Sisällön tarjoaa Blogger.

Teepannut ja alustat


Kuten kuvista varmastikin näkyy, meillä on kotona useita teepannuja. Jokaisesta niistä tulee erimakuista teetä, en tiedä miksi, mutta näin se vain on, siksi tykkäänkin vaihdella käytössä olevia teepannuja mieleni mukaan. Minua ei toisekseen haittaa yhtään, että nämä kaikki erilaiset pannut nököttävät yhdessä rivistössä keittiön tasolla. Pannut näyttät kauniilta ja tuovat hivenen kodikkuutta, toki jotkut pannuista voisivat olla kaapeissa ja niitä vuorotellen sieltä esille nostettaisiin tuntemusten mukaan, mutta minkäs sille mahtaa, ne on kauniita esillä ja thats it. 

Teepannuille meillä löytyy myös monenlaisia alustoja, talven pimeinä hetkinä käytössä on super värikkäitä yksilöitä, mutta suurimmaksi osaksi mennään ihan simppeleillä ja neutraaleilla alustoilla. Viimeisin "löytöni", neidin sanoja lainatakseni tämä tällainen pingismaila, pääsi koristamaan Marimekon teepannua.

13 kommenttia

 1. Aivan huikeita kuvia jälleen, katsoin myös viimevuotista synttärikuvaa, jossa oli valkoiset ruusut pöydällä, miten kameran säädöt pitää laittaa että saa niin upean kuvan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista kommentista <3 kuvaan kameran M toiminolla, säätöjä joudun vaihtamaan aina kun kuvauskohde muuttuu joten muista mitkä ne silloin olivat. Nyt suht pimeänä vuodenaikana käytän jalustaa, jotta pystyn kuvaamaan pidemmällä valotusajalla ja näin ollen kuvista tulee valoisampia.

   Poista
 2. Hauska alusta ja erittäin kauniita teepannuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) eniten ihastuin puunsävyyn, minusta sen kahvan olisi ikean suunnittelija voinut jättää pois :) onko sulla kuuten mirva omaa blogia? Tää tahtois niin tulla kurkkimaan :) eilen yritin pädillä katsella, mutta jotenkin tuo google + ei toimi tämän kautta :)

   Poista
 3. Kauniita pannuja ja aika kiva oivallus tuo "pingismaila" :D Se on kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Lasten suustahan se totuus tulee :D

   Poista
 4. Kaunista taas. :)
  Minä olen kahvikissa ja juon kahvia n. pannullisen kerrallaan. :D
  Leppoisaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi on hyvää, ei siitä pääse mihinkään :)

   Poista
 5. Kauniita pannuja, ja mahtava idea tuo pannunalusta :)

  VastaaPoista
 6. Nuo pannut ovat kyllä niin kauniita ja kaunista on muutenkin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.