Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon piristys

Lupaukseni jokaviikkoisista kukkaostoksista näyttää toteutuneen jälleen viime viikon osalta. Kuinka pieni asia voikaan tuoda niin paljon enemmän positiivisuutta viikkoihin.


Oletteko muuten huomanneet saman, että päivä on jälleen pidentynyt hieman ja valoisaa aikaa riittää hetken pidempään kuin tovi sitten, väistämättä kohta koittaa kevät ja mieli alkaa olla silloin entistä virkeämpi. Yritän uskotella ja vannotella itselleni, että vähäluminen talvi on kuin lottovoitto ja kevät sekä kesä tulevat tänä vuonna entistä aikaisemmin. Olen varma siitä, että tämä vuosi on muutoinkin ihan erityisen poikkeuksellinen ja erilainen, hyvällä tavalla. 

Ja varmaan moni muukin bloggaaja on huomannut ja todennut saman kuin minä, että valokuvaus on jälleen ihanaa kun valoa tulvii hieman enemmän sisään ikkunoista, tällainen sisustukseen keskittyvä kuvaaja/ bloggari ainakin herää henkiin valoisina päivinä :D

Aurinkoista viikkoa.


6 kommenttia

 1. Valo <3 Se on kyllä enemmän kuin tervetullutta! :) Kauniit neilikat, itse arvoin juuri eilen kaupassa valkoisen ja tuon pirteän lilan/pinkin välillä, tällä kertaa valkoinen voitti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on kyllä ihan parasta :) valkoiset neilikat on ihania, meilläki omi niitä vasta :)

   Poista
 2. Kyllä nuo kukat piristää kummasti, ja itse olen pitänyt visusti kiinni siitä, että tuoreita kukkia on kotona joka viikko! Ihanaa keskiviikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pientä piristystä arkeen :) hienoa, että sinäkin oot onnistunu tähän nippu viikossa ajatukseen :)

   Poista
 3. Ahh kun kauniita neilikoita! Lempikukkiani :) Niitä vain harvoin löytyy meidän lähikaupoista :/ Valon määrä on todellakin lisääntynyt reilusti, tuo kivasti lisätunteja kuvaamiseenkin! Kivaa viikon jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, lisätunnit on aina plussaa kuvaamiselle :D Ihanaa viikkoa sinullekin.

   Poista

Kiitos kommentista.