjoaa Blogger.

me&i ihanuudet

Käsi ylös kuka on ihastunut me & i vaatteisiin. Minä olen ihan hurmioissani miikkareiden vaatteisiin ja neidille niitä on tullut tilattua. Tälläkin hetkellä paketti odottaa aukaisijaa ja tällä kertaa meidän tilauksesta paljastui seuraavanlaisia ihanuuksia neidillemme. 

One cat tunic ja owls tunic päätyivät mekko / tunika osastolta kotiin. Kissa tunikaan sopiva pipokin oli ihan pakko ostaa. Meidän suvun pieniemmälle veljen lapselle ostettiin myös synttärilahjaksi tällä kertaa miikkareiden vaatteita, samainen kissatunika, housut ja luonnollisesti samaisen sarjan pipo.


Housujen kanssa mietin pitkään, että tilaanko. Meidän neiti on niin ronkkeli varsinkin housujen kanssa, joten päätin olla tilaamatta, ainoastaan veljen lapselle tilasin nuo ihanaiset kissahousut, ne on niin ylisöpöt.  


me & i vanhasta mallistostakin olisi jäljellä vielä joissain tuotteissa kokoja, jotka olisi meidän neidille sopivia ja tätä pitkähihaista wawes & sunflowers tunikaa sieltäkin katselin ja täytyy varmaan tilaukseenkin laittaa, sen verran herkulliselta tunikalta näyttää :DMitkä me&i vaatteista olivat sinun suosikit tästä mallistosta?

* kuvien julkaisuun on pyydetty lupa*

8 kommenttia

 1. Syksyn mallistosta en löytänyt mitään, mutta nuo söpöt kisuvaatteet houkuttelee!!! Jotain meiltä löytyy vanhemmista mallistoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kisuvaatteet on kyllä niin ihania, ylisöpöjä :)

   Poista
 2. Kisuvaatteet ovat kyllä ylisöpöt, harmii vaan kun eivät pojulle passaa ;) Eilen kävin hakemassa pikkupaketin postista, pojulle tuli tilattua pirteän keltainen sweetjacket ja piraatti teeppari, poju tykkää pääkalloista iiks :) Yogapantsit ovat super ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olihan siellä pojillekin vaikka mitä ihanaa , pääkallo on varmasti kiva :) keltanen väri lastenvaatteissa on super pirtsakkab<3

   Poista
 3. Tykkään tosi kovin merkistä. Iloisia ja raikkaita värejä, moni kuosikin miellyttää ja tytöt tykkää myös. :)
  Nuo kisuhousut on tosi söpöt, jotain muutakin ihanaa tuolta bongasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ovat kyllä raikkaita ja iloisen värisiä <3

   Poista
 4. Kisut (ainakin pipo) on kevään myydyimpiä tuotteita ja myös meidä kolmevuotiaan suosikit. Hän ei yleensä käytä housuja (vain sukkahousuja), mutta kissahousuihin ihastui. Itse rakastan Me&I:n naistenvaatteita - mun blogissa kuvia niistä naistenpäivän kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nehän taisi loppua ihan alkuunsa, ne kissatuotteet :) meillekin niitä kotiutui mutta kissatunika jouduttiin vaihtamaan isompaan kun oli niin pientä kokoa :)

   Poista

Kiitos kommentista.