Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY: Naulakko eteiseen


Joskus viimevuoden puolella sain eteiseemme tuollaisen puuaiheisen sisustustarran, jota oli tarkoitus jossain vaiheessa jatkojalostaa meidän neidin ulkovaate naulakoksi. Pitkään tämän projektin kanssa menikin, mutta nyt lomalla saatiin aikaiseksi laittaa naulakot seinille. Naulakkoina toimii Ikean nupit, ne on aiemmin osoittautuneet käteviksi meillä, joten päätin pelata varman päälle ja laittaa nuo. Niistä ei takit luisu pois, vaikka laittaisi useamman takin päällekäin.

Nyt meidän neidin käyttämät ulkovaatteet roikkuvat puunoksilla sulassa sovussa ja istuintason ansiosta neiti ylettyy laittamaan naulakoihin vaatteensa ihan itse, näin ne eivät pyöri pitkin lattioita ja tasoja :D

48 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Taidokkuudesta en tiedä, mutta itse tykästyin tähän ideaan :D

   Poista
 2. Todella loisto idea ♡ näyttää oikein hyvältä :-)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykästyin tähän ideaan kun joskus tällaisen väläyksen sain päähäni :D

   Poista
 4. Oikein hauska ja kiva toteutus! Mistä olet hankkinut tuon sisustustarran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin kyllä tosi paljon ideasta ja luonnossa se näyttää tosi kivalta :) Tarra on Dr.Decor nettikaupasta, tässä linkki : http://www.drdecor.fi/tuotteet.html?id=15/

   Nuita puutarroja on erikokoisia, joten voi valita omiin tarpeisiinsa sopivimman, meillä on se isoin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Laura, itsekin tykkään kovasti :)

   Poista
 6. Onpa kiva idea! Mistä hankit tuon puuaiheisen tarran? Mulla on suunnitelmissa toteuttaa meidän neidin uuteen huoneeseen seinälle puu, johon tulee värikkäät lehdet ja tuosta saisi siihen rungon jo valmiina, niin ei tarvisi itse alkaa askartelemaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puu on Dr.Decor nettikaupasta, tässä linkki : http://www.drdecor.fi/tuotteet.html?id=15/

   Siellä on erilaisia puuaiheisia tarroja, muistelen, että saattaisi olla sellainenkin jossa olisi lehtiä jo valmiina :)

   Poista
 7. Upea! Hieno idea! :)

  -Anna

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Hih, kerrankin osasin tehdä jotain tällaista pienimuotoista Diy juttua :D Olen ylpeä itsestäni :)

   Poista
 9. Todella kiva idea, itse myös juuri mietin millaisen kivan naulakon lapsille keksisi. Kriteereistä tärkein taitaa olla se, että ylettyvät itse laittamaan vaatteet paikoilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kriteerinä oli juurikin tuo, että lapsi mahtuu itse laittamaan naulakkoon vaatteensa ja tässä se onnistuukin hyvin kun meidän neiti nousee tuon puun alla olevan tason päälle :)

   Poista
 10. hei, tosi kiva idea, oon miettinyt meidän eteistä et se on niin jonkun "jutun" tarpeessa, seinät kaipaa maalia joten samalla voisi tällaisen siihen laittaa :D meillä noita samoja naulakoita on vessoissa joten varmaan tulis hommattua eteiseen sit noita, vois tosiaan lapsilla mennä ne vaatteet naulakkoon ku ois tollanen kiva juttu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin vähän ahdisti aiemmin tuo meidän tuulikaappi kun se oli niin pliisun näköinen, joten tämä idea tuli enemmän kuin tarpeeseen :D Meilläkin nuo samat naulakot on kodarissa ja siellä ne on osoittautuneet tosi käteviksi :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Minustakin tämä oli mainio keksintö :)

   Poista
 12. Kyllä on hieno idea! Ja käytännöllinen ja vieläpä hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykkään naulakon ulkonäöstä ja tosiaan käytännöllisyys on kaiken A ja O :)

   Poista
 13. Ihan mahtava idea. Tosi kaunis naulakko.

  VastaaPoista
 14. Kiva ja siisti idea. Pienet tytöt varmaan vielä laittaakin takit naulaa, toisin kun isommat! Maalasin joskus tytöille huoneisiin puut seinälle ja koukut kaikille laukuille ja helmille sun muille. Vähän aikaa onnistui ja sitten ne taas lojui pitkin lattioita. Toivottavasti teillä onnistuu paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että helpommin ne vaatteet tuohon naulakkoon sujahtaa kuin kaapissa olevaan hengarikaappiin :) tuohon minullakin on ne takit nopeampi nostaa roikkumaan jos sattuu että neiti unohtaa ne naulakkoon ripustaa :) kiva idea muuten tuo koukut laukuille ja korille :)

   Poista
 15. Onpa todella loistava idea! Aivan kuin vaatteet olisivat oksilla roikkumassa. Ja käytännöllinenkin vielä, kun lapsi voi itse ripustaa ja ottaa vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) mi äkin tykkään ideasta ja parin päivän kokeilulla on osoittautunut hyväksi :)

   Poista
 16. Miten hauska idea! Sopii hyvin teidän kauniiseen kotiin! :) Miten ihana blogi sinulla onkaan! Kiva, kun löysit kylään minunkin blogiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista ja tervetuloa tänne :) blogisi oli kyllä tosi ihana <3

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Minustakin naulakosta tuli oikein kiva :)

   Poista
 18. Naulakosta tuli todella hieno ja kiva se oli nähdä nyt toteutettuna, kun muistan osallistuneeni niihin nuppivaihtoehtopohdintoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällainen tästä nyt tuli. Muutaman lintunaulakon laitoin vielä tilaukseen niin pääsevät sitten sirkuttelemaan puunoksille, mutta ne ei vielä ennättäneet tulla :) Muistelen, että nuo lintunaulakot oli jonkun idea silloin kun kyselin niitä kivoja nuppivaihtoehtoja :) En kuitenkaan raskinut kaikkia nuppeja laittaa niitä lintuja kun olis tullut niin "kalliiksi " :D

   Poista
 19. Ihan huippu idea!! :) Tulee niin mieleen kesä, ja vaatteet kuivaa tuulessa, aivan ihana!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin idea oli mitä mainioin, vaikka itse sanonkin :)

   Poista

Kiitos kommentista.